Suʻe le numera telefoni o le uila afi

O le soʻo o se fesoʻotaʻiga faʻapitoa i luga o le motherboard i le mea e faʻapipiʻiina ai le masini ma le masini. O le a le ituaiga o gaioiga ma le mea e faʻaleleia e mafai ona e faʻapipiʻiina i luga o le laupapa e faalagolago i luga o le sola. Aʻo leʻi suia le tagata e mālūlūina ma / poʻo le gaioiga, e tatau ona e iloa tonu po o le a le sola o loʻo i luga o le laupapa.

E faʻapefea ona iloa le laupepa PPU

Afai na e faʻasaoina faʻamaumauga pe a faʻatau se komepiuta, motherboard poʻo le gaosiga, ona mafai lea ona e mauaina toetoe lava o faʻamatalaga e uiga i le komepiuta poʻo lona vaega (pe afai e leai ni faʻamatalaga mo le komepiuta atoa).

I totonu o le pepa (i le mataupu o pepa komipiuta atoatoa) saili le vaega "O uiga lautele o le faagasologa" pe naʻo "Faagasologa". Ma le isi, saili mea na taʻua "Soket", "Nalu", "Moli Fesootaiga" poʻo "Sooga". Nai lo lena, e tatau ona tusia se faʻataʻitaʻiga. Afai o iai pea lau pepa mai le laupapa, ia maua le vaega "Soket" poʻo "Moli Fesootaiga".

Faatasi ai ma faʻamaumauga i le gaioiga e sili atu ona faigata, aua i le taimi Socket o soʻo uma e faʻatusatusa i ai le faʻatinoga o lenei komipiuta o loʻo faʻaalia, o lona uiga. na o oe e mafai ona e mateina po o le a le mea e te i ai.

O le auala sili ona saʻo e iloa ai le ituaiga o fesoʻotaʻiga mo se gaioiga o le tilotilo ia te oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le komepiuta ma faʻaitiitia le tagata e faʻaleleia. E te le manaʻomia le aveeseina o le gaosiga lava ia, ae o se vaega o le paʻu paʻu e mafai ona taofia oe mai le vaʻaia o le tulaga o le sola, o lea e mafai ai ona e fufulueseina ma faʻaaogaina i se mea fou.

Faʻamatalaga auiliili:

E faʻafefea ona aveese le tagata e faʻaleleia mai le gaosiga

Auala e faʻaaoga ai le suauʻu mama

Afai e te leʻi faʻapolopolo ia pepa, ma e leai se avanoa e te tilotilo ai i le soʻo lava ia, pe ua maeʻa uma le igoa faʻalelei, ona mafai lea ona e faʻaaoga polokalame faʻapitoa.

Metotia 1: AIDA64

AIDA64 - e mafai ai ona e iloa toetoe lava o foliga uma ma gafatia o lau komepiuta. O lenei polokalama e totogi, ae o loʻo i ai se taimi faʻasao. E i ai se faaliliuga Rusia.

O faʻamatalaga auʻiliʻiliga i auala e maua ai le laasaga o lau faʻaogaina e faʻaaoga ai lenei polokalama, e pei o lenei:

  1. I le faamalama autu, alu i "Komipiuta"e ala i le kiliki i luga o le afi tutusa i le itu tauagavale poʻo le matala autu.
  2. E faapena foʻi ona alu "DMI"ona faalautele lea o le lisi "Faʻatonu" ma filifili lau processor.
  3. O faʻamatalaga e uiga i ai o le a faʻaalia i lalo. Suʻe le laina "Faʻatulagaga" poʻo "Moli Fesootaiga". O nisi taimi i le mulimuli e mafai ona tusia Socket 0o le mea lea e fautuaina ai e faʻalogo i le uluaʻi palota.

Metotia 2: CPU-Z

O le CPU-Z o se polokalama e leai se totogi, ua faaliliuina i le gagana Rusia ma e mafai ai ona e sailia auiliiliga auiliili o le faagasologa. Ina ia maua le solasoga, ia na o le taʻavale lava i le polokalama ma alu i le lisi "PPU" (e ala i le le mafai, tatala i le polokalame).

Faʻalogo lelei i le laina "Faʻamaumauga o Faʻamaumauga" poʻo "Faʻapipiʻi". O le a tusia e uiga i mea nei "Socket (faʻasologa o le socket)".

E matua faigofie tele le aʻoaʻoina o se laupepa - e tatau lava ona e vaʻai i tusitusiga, faʻasese se komepiuta pe faʻaaoga polokalama faʻapitoa. O le fea o nei filifiliga e te filifilia e mo oe.