Faʻasaʻoina o se faʻaupuga mo faila i Microsoft Excel

E toaitiiti tagata latou te iloa o le mafai gafatia o le polokalama faʻaaogaina Android e le faatapulaa i le fesiitaiga o faʻamatalaga mai luga ole USB ile komepiuta. E mafai e le synchronization ona faʻaogaina faila uma mai se masini feaveaʻi i luga o se PC, ma o le faʻafeiloaʻiga o le a faʻatino e ala i le faʻaogaina o le Wi-Fi poʻo le auaunaga i le initaneti. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i auala faigofie e fesootai ai Android ma se komepiuta.

Metotia 1: Faʻafetaui le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga USB

Ina ia faia se fesoʻotaʻiga faapena, e tatau ona e faʻaaogaina se polokalama faapitoa. E i ai nisi oi latou, tatou te avea o se faʻataʻitaʻiga le sili ona lauiloa ma le saolotoga filifiliga. Mulimuli i laasaga faigofie, ona mafai lea ona e pulea faila i lau masini feaveaʻi e ala i se komepiuta.

Laasaga 1: Faʻamauina laʻu Telefoni i le PC

O le polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, e le tele se avanoa i luga o lau komepiuta, o le a faʻavave le faʻatulagaga. Mo le faʻaaogaina o le aoga i lau komepiuta, e te manaʻomia:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe ma sau i le lomiga fou o le polokalama.
  2. Tikiai laʻu Telefoni

  3. Faʻatoʻa le faila faila ma mulimuli i faatonuga.
  4. Liliuina o le polokalama, e te oʻo atu i le faamalama autu, ae ina ia mafai ona faʻaalia uma faila i lea mea, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi se masini feaveaʻi.
  5. Laasaga 2: Faʻateleina laʻu Telefoni i le Android

    E leai se mea e faigata ona faʻapipiʻi ma fetuutuunai, naʻo oe e manaʻomia le faʻaauau ona fai mea nei:

    1. Alu i le Maketi Taaloga ma faʻapipiʻi i My Phone Explorer. Tikiake le free free app ma taʻavale.
    2. E totoe na o le fesoʻotaʻi atu i luga o USB ile komepiuta lea e faʻapipiʻiina ai lenei faʻaoga. A maeʻa le matamataina, o faila faila uma e faʻaalia i le komepiuta.

    Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga

    O tagata e iai nisi masini e ono i ai ni faafitauli i le fesoʻotaʻiga. Matou te ofoina atu ni fofo faigofie e tatau ona fesoasoani i le faatuina o se sooga.

    1. A maeʻa fesoʻotaʻi atu i luga o USB, filifili le faʻafesoʻotaʻiga ma siaki le pusa i tafatafa o "Na o le totogiina". O lenei toe amata le polokalama i masini e lua ma toe faʻafesoʻotaʻi.
    2. Liliu le USB debugging. Ina ia faia lenei mea, alu i le faiga o le fausiaina ma faʻagaoioia lenei galuega i le lisi faʻatatau. Toe fai le sooga.
    3. Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

    I le taimi nei ua manuia le fesoʻotaʻiga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona pulea ia le gata faila, ae o fesoʻotaʻiga, nisi o tusi talosaga ma savali o loʻo i luga o le masini feaveaʻi e faʻaaoga ai se komepiuta.

    Metotia 2: Faʻafetaui le faʻaaogaina o le Wi-Fi

    Mo se fesoʻotaʻiga faapena, e te manaʻomia foʻi se polokalama faʻapitoa e fesoʻotaʻi ai i masini e lua, ae aunoa ma se fesoʻotaiga faʻatasi. E mafai ona e mautinoa le malupuipuia o sea fesoʻotaʻiga, ona o le File Sync e mafai ai ona e setiina se upega tafailautusi ma fatuina se faʻamaoniga malupuipuia. O le faʻatasiga o loʻo faʻatinoina i ni laasaga se lua.

    Laasaga 1: Faʻatoagaina le Fesoʻotaiga File i le PC

    E pei ona i ai i le metotia talu ai, muamua e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le aoga i luga o lau PC ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma se telefoni poʻo se laupepa i se taimi mulimuli ane, e faia faigofie, i ni nai laasaga:

    1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia ma download le lomiga fou o le File Sync.
    2. Faʻasologa o Fesoʻotaʻiga i le PC

    3. Mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi, ona e tamoe lea i le polokalama ma faʻagasolo i se faiga talitutusa i le masini Android. Ae o lea ua mafai nei ona e setiina se upu fou e faʻamautinoa ai le fesoʻotaʻiga.

    Laasaga 2: Faʻatonu ma faʻapipiʻi File Sync i luga o le Android

    Afai i le tulaga o le faʻamatalaga komipiuta e naʻo le mea na e manaomia e teu ai le aoga, ona i luga o le masini feaveai o le ae manaʻomia le faia o ni faʻataʻitaʻiga ina ia lelei mea uma. Tatou o le faasologa tatau:

    1. Faʻataʻatia le Maketi Taʻaloga ma ulufale i le File Sync i le sailiga.
    2. Faʻamau ma faʻatino le talosaga.
    3. Fausia se fesoʻotaiga fou. Filifili le komepiuta e te manaʻo e galulue i ai.
    4. Taʻu le fesoʻotaʻiga ma faʻamaonia le ituaiga, filifili se tasi o le tolu e mafai.

    O lenei e mafai ona e vaʻai i faila uma i luga o le komipiuta pe, i le isi itu, i le Android, pe afai ua filifilia se isi ituaiga o fesoʻotaʻiga. E maua faʻamatalaga mo le faʻataʻitaʻia ma le sii mai.

    Metotia 3: Faʻatonu lau Google Account

    Manatu i le metotia mulimuli, lea o le a fesoasoani i le faʻamaopoopoina o le Google profile i luga o masini eseese, ma se numera e le faʻatapulaʻaina o le a lagolagoina, e tusa lava po o le a le latou faiga faʻaoga. I lenei tusiga, o le a tatou auiliiliina le fusia o se masini Android i se PC. Na o oe e manaʻomia le iai o se faʻamaumauga a Google.

    Fesoʻotaʻi tasi le tala i le tele o masini

    Afai e leai sau Google, e tatau ona e fatuina. Fai faigofie, mulimuli i faatonuga i le upega tafaʻilagi aloaia.

    Faitau atili: Fausia Gmail Email

    A maeʻa le foafoaga, e tatau ona e faia laasaga nei:

    1. Faʻailoga i lau faʻamatalaga e faʻaaoga ai faʻamatalaga na e tuʻuina atu i le taimi o le lesitala.
    2. I le taimi nei, e mafai ona e alu, mo se faʻataʻitaʻiga, i fesoʻotaʻiga, faaopoopo i ai fesoʻotaʻiga, faia ni vaega ma amata fesoʻotaʻiga.
    3. Faʻaopopo se faʻamatalaga fou Google i luga o lau masini feaveaʻi ma mafai ai ona galulue faʻatasi.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatautaia Fesoʻotaʻiga Fesootai ma Google

    O le mea uma lava, o le taimi nei e mafai ona e puleaina lau talaaga mai lua pe sili atu masini, galue ma fesoʻotaʻiga, download faila i le disk, faʻaaoga se talaaga i le YouTube.

    I lenei tusiga, matou te talanoaina ni auala autu se tolu e fesootai ai le Android device ma le PC. E tofu lava ma ona lava uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o fesoʻotaʻiga USB e mafai ai e oe ona faʻafesuiaʻi faila vave, ma fesoʻotaʻi i totonu o se Google account e le tuʻuina atu ai le pulea atoatoa o faila. Filifili se tasi auala faigofie ma faʻaaoga.