Tatala se faila DOCX i le Microsoft Word 2003

"Fn" i luga o le komepiuta o soʻo se komepiuta, e aofia ai le masini mai le ASUS, e tāua tele, faʻatagaina oe e pulea isi faʻaoga e faʻaaoga ai ki o le ki. I le tulaga o le toilalo o lenei ki, matou te saunia lenei faatonuga.

O le "Fn" kī e le galue i le komepiuta ASUS

O le tele lava o taimi autu o faafitauli ma le ki "Fn" o le toe faʻafouina talu ai nei o le faiga faʻaogaina. Ae ui i lea, i le faaopoopo atu i lenei mea, atonu o le a iai ni faaletonu o le avetaavale po o le faaleagaina faaletino i le faamau ma le komepiuta i lona atoaga.

Vaʻai foi: Faʻapogai o le faʻasologa o keyboard i luga o se komepiuta

Mafuaʻaga 1: Faʻamāina Kī

I le tele o tulaga, i luga o le komepiuta ASUS, o tavini o galuega e faʻaaogaina ma faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o pulega nei:

  • "Fn + NumLock";
  • "Fn + Faaofi";
  • "Fn + Esc".

Taumafai e faʻaaoga auala pupuu, ao siaki le faatinoga "Fn".

Mafuaʻaga 2: Faʻamatalaga BIOS

I le tulaga o le komepiuta ASUS e ala mai i le BIOS e le mafai ona e faʻamalo pe mafai ona faʻatagaina ki o le galuega, ae mafai ona e faʻapipiʻiina a latou galuega. Afai ei ai lau komepiuta "Fn" e le lelei le galue, e mafai ona aoga a tatou faʻatonuga.

Faitau atili: Liliuina o ki "F1-F12"

  1. Toe amata le komepiuta ma mulimuli i faatonuga e ulufale i le BIOS.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona ulufale i le BIOS i luga o se komepiuta ASUS

  2. Faʻaaogaina o aū luga o le komepiuta alu i le itulau "Avanoa". O iinei i le laina "Amio Lelei Matafaioi" suia le taua i "Ki Faʻamasinoga".

    Manatua: I luga o le ASUS laptopops i ituaiga eseese o le galuega BIOS atonu o le a le atoa.

  3. Fia o le ki "U10" e faʻapolopolo laina ma alu ese mai le BIOS.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le BIOS i luga o se komepiuta ASUS

A maeʻa le taga fai "Fn" o le a manaʻomia pe a oʻo i le ki o le komepiuta. Afai o le faʻamatalaga faʻamaonia e leʻi aumaia le iuga, e mafai ona e agai atu i mafuaʻaga nei o le toilalo.

Mafuaaga 3: Le lava o avetaavale

Le mafuaʻaga taatele o le toilalo "Fn" I le komepiuta ASUS o le leai o ni avetaavale talafeagai. E mafai ona fesoʻotaʻi lenei mea i le faʻapipiʻiina o se masini e le faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma se faʻaogaina o le polokalama.

Alu i le ofisa lagolago a le ASUS

  1. Kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina mai ma i luga o le itulau e tatala ai, ulufale i lau komepiuta komepiuta i totonu o le atigipusa. E mafai ona e mauaina lenei faʻamatalaga i le tele o auala.

    Faitau atili: Faʻapefea ona suʻe le ASUS laptop komepiuta

  2. Mai le lisi o taunuʻuga i le poloka "Oloa" Kiliki i le masini na maua.
  3. Faʻaaoga le lisi o lisi i le tab "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  4. Mai le lisi "Faʻamautā le OS" filifili le fetaui talafeagai o le polokalama. Afai e le o lisiina le OS, faʻamaonia se eseesega, ae tutusa le loloto.
  5. Faʻamau i lalo le lisi e poloka "ATA" ma afai e tatau ona kiliki i luga o le sootaga "Faʻaalia uma".
  6. E sosoo ma le lomiga fou o le afifi "O le avetaʻavale ATKACPI ma le faʻaaogaina o le vevela" kiliki le faamau "Download" ma teu le upega tafaʻilagi i lau komepiuta.
  7. Sosoo, fai le faʻatulagaga faʻapipiʻi o le avetaavale, pe a uma ona faʻapipiʻi faila.

    Manatua: I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e maua faatonuga ile auala e faʻapipiʻi ai avetaʻavale mo ni faʻataʻitaʻiga faapitoa o le komepiuta ASUS ma tua atu.

I se tulaga ma avetaavale mai se isi faiga, e le tatau ona i ai ni mea sese. A leai, taumafai e faʻapipiʻi le afifi i le tulaga fetaui.

ASUS Smart Gesture

E le gata i lea, e mafai ona e sii mai ma faʻapipiʻi le avetaʻavale "ASUS Smart Gesture" i le vaega lava e tasi i luga o le upega tafaʻilagi a le ASUS.

  1. I luga o le itulau na tatalaina muamua, sue le poloka. "Faasino le Vaevaega" ma, afai e tatau ai, faʻalautele.
  2. Mai le lisi ua tuʻuina atu, filifili le lomiga lata mai o avetaʻavale avanoa. "ASUS Smart Gesture (Taʻavale Taʻavale Touchpad)" ma kiliki "Download".
  3. Faatasi ai ma lenei fale teu faamaumauga e tatau ona e faia tutusa ma le avetaavale autu.

O le taimi nei ua totoe na o le toe faʻafouina o le komepiuta ma siaki le faatinoga "Fn".

Mafuaaga 4: Faaleagaga Faaletino

Afai e leai se tasi o vaega o lenei tusi lesona na fesoasoani ia te oe e faasaʻo le faafitauli, o le mafuaaga o le faaletonu atonu o le faila o le keyboard pe faapitoa "Fn". I lenei tulaga, e mafai ona e suʻeina le fufuluina ma le siakiina o fesoʻotaʻiga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona aveese le keyboard mai le ASUS komepiuta
Faʻafefea ona fufulu le keyboard i le fale

E mafai foʻi ona faʻaleagaina le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻaalia o le tino. E mafai ona e foia le faafitauli i le naʻo le suia atoa o le komepiuta ma se mea fou, faʻalagolago i le ata komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻaaogaina le laupapa i le komepiuta ASUS

Faaiuga

I le gasologa o le tusiga, matou te tilotilo i mafuaaga uma o le matua le mafai ona fai. "Fn" i luga o le laptop computers "ASUS". Afai oi ai ni a oe fesili, fai i ai i le faʻamatalaga.