Kopiina se sootaga i se faʻamatalaga Telegram i luga o Android, iOS, Windows

E tele tagata e fiafia e faʻasoa fefaʻatauaʻiga ataata mai le YouTube video hosting ma a latou uo. E masani ona faia lenei mea e ala i fesoʻotaʻiga lautele poʻo avefeau vave. O le isi, o le a tatou tilotilo i ni auala auiliili, faafetai lea e mafai ona e faʻasoa atu ai soo se vitio i ituaiga eseese o le avefeau a WhatsApp.

Vatsap o se teleflatform application, ma e iai foi se itulau i luga o le upega tafaʻilagi, o lea o le a matou faamatalaina ai auala, suʻesuʻeina faʻavae taʻitasi taʻitasi. Pau le mea e tatau ona e faia o le mulimulitai i faatonuga ina ia mafai ai ona e auina atu soʻo se vitio i lau uo i WhatsApp.

Fetufaai ata vitio o YouTube i le telefoni feaveaʻi a WhatsApp.

Ae paga lea, o le a le mafai ona e faʻaaogaina WhatsApp i luga o se komepiuta po o se masini komepiuta pe afai e te le i ulufale i se telefoni muamua. O le mea lea, o le toʻatele o tagata faʻapitoa e faʻatapulaʻa i na o le telefoni feaveaʻi Auina atu le vitio mai le YouTube i luga o lau telefoni o le a fesoasoani i nai auala faigofie.

Metotia 1: Auina atu le sootaga

O le telefoni feaveai o YouTube e iai sona aoga aoga e mafai ai ona e tuʻuina atu fesoʻotaʻiga i tele fesoʻotaʻiga lautele ma avefeau vave. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e faʻasoa le vitio i Vatsap, ma ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Tikiai whatsapp mo le telefoni
Download WhatsApp mo iPhone

  1. Tatala Youtube ma tatala le vitio e manaʻomia. Kiliki i le arrow arrow e tatala ai le faamalama. Fetufaai.
  2. Filifili se tusi talosaga mai le lisi. "Whatsapp". Faamolemole ia maitauina o lenei aupega e aliali mai pe afai ua faʻapipiʻi le avefeʻau i le masini feaveaʻi.
  3. Faitau foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-smartphone ma le iPhone

  4. O le a amata loa le talosaga, ma e tatau lava ona e filifilia le tagata e te manao e auina atu le vitio.

Metotia 2: Kopi le sootaga

O lenei metotia o le a sili ona aoga pe afai e te manaʻomia le auina atu o ni fesoʻotaʻiga i vitio eseese mai YouTube i se savali se tasi. O le a manaʻomia ai laasaga nei:

  1. Tatala le polokalama feaveaʻi YouTube, tatala le vitio ma kiliki le ata. "Faasoa atu le Vitio".
  2. Lenei mea filifilia "Kopi le Fesootaiga".
  3. Alu i le talosaga a WhatsApp. Filifili se tagata e faʻafesoʻotaʻi ma i latou.
  4. Tapuni ma uu lou tamatamailima i luga o le laina o loʻo i totonu e faʻaalia ai faʻaopoopoga. Filifili Pasili.
  5. O lenei o le sootaga i le vitio o le a faʻaalia i le laina. E mafai ona e toe faia nei laasaga e ala i le faʻaofiina o le numera manaʻomia o fesoʻotaʻiga, mulimuli ane e tatau ona e kiliki "Auina atu".

Fetufaai ata vitio YouTube i WhatsApp mo Windows

O le talosaga WhatsApp mo komepiuta e mafai ai ona e talanoa ma uo e aunoa ma le faʻaogaina o le telefoni. Afai e te manaʻomia le auina mai o le vitio mai se PC, ona faigofie tele lea ona faatino. Mulimuli i faatonuga nei:

  1. Alu e matamata i le vitio manaʻomia i le atoaga o le upega tafaʻi YouTube. E tolu avanoa eseese mo le kopiina o le fesoʻotaʻiga - mai le pusa o le tuatusi, faʻataʻitaʻiina o le URL ma le kopiina faʻatasi ma se taimi. Faʻasani-saʻo i luga o se vaega avanoa o le tagata taalo e faʻaalia se lisi ma kopi kopi.
  2. Tatala le Vatsap talosaga ma filifili le talatalanoaga i le mea e te manao e auina atu le fesootaiga i le vitio.
  3. Faapipii le sootaga i le laina o le taina e ala i le uuina o le ki vevela. Ctrl + V ma kiliki "Auina atu".

Afai e manaʻomia, e mafai ona e lafoina ni fesoʻotaʻiga i le taimi e tasi e ala i le kopiina ma faʻaofi i latou i se laina faʻasologa.

Fetufaai ata vitio YouTube i le upega tafailagi o WhatsApp

I le mataupu pe ae le maua le Vatsap talosaga i luga o lau komepiuta, e te le manaʻomia se kopi o le fesoʻotaiga i le vitio. O nei gaioiga e mafai ona faʻatinoina i luga o le 'upega tafailagi o le avefeʻau, ma ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Alu i le itulau autu o le upega tafaʻilagi o WhatsApp

  1. Tatala le vitio e manaʻomia i le atoaga o le 'upega tafaʻi YouTube ma kopi le sootaga i ai.
  2. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi a WhatsApp ma ulufale i le faʻaaogaina o lau smartphone poʻo lau papa. Ina ia faia lenei mea, ia mulimuli i faatonuga o loʻo faʻaalia i luga o le lau.
  3. O le isi, o se faamalama e toetoe lava a tutusa ma le komepiuta o le a faʻaalia. Filifili le talanoaga e manaʻomia ile kiliki ile avatar a le tagata.
  4. Faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga i totonu o le laina faʻaogaina e faʻaaoga ai le osofaʻi Ctrl + Vma auina atu se savali i le tagata e faaaogaina.

Na matou taumafai e faʻamatala auiliili le faagasologa o le auina atu o se vitio mai YouTube i ituaiga eseese o le avefeau a WhatsApp. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie tele ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e faia lenei mea; e tatau ona e mulimuli i faatonuga o loʻo i luga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona resitala i WhatsApp ma Android-smartphone, iPhone ma le PC