Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 1.1.0.1

I totonu o le auupega a le fausiaina o polokalama Ashampoo, ua iloa lelei le maualuga o ana oloa, o loo i ai se mea faigaluega o le a matua fiafia lava i latou o loo popole i le saogalemu o faamatalaga agatapuia pe a galulue i le siosiomaga o Microsoft OS - Ashampoo AntiSpy mo Windows 10.

Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 - o se tusi feaveaʻi ua fuafua e faaitiitia le taimi na faʻaaluina i le fuafuaina o tulaga o le faiga faʻaogaina e aʻafia ai le tulaga o le faʻaogaina o tagata e le faalauaiteleina pe'ā galue i le siosiomaga. O le taunuuga o le faʻaaogaina o le meafaigaluega o le puipuia lea o Microsoft mai le auina atu o faʻamatalaga e uiga i faʻatinoga na faia e le tagata faʻaoga ma faʻaaogaga i le Windows 10, faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻamaonia.

Saogalemu o le faaaogaina

Aʻo leʻi faia suiga i le tino, o le AntiSpay mo le Windows 10 Shampoo e ofoina atu e faʻasaoina le tulaga o loʻo i ai le OS e ala i le fausiaina o se mea toe faʻafou. O sea popolega mo le tagata faʻaaoga ma lona faiga ua faʻamaonia atoatoa ma e le tau le amanaia lenei filifiliga.

Faufautua Fautuaga

I le iloaina e le oi latou uma o loʻo i ai le malamalama i le saʻo ma le loloto o le faʻaogaina o le polokalama faʻaoga, na saunia ai e tagata foafoa o AntiSpy le tomai e faʻaaoga ai faʻasalalauga i la latou polokalama. I le faʻaaogaina o le lisi o faʻamaufaʻailoga ua fautuaina e Ashampoo, e mafai ona e ausia le faʻateleina o le saogalemu o le polokalama, ae le o le faʻaitiitia faʻaletinoina o galuega a le Windows 10.

Tulaga Faalilolilo Lautele

O le faʻaaogaina o faʻasalalauga fautuaina e Ashamp i AntiSpay, e mafai ona e maua ai e le o vaega uma ma modula o le OS, lea e maua mai ai faʻamatalaga ma faʻasalalau e uiga i mea o loʻo tutupu i le Windows 10, ua faʻaaogaina. O lenei tulaga e faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai suiga i le vaega o vaega. "Aoao". O lenei poloka e aofia ai le toetoe lava o auala uma e puipuia ai le faʻatautaia e le atinaʻeina Windows.

Nofoaga

O se tasi o mea sili ona le manaʻomia mo le fesiitaiga o ituaiga tagata e leʻi faʻatagaina faʻamatalaga o faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o le masini i le Windows 10, ma o le mea lea o lona pule. O le mafai ona aoina mai ia faʻamatalaga e ala i tusi talosaga e faigofie ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai se poloka faapitoa o faʻamaumauga Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10.

Telefoni ma masini faaleotele leo

O se tasi o faafitauli tele mo le tagata faʻaaoga e mafai ona avea o se lisiti mai fafo o leo puʻeina mai le masini masini ma ata mai le pueata e fesoʻotaʻi ma le komepiuta. Ina ia puipuia nei faʻalavelave i le le faalauaiteleina, o Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 ua maua uma ai avanoa. I le faʻaogaina o vaega talafeagai, e mafai ona e vavaeese pe puipuia atoa oe lava mai le faʻaaogaina o faʻamatalaga taua.

Faasalalauga

I le faaopoopo atu i le puipuia o le lūlūina o faʻamatalaga faʻamatalaga eseese, o le AntiSpay mo le Windows 10 Shampoo e faʻatagaina ai oe e faʻatapulaʻa le mauaina e le tagata o feʻau faasalalauina faʻalauiloa.

Telemetry ma le leo fesoasoani

O tagata mai Microsoft e sili ona fiafia i faʻamatalaga i luga o le faʻaogaina o le polokalama faʻatinoina, polokalama faʻatulagaina, masini fesoʻotaʻi ma isi avetaavale. O le aoina mai ma le faʻaliliuina atu o ia faʻamatalaga ua valaʻauina "Telemetry". O le faʻaaogaina o le telefoni Telefoni 10 e mafai ona faigofie tele, mo lenei, faʻaaoga se isi vaega o tulaga i le meafaigaluega mai Ashampoo.

I le poloka lava e tasi, o le fesoasoani fesoasoani Cortana, faʻapipiʻi i totonu o le Windows 10 ma e mafai ona maua le tele o faʻamatalaga a le aufaitau, ua faʻaaogaina.

Isi faʻamatalaga faʻamaonia

I le faaopoopo atu i le faʻapipiʻiina o auala autu o le aoina ma le faʻasoaina o faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga ma talosaga faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma taga latou te faia, Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 o loʻo maua ai le malosi e faʻafitia ai le avanoa i polokalama a isi vaega e faʻamatalaga ai faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻiga, feʻau, faʻamaumauga faʻamaumauga, ma isi.

Isi faʻaopoopoga

Mo le talitonu atoatoa i le leai o se faʻamaumauga o le faʻamatalaga, o le avanoa e maua pe a maua e tagata mai Microsoft vaega o le Windows 10, o tagata faaaoga le mea faigaluega o loʻo fesiligia e mafai ona faasino i le faʻaaogaina o se vaega faaopoopo o faʻasologa.

Mama

  • Fesoʻotaiga vavalalata i le gagana Rusia;
  • Le mafai ona faʻaaogaina le faʻasologa ua fautuaina;
  • Faʻaaloalo o gaioiga;

Faʻafitauli

  • O igoa o nisi o filifiliga e le faaliliuina i le gagana Rusia;
  • E leai se avanoa e teu ai tulaga i se faila mo le faʻaaogaina i le lumanai;
  • I totonu o le polokalama o loʻo i ai le faʻalauiloaina o isi oloa gaosiga.

Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 e matua faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi o le aoga o lona uiga o le poloka o avanoa avanoa o le OSvelovelo OS ma isi tagata e leʻi faʻatagaina i le faʻamatalaga faʻalilolilo o le tagata.

Download Ashampoo AntiSpy mo le Windows 10 mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ashampoo WinOptimizer Ashampoo le faʻapipiʻiina Ashampoo Burning Studio Ashampoo Photo Commander

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ashampoo Antispy mo le Windows 10 o se meafaigaluega faigofie ma faigofie lea e mafai ai ona e faʻaogaina se tele o malupuipuia ma le malupuipuia o le polokalama a le Microsoft.
Faigaluega: Windows 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Ashampoo GmbH & Co. KG
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1.0.1