Fausia se pepa lautele mo le mea na tupu i Photoshop


Fesoʻotaʻiga o se polokalame faʻapitoa lea e mafai ona liliu lau komepiuta poʻo lau komepiuta i se mea e fai ai le telefoni. O lona uiga e mafai ona e tufatufaina atu le afi Wi-Fi i isi au masini - papalama, smartphones ma isi. Ae ina ia mafai ona faatino sea fuafuaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lelei le Connectify. E uiga i le faʻatulagaina o lenei polokalame, ma o le a matou taʻuina atu ia te oe i le aso i auiliiliga uma.

Faʻafeiloai le latest version of Connectify

Faatonuga auiliiliga mo le faʻatulagaina o Fesootaiga

Ina ia faʻasalaina le polokalame, o le ae manaʻomia se avanoa tuʻufaʻatasia i le Initaneti. O lenei mea e mafai ona avea o se faailoilo Wi-Fi poʻo se fesoʻotaʻi uaea. Mo lou faigofie, matou te vaevaeina faʻamatalaga uma i ni vaega se lua. I le muamua, o le a tatou talanoa e uiga i le lalolagi atoa o le polokalama, ma i le lona lua, o le a matou faʻaali atu ia te oe pe faapefea ona fausia se nofoaga avanoa. Tatou amata.

Vaega 1: Faʻasologa Aoao

Matou te fautuaina muamua e fai laasaga nei. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona fetuunai le talosaga i le auala sili ona faigofie mo oe. I se isi faaupuga, e mafai ona e faʻaaogaina ina ia fetaui ma ou manaʻoga ma mea e te manaʻo ai.

  1. Tatala Connectify. E le mafai, o le a tutusa le faʻamaufaʻailoga i le fata. Ina ia tatalaina le faamalama o le polokalama, ia na o le kiliki i le tasi i le faamaumatau i le itu taumatau. Afai e leai, ona e manaʻomia lea e momoe le masini komepiuta mai le faila lea na faʻapipiʻi ai.
  2. C: Polokalama Polokalama Fesootai

  3. A maeʻa le tusi talosaga, o le ae iloa le ata o loʻo i lalo.
  4. E pei ona matou taʻua muamua, matou te faʻatulaga muamua le galuega a le polokalama lava ia. O lenei mea o le a fesoasoani ia i matou i le fa pito i luga o le faamalama.
  5. Seʻio tatou faʻapipiʻiina lelei. I le vaega "Faʻatonu" O le a e vaʻaia le vaega autu o le polokalama.
  6. Amataina o filifiliga

    O le kiliki i luga o lenei laina o le a aumaia ai se faamalama eseese. I totonu, e mafai ona e faʻamautinoa pe tatau ona faʻaalia le polokalama i le taimi lava e faʻaaogaina ai le polokalama pe e le tatau ona faia se gaioiga. Ina ia faia lenei mea, tuu se siaki i luma o laina na e sili ai. Manatua o le aofaʻiga o tautua e faʻafeiloaʻi ma polokalame e aʻafia ai le saoasaoa o le amataga o lau polokalama.

    Faaali atu

    I lenei faaparakalafa e mafai ona e aveesea foliga vaaia o ni palota oso ma faasalalauga. O faʻamatalaga faʻafuaseʻi mai le masini komepiuta e moni lava, o lea e tatau ai ona e nofouta i se galuega faapena. O le le faʻaaogaina o faʻasalalauga i le tau leai se kopi o le talosaga o le a le avanoa. O le mea lea, e tatau ona e mauaina se kopi o le polokalama, pe mai lea taimi i lea taimi e tapunia faalauiloa faalauiloa.

    Tuatusi Faʻasalalauga o Faʻasalalauga o Fesootaiga

    I lenei laupepa, e mafai ona e faʻaogaina le masini fesoʻotaiga, seti o faʻamaumauga fesoʻotaʻiga, ma isi. Afai e te le iloa pe o le a le mea e faia e nei tulaga, e sili atu le tuʻuina o mea uma e le suia. Le tau le aoga ma e mafai ai ona e faʻaaogaina atoa le polokalama.

    Faʻasalalau tulaga

    O faʻataʻitaʻiga nei e nafa ma faʻaopoopoga faʻaopoopo o le mea faʻapipiʻi ma le moe o le komepiuta / komepiuta. Matou te fautua atu ia te oe e aveese uma siaki mai nei mea. Mea e uiga i "Taʻiala Wi-Fi" e lelei foi le aua le paʻi pe afai e te le faia ni tulafono mo le faʻaogaina o masini e lua e aunoa ma se alatele.

    Gagana

    O le vaega sili lea ona manino ma manino. I totonu, e mafai ona e filifilia le gagana lea e te manaʻo e vaai uma i faʻamatalaga i le tusi talosaga.

  7. Fuaiupu "Meafaigaluega", lona lua o le fa, e na o le lua laupepa - "Laisene Faʻatinoina" ma "Sooga Fesootaiga". O le mea moni, e le mafai ona afaina i tulaga. I le tulaga muamua, o le ae mauaina oe i luga o le faʻatau o itulau o totogi o le polokalama, ma i le lona lua, o le lisi o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o loʻo maua i lau komepiuta poʻo le komepiuta o le a tatalaina.
  8. Tatalaina o le vaega "Fesoasoani", e mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le talosaga, vaʻavaʻai i faatonuga, faia se lipoti i le galuega ma siaki ni faʻaleleiga. E le gata i lea, o le faʻamaloilo faʻafuaseʻi o le polokalame e maua naʻo tagata e ona le pepa totogi. O le vaega totoe o le a faia ma le lima. O le mea lea, afai o loʻo e fiafia i se free Connectlink, matou te fautua atu i lea taimi ma lea taimi i lenei vaega ma fai se siaki.
  9. Faailoga mulimuli "Faʻafou nei" fuafuaina mo i latou o loʻo fia faʻatau se oloa totogi. Na faʻafuaseʻi ona e leʻi vaʻaia muamua le faʻasalalauga ma e leloa pe faapefea ona faia. I lenei tulaga, o lenei mea e mo oe.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai le amataga o le faiga o le polokalama. E mafai ona e alu i le laasaga lona lua.

Vaega 2: Faʻasalalau le ituaiga fesoʻotaʻiga

O le talosaga e maua ai le fatuina o ituaiga tolu o fesoʻotaʻiga - "Wi-Fi Hotspot", "Router Faigaluega" ma "Faʻailoga o Faailoga".

Ma mo i latou ei ai le saolotoga o Connectify, na o le filifiliga muamua o le a avanoa. O le mea e lelei ai, o ia lea o loʻo manaʻomia ina ia mafai ai ona e tufatufaina le Initaneti e ala ile Wi-Fi i isi vaega o lau masini. O lenei vaega o le a tatala otometi pe a amata le tusi. E tatau lava ona e faʻamaonia le faʻasolosolo e faʻapipiʻi ai le avanoa.

  1. I le parakalafa muamua "Avanoa Faʻasinomaga Faʻatasi" e tatau ona e filifilia le fesoʻotaʻiga e alu ai lau komepiuta po o lau komepiuta i le upega tafailagi lautele. E mafai ona avea lenei ma se faʻamaoniga Wi-Fi poʻo se fesoʻotaʻiga Ethernet. Afai o loʻo e masalosalo e uiga i le filifiliga saʻo, kiliki "Fesoasoani e piki". O nei gaioiga o le a mafai ai e le polokalama ona filifili le filifiliga talafeagai mo oe.
  2. I le vaega "Access Network" e tatau ona e tuua le taʻavale "I le Auala Router". E tatau mo isi masini ona maua le Initaneti.
  3. O le isi laasaga o le filifili lea o se igoa mo lau avanoa avanoa. I le free version e le mafai ona e tapeina le laina Fesootai-. E mafai ona e faʻaopopo i ai lau faʻauʻuga i totonu o se masini. Ae e mafai ona e faʻaaogaina imoticons i le ulutala. Ina ia faia lenei mea, ia kiliki le ki ma le ata o se tasi oi latou. E mafai ona e suia atoa le igoa o fesoʻotaiga i se tagata e le faʻamaonia i totonu o totogi totogi o le polokalama.
  4. O le mala mulimuli i lenei faamalama o le "Upu". E pei ona taʻu mai e le igoa, iinei e te manaʻomia le resitalaina o se faʻamatalaga avanoa e mafai ai e isi masini ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti.
  5. Toe tumau le vaega "Palola". I lenei eria, e lua laina tolu e le maua i le saolotoga o le talosaga. O matāʻupu ia e mafai ai e oe ona faʻatonutonu le faʻaaogaina o tagata i le 'upega tafaʻilagi ma le Initaneti. Ma o le mea mulimuli lea "Puipuia le poloka" faigofie ona maua. Faʻatonu lenei filifiliga. O lenei mea o le a aloese ai mai le faʻasalalauga faatosina a le gaosi oloa i masini uma e fesoʻotaʻi.
  6. A maeʻa uma tulaga, e mafai ona e amataina le avanoa avanoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.
  7. Afai e sologa lelei mea uma, o le a e vaʻai i se faʻamatalaga ua manuia le fatuina o le Hotspot. O se taunuuga, o le pito i luga o le a suia tele. I totonu, e mafai ona e vaʻaia le tulaga o fesoʻotaʻiga, numera o masini e faʻaaoga ai le upega tafaʻilagi ma le upega tafailautusi E iai foʻi se faʻamau "Tagata faʻatau".
  8. I lenei laupepa, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga o mea uma e fesoʻotaʻi atu i le nofoaga avanoa i le minute, pe faʻaaogaina muamua. I le faʻaopoopoga, o faʻamatalaga e uiga i tulaga saogalemu o lau fesoʻotaʻiga o le a faʻaalia vave.
  9. O le mea moni, pau lava le mea e tatau ona e faia ina ia mafai ai ona e amata faʻaaoga lau lava nofoaga avanoa. E totoe na o le amata saili mo fesoʻotaʻiga avanoa i luga o isi masini ma filifili le igoa o lou nofoaga avanoa mai le lisi. E mafai ona motusia uma fesoʻotaʻiga e ala i le tapeina o le komepiuta / komepiuta, pe faigofie i le kilikiina o le ki "Taofi le Faʻasologa o le Avanoa Hotspot" i le pito i lalo o le faamalama.
  10. O nisi tagata faʻaoga e feagai ma se tulaga pe a uma le toe faʻafouina o le komipiuta ma toe faʻafouina Connectify, o le avanoa e sui ai le faʻamaumauga ua leiloloa. O le faamalama o le polokalame o loʻo faagasolo.
  11. Mo le filifiliga e faasaʻo ai le igoa igoa, upu, ma isi faʻasologa, e tatau ona kiliki "Amata Auaunaga". A maeʻa sina taimi, o le faamalama o le talosaga autu o le a ave muamua le pepa, ma e mafai ona toe faʻaopoopoina le fesoʻotaiga i se auala fou poʻo le faʻalauiloaina faʻatasi ai ma mea o loʻo iai muamua.

Manatua e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i polokalame uma o se isi mea e fesoʻotai i ai Fesoʻotaʻiga mai a tatou mea eseese. O le faʻamatalaga o loʻo aofia ai o le a aoga ia te oe pe afai o nisi mafuaaga e le fetaui ai le polokalama o loʻo taʻua iinei.

Faitau atili: Polokalame mo le tufatufaina o le Wi-Fi mai se komepiuta

Matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi le avanoa mo isi masini e aunoa ma ni faʻafitauli. Afai i le faagasologa e iai sau faʻamatalaga poo ni fesili - tusi i faʻamatalaga. O le a tatou fiafia e tali atu ia i latou taitoatasi.