Faʻafefea ona faʻaaoga Google Pay

I totonu o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e le mafai ona e le faʻamaonia mai i nuʻu. Ae ui i lea, ona o taumafaiga a nisi tagata atiae, e mafai foi ona faʻaaogaina polokalame faʻapitoa, tolu-vaega e mafai ai e oe ona faʻagasolo le faagasologa o le aveesea o vaega.

Faʻesea mai vaega VKontakte

Manatua o metotia o loʻo i ai nei ma faʻaaogaina i aso nei e vaevaeina atoa i ni auala se lua, o nei mea taitasi o le a iloiloina auʻiliʻili e i tatou. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai foi le tele o polokalame taufaasese i luga o le Initaneti, lea e le fautuaina e faʻaaogaina i lalo o soʻo se tulaga.

Taua: a maeʻa le suiga i le lalolagi o le VC interface, ma i le taimi lava e tasi o le vaega faʻapitoa o le 'upega tafaʻilagi, o le tele o faʻaopoopoga lauiloa na leiloloa lo latou taua, mo se faʻataʻitaʻiga, VKOpt e le mafai lava ona otometi ona aveesea vaega. O le mea lea e fautuaina ai le tuʻuina atu o le taimi i le tonu o metotia o le a tuʻuina atu i lalo.

Metotia 1: Faʻamolemole mai le alalafaga

O le muamua ma le masani masani mo tagata faʻaoga o le faʻaaogaina lea o gafatia faavae o lenei punaoa. E ui lava i foliga faigofie ma, i le taimi e tasi, le faʻalavelave, o le faagasologa atoa e mafai ona faʻamalosi i le automatism ma le tele o vaega e mafai ona faigofie ona aveese.

O le fiafia i lenei metotia, e tatau ona e nofouta o mea uma e manaʻomia e tatau ona faia ma le lima. O le mea lea, o le i ai o le fiaselau, po o le faitau afe o vaega ma nuʻu i la oe saofaga, o le ae feagai ma se faafitauli tele e fesoʻotaʻi ma le vave o le ausia o lau sini ma le vaivai tele.

Afai e sili atu i le selau i le lisi o au kulupu, ma i nisi tulaga e sili atu i tagata lautele, o lenei auala e lelei mo oe, ma mafaufau foi i le avanoa tulaga ese e tuu ai nisi lisi a le lautele i le lisi o loʻo i ai pea le taua ia te oe i le tulaga o le fiafia.

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma faʻaaoga le lisi autu o le' upega tafaʻilagi i le itu tauagavale o le lau o loʻo alu i le vaega "Vaega".
  2. E le gata i lea, ia mautinoa oei luga o le lisi "O Atunuu Uma".
  3. I, e tusa ai ma ou lava fiafia, e tatau ona e faia le faagasologa o le le faʻamaoniaina. Ina ia faia lenei mea, ia sii le kiona i luga o le ata "… "o loʻo i le itu taumatau o le igoa o faʻalapotopotoga taʻitasi e fai ma sui.
  4. Faatasi ai ma mea e teu ai meaai e tatau ona e filifilia "Faatea le".
  5. E le gata i lea, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o tagata e faʻaumatia, o le manoa ma le avatar ma le igoa o le kulupu o le a suia i le lanu, e faʻamaonia ai le manuia o le faʻamutaina.

    Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻisia le kulupu fou faatoa faʻafeiloaʻi, toe faʻaleleia le lisi o le matāua. "… " ma filifili mea Laisene.

  6. Aʻo taumafai e tuʻua le nuʻu o loʻo i ai le tulaga "Vaega tapuni", e tatau ona e faʻamaonia atili ou manaʻoga e faʻaaoga ai le ki "Vaega malolo" i totonu o se pusa faapitoa.

A maeʻa ona tuʻuina le kulupu ua tapunia, e le mafai ona toe foi atu i ai i le auala tutusa e pei o le lautele o le lautele o le lautele!

Faamolemole ia matau e mafai ona e toe faʻafoʻisia se sosaiete faʻaumatia ae leʻi toe faʻafouina le itulau. A leai, afai e te manaʻomia le toe lesitalaina, o le a manaʻomia oe e toe maua le tagata lautele e ala i le faiga o suʻega a le lotoifale ma pe a maeʻa lena faʻasalaga.

O le mea lea e gata ai fautuaga uma mo le le faʻamaonia mai i nuʻu.

Metotia 2: ViKey Zen

I le taimi nei, o loʻo i ai se numera tele o faʻaopoopoga mo le VKontakte, e mafai ona faia se tali mai tagata lautele i le faiga faʻapitoa. E aofia ai ia ViKey Zen, o se mea lautele mo le faʻaaogaina o nisi o taga. O le faʻaopoopoga e lagolagoina ai Google Chrome ma Yandex Browser, ma e mafai ona e sii maia i luga o se itulau faapitoa ile faleoloa Chrome.

Alu e sii mai ViKey Zen

  1. Kiliki i luga le 'upega o loʻo i luga ma pe a uma le kiliuga faʻafesoʻotaʻi "Faʻamau".

    Faamautu le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga e ala i le faamalama e aliali mai.

  2. I luga o le meafaigaluega o lau upega tafaʻilagi, kiliki i le icon ViKey Zen.

    I luga o le itulau e amataina, e mafai loa ona e faia se faatagaga atoa pe filifili galuega taʻitasi e aunoa ma le tuuina atu o avanoa uma i le faʻaopoopoga.

  3. Suʻe se poloka "Aganuu" ma kiliki i le laina "Tuʻu Atu Aganuu".

    A maeʻa, i le pito i lalo o le itulau i le poloka "Faatagaina" siaki mea avanoa "Aganuu" i le lisi o vaega avanoa ma kiliki "Faatagaina".

    I le laasaga e sosoo ai, faʻatagaina avanoa i le talosaga e ala mai i le site o le VKontakte, pe a manaʻomia, pe a maeʻa faʻatagaga.

    Afai e manuia, o le a tuʻuina atu ia te oe le faʻalauteleina o le lisi autu.

  4. Saili se poloka i luga o le itulau "Aganuu" ma kiliki i le laina "Tuʻu Atu Aganuu".

    I le faʻaaogaina o le 'upega o faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia le aveesea o tagata mai le lisi.

    O le a amataina le faiga taʻavale e tuʻu ai vaega e fai ma sui o lau itulau.

    A maeʻa, o le ae maua se faʻaliga.

    Toe foʻi atu i le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma asiasi i le vaega "Vaega", e mafai ona e tutoatasi ia talitonu o se manuia manuia mai tagata lautele.

O le faʻaopoopoga e toetoe lava a leai ni faaletonu ma e mautinoa lava o le sili sili ona lelei. Ae ui i lea, ia faʻaaogaina, i se tasi auala poʻo le isi, e te manaʻomia se tasi o mea e lagolagoina.

Metotia 3: Faʻasologa Faapitoa

Ona o le leai o se lagolago mo isi tagata suʻesuʻe i le faʻaopoopoga o loʻo taʻua i luga, faʻapea foʻi ma le silasila i isi vaega, o se tulafono faʻapitoa e taua le taʻua o se auala ese. O lona faaaogaina o le a talafeagai pea, talu ai o le tulafono autu o itulau autu o le upega tafaʻilagi e seasea lava ona fetuunai.

  1. E ala atu i le autu autu o le saite VKontakte alu i le itulau "Vaega" ma i le pusa o le tuatusi e aunoa ma ni suiga, faapipii le tulafono ua taua.

    java # script: function delg () {
    sootaga = document.querySelectorAll ("a");
    mo le (var a = 0; a <luega; a ++) "Faatea" == sootaga [a] .innerHTML & & (sootaga [a] .click (), setTimeout (function () {
    mo (v a = document.querySelectorAll ("button"), b = 0; b <a.length; b ++) "Vaega o ese mai" == a [b] .innerHTML & a [b] .click ()
    }, 1e3))
    }
    galuega ccg () {
    toe faafoi + document.querySelectorAll (".awa_tab_count") [0] .innerText.replace (/ s + / g, "")
    }
    mo (var cc = ccg (), gg = document.querySelectorAll ("span"), i = 0; i <gg.length; i ++) "Groups" == gg [i] .innerHTML && (gg = gg [i ]);
    var si = setInterval ("pe afai (ccg ()> 0) {delg (); gg.click ();
    }
    isi {
    maninoInterval (si);
    }
    2e3);

  2. A maeʻa lena, alu i le amataga o le laina ma le upu "java # script" tape uiga "#".
  3. Fia o le ki "Ulufale mai" ma faʻatali mo le faʻaaogaina o taualumaga e faʻamaeʻa ai. Faʻamamaina o le a faia aunoa lava, e aunoa ma le manaʻomia e toe faʻaleleia ai le itulau.

Naʻo le faʻalavelave mataʻutia, e ese mai le puipuiga o le vaʻaia, o le aveeseina o faila uma a le malo, e aofia ai i latou o loʻo e avea ai oe ma pule poʻo le na faia. Ona o lenei mea, e mafai ona e le mauaina le avanoa, aua o le sailiga mo le pulea o nuu ma afioaga e le oi ai nei. Ina ia aloese mai faafitauli, ia tausia lelei le fesootaʻi atu i vaega saʻo ao leʻi oʻo i luma.

Faaiuga

O metotia na matou faʻamatalaina e tatau lava ona lava e faamama ai nuu e aunoa ma ni tapulaa i luga o la latou numera. Afai e le aoga se tasi o metotia ua faʻaaogaina, ia mautinoa ia faʻaalia i matou i faʻamatalaga.