Taofi le siiina o faila ma talosaga i le Android

Le faia o kopi o pepa, ata poʻo soʻo se faamaumauga tusitusia i luga o le komepiuta e fesoasoani i le scanner. O loʻo ia suʻesuʻeina le mea faitino ma toe faʻatulagaina lona ata faʻatinoina, pe a maeʻa ona faʻaolaina le faila fai i le PC. E toʻatele tagata faʻatau faʻatau mai ia meafaigaluega mo le faʻaaogaina patino, ae e tele lava ina faigata ona fesoʻotaʻi. O la tatou tusiga e taulai atu i le taʻuina atu i tagata o loʻo i le tele o faʻamatalaga pe mafai faapefea ona faʻafesoʻotaʻi le scanner i se PC ma faʻatautaia e galue. Sei o tatou agai i lenei autu.

Matou te faʻafesoʻotaʻi le scanner i le komepiuta

Muamua lava, e oʻo lava i le taimi o le fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻatulaga le masini i lona nofoaga i le 'upega tafailagi. Mafaufau i lona telē, le umi o le uaea lea e sau i totonu o le pusa, ma ia faʻafiafiaina ai oe. A maeʻa faʻapipiʻi mea faigaluega i lona nofoaga, e mafai ona e alu atu i le amataga o le fesoʻotaʻiga ma le faʻatulagaga. O le tulaga masani, o lenei faagasologa ua vaevaeina i ni laasaga se lua. Sei o tatou fesuiaʻi tagata uma.

Laasaga 1: Sauniuniga ma le Sooga

Faʻalogo lelei i le seti atoa o le scanner. Faitau faʻamatalaga mo le faʻaogaina, saili laina talafeagai uma, ia mautinoa e leai ni a latou faʻaleagaga. E le gata i lea, o le masini lava ia e tatau ona siakiina mo vavae, meataalo - atonu e ono faailoa mai ai na mafua ai le faaleagaina faaletino. Afai e lelei mea uma, alu i le faʻaogaina lava ia:

  1. Liliu le komepiuta po o le komepiuta, faʻatali sei maeʻa faʻatonuina le faiga faʻaoga.
  2. Faʻaofi le uaea eletise o le scanner i totonu o le fesoʻotaʻiga talafeagai, ona faʻamalosi lea o le laina eletise i totonu o le eletise ma faʻaoga le masini.
  3. O le toʻatele o lomitusi, o le MFPs poʻo le scanners e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta e ala i USB-USB-B. Faʻaofi se cable format USB-B i totonu o le fesoʻotaʻi luga o le scanner. Saili e le o se faafitauli.
  4. Faʻafesoʻotaʻi le itu lona lua i le USB i le komepiuta.
  5. I le tulaga o se PC, e leai ni eseesega. Pau lava le fautuaga o le faʻafesoʻotaʻi le uaea i totonu o le taulaga i luga o le laupapa.

O le mea lea ua maeʻa ai le vaega muamua o le faagasologa atoa, ae ua le o sauni le scanner e faatino ana galuega tauave. A aunoa ma avetaavale, e le mafai ona faigaluega mea faigaluega. Sei o tatou agai atu i le laasaga lona lua.

Laasaga 2: Faʻasaʻo Avetaavale

E masani lava, o se puʻupuʻu faʻapitoa faʻatasi ai ma avetaavale talafeagai uma ma polokalama faʻapitoa e sau ma le scanner. I le siakiina o pusa, saili ma aua le togi ese pe afai o loʻo e alu i luga o lau komepiuta po o lau komepiuta, aua o le auala sili lea ona faigofie e faʻapipiʻi faila talafeagai. Ae ui i lea, e le o kamupani uma o loʻo faʻaaogaina CD ma o se fale e fausia-fale e le masani ai i komepiuta i aso nei. I lenei tulaga, matou te fautuaina le matamata i la matou tusiga i luga o le faʻatulagaina o avetaavale mo le lomitusi. E leai se eseesega o le mataupu, o lea e na o le pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifilia lea o le metotia talafeagai ma mulimuli i faatonuga ua tuuina atu.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi
Avetaavale Uma mo Canon Printers

Galue ma se scanner

I luga, na matou iloiloina auiliiliga laasaga e lua o le fesoʻotaʻiga ma faʻalapotopotoga, i le taimi nei e mafai ona matou galulue faʻatasi ma meafaigaluega. Afai oe feagai ma se ituaiga masini mo le taimi muamua, matou te fautua atu ia te oe e te silasila i mea o lo oi lalo ia e masani ai i le mataupu o le suʻesuʻeina i luga o se PC.

Tagai foi:
E faʻapefea ona e matamata mai le lomitusi i komepiuta
Vaavaai i se faila PDF se tasi

O le faagasologa lava ia o loʻo faia e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi, polokalama faʻapitoa mai le atinaʻe, poʻo le polokalame tʻatolu. O polokalama faʻapitoa e masani lava ona i ai ni meafaigaluega faaopoopo e mafai ai ona e galue atili ma le faʻalelei. Feiloai i sui sili ona lelei i le sootaga lenei.

Faʻamatalaga auiliili:
Polokalame e suʻe ai pepa
Polokalama mo le faʻataʻitaʻia o pepa na viliina

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi, fetuunai ma galulue ma le scanner. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea e faigata i lenei mea, e na o le taua lava le faia faifai pea o taga uma ma maua ai avetaavale talafeagai. Ua faʻamalosia tagata e lolomi pe lolomiina masini e faʻamalamalamaina i latou lava i mea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Tagai foi:
Faʻafesoʻotaʻi le lomitusi e ala i le telefoni Wi-Fi
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le lolomi i le komepiuta