Taiala mo le puipuia o le moli mai le tusitusi

I le tele o kamupani, ua tusia e le au atamamai le puipuiga i luga o faasalalauga vavave. E faʻamaonia lenei mea e le manaʻoga e puipuia i latou lava mai le faʻamatalaga o faʻamaumauga i tagata tauva. Ae o loʻo i ai se isi tulaga pe a faʻaaogaina se uila afi i luga o le tele o komepiuta, ma o le auala sili e puipuia ai faʻamatalaga e uiga i ai mai tagata faaaoga ma faʻamaʻi o le tuʻuina atu lea o se faʻatagaina o tusitusiga. O le a tatou tilotilo i le tele o auala e faatino ai lenei galuega.

E faʻafefea ona puipuia se kiliva flash USB mai le tusitusi

E mafai ona e faia lenei mea e faʻaaogaina ai meafaigaluega a le Windows operating system lava ia, faʻaaoga faʻapitoa faʻapitoa po o mea gafatiaina o le komepiuta USB. Mafaufau i nei auala.

Metotia 1: Faʻaaoga polokalama faʻapitoa

E le mafai e tagata faʻaoga uma ona galulue faʻatasi ma le resitala poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega (lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane). O le mea lea, mo le faʻaogagofieina, ua fausia ai masini faapitoa e fesoasoani ai e faʻafetaui metotia o loʻo faʻamatalaina e ala i le ufiufiina o se tasi poʻo le lua faʻamau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le Upega o le USB Locked Locked, lea ua mamanuina e poloka ai le pusa o le komepiuta lava ia.

Tuiina le USB Port Locked

E faigofie le polokalama. E le gata i lea, e le manaʻomia le faʻatulagaga. Ina ia faʻaaogaina, fai mea nei:

  1. Faʻamolemole. Motugaafa e taitaia le tulaga - "Tatala".
  2. Ina ia poloka le fesootaiga USB o le masini, filifili le mea "Loka Ports o USB" ma taomi le pusa o fafo "Tuʻua". Ina ia tatala, kiliki "Tatala Ports o USB"


O lenei aoga e fesoasoani e puipuia mai le kopiina o faʻamatalaga mataʻutia mai se komepiuta i le USB-drives. Ae o loʻo i ai se tulaga maualalo o le puipuiga ma ua naʻo le faʻaaogaina e tagata masani.

Tagai foi: Faatonuga mo le fatuina o se taavale e mafai ona faʻaauau i luga o le Windows

Polokalama komepiuta free-faamaonia free Ratool.

Talia Ratool e aunoa ma se totogi

O lenei mea aoga o le a faʻamalosia ai le puipuia o faʻamatalaga i luga o se moli vevela mai le fesuiaiga pe tape. E faʻamoemoe e aoga, aʻo galue i le tulaga o meafaigaluega. Faʻaaoga i lenei mataupu e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le polokalama. O iina o le ae vaʻai ai i le 3 mea:
    • mafai faitau ma tusitusi mo USB - O lenei meataitasi e maua ai avanoa uma i le uila afi;
    • faataga faitau naʻo - o lenei mea pe a faʻafesoʻotaʻi se uila afi o le a taʻuina atu ia te oe e naʻo le faitauina;
    • poloka poloka kiliva - O lenei filifiliga e matua poloka ai le avanoa i le USB-drive.
  2. A maeʻa ona faia ni suiga i tulafono o le galue i se kiliva afi, tapuni le polokalama.

O suiga talafeagai i le faiga ua faia. O loʻo i ai i le polokalame ni mea faʻaopoopo faigofie e mafai ona e mauaina i le lisi. "Filifiliga".

O se isi polokalama sili ona lelei e mautinoa ai le puipuia o le faʻamalosi i luga o le avega o le ToolsPlus USB KEY.

Download ToolsPlus USB KEY

A faʻaaogāina se kiliva afi i totonu o se komepiuta, e fesili le polokalama mo se faʻauluuta. Ma afai e le saʻo, ona tape lea o le kiliva afi.

Le aoga e aunoa ma se faʻapipiʻi. Ina ia puipuia mai le tusitusi, e tatau ona e na o le tasi le ki. "Lelei (faʻaitiitia i le fata)". A e kiliki "Faʻatonu" E mafai ona e setiina se upu faʻaulu ma faʻaopopo se amataga e ave ai le taʻavale. Mo le tusiga puipui, e na o le tasi le patipati o loo lolomiina. O lenei polokalame, pe a faʻataʻapeʻa, natia i totonu o le fata ma le tagata masani masani o le a le matauina.

Mafaufauina o le polokalama sili ona lelei le puipuiga mo le tagata lautele.

Metotia 2: Faaaoga le fauina o totonu

O le tele o tagata gaosi oloa ua tuʻuina atu se masini puipuia o masini i luga o le masini USB, lea e poloka poloka ai. Afai e te tuʻuina se 'eletise USB i luga o le loka, ona e tusi i ai pe faʻamalo se mea o le a le mafai.

Tagai foi: Taiala i le mataupu pe a le vaaia e le komepiuta le ave taavale

Metotia 3: Faʻataʻatia le resitala

  1. Mo le tatalaina o le resitala o le faiga faʻaoga, tatala le lisi "Amata"ituaiga i fanua avanoa "Saili polokalama ma faila" le aufaʻatonutonu. E mafai ona e faia le mea lava lea e tasi ma le pipi uila "MUAMUA"+ "R"lea e tatau ai foi ona ulufale le faamalama e tatalafaʻatonutonu.
  2. Aʻo tatalaina le resitala, alu vave i le lala ua faʻaalia:

    HKEY_LOCAL_MACHINE-> SYSTEM-> CurrentControlSet-> Pule-> StorageDevicePolicies

  3. Siaki le tau o le tusitusi a WriteProtect. Tau faʻatatau:
    • 0 - tulaga faʻamaumauga;
    • 1 - faiga faitau.

    O lona uiga, mo le puipuiga tusitusia, e tatau ona e toe faatulaga le parakalafa i luga "1". Ona faʻaaogaina lea o le ave taavale i le faitau.

  4. Afai e te manaʻomia le puipuia o lau komepiuta mai faʻamatalaga faʻamatalaga mai ia mea, ona mafai loa lea ona e faʻatagaina le faʻaogaina o le 'upega tafaʻi USB i le resitala. Ina ia faia lenei mea, alu i le ofisa resitala o resitala:

    HKEY_LOCAL_MACHINE-> SYSTEM-> CurrentControlSet-> Galuega-> USBSTOR

  5. Suʻe le palota i le itu taumatau "Amata". I le masani masani, o lenei paramita e 3. Afai e te suia lona tau i le 4, o le a tapunia le taʻavale USB.
  6. A maeʻa ona toe faʻafouina le komepiuta, e le faʻaalia le kiliva flash flash i Windows.

Metotia 4: Faia o Faiga Faʻavae a Vaega

O lenei metotia e fetaui mo le USB-drive ua faatulagaina i le NTFS. E faʻapefea ona faia se taʻavale vave i se faila faila, faitau i la matou lesona.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻiina se kiliva flash flash i NTFS

  1. Faʻaofi le kilivala USB i le komepiuta. Faʻasilima-i luga o lana ata i "O laʻu komepiuta" poʻo "O lenei komepiuta".
  2. Tatala le matāʻupu matāʻupu matāua. "Meatotino". Kiliki le lisi "Saogalemu"
  3. I lalo o le vaega "Vaega ma Tagata e Faaaogaina" kiliki le faamau "Suiga ...".
  4. O se lisi o vaega ma tagata faaaoga o le a tatalaina i se faamalama fou. Lenei, i le lisi o faatagaga, tatala le pusa "Faamaumauga" ma kiliki "Faaaoga".

A maeʻa se taotoga, o le a le mafai ona e tusi i le kiliva flash flash.

Tagai foi: O le a le mea e fai pe afai e le faʻatalanoaina le ave taavale afi

Metotia 5: Seti Aiaiga

E faʻaogaina ai le Faʻatonu a le Faʻatonu a le Vaega ("gpedit.msc"). I totonu o fale (Home) o le Windows 7, 8, 10, e le o maua lenei vaega o le OS. E aofia ai ma le Windows Professional. E mafai ona e tamoe i lenei meafaigaluega i le auala e pei ona faamatalaina i luga.

  1. A uma ona tatala le faatonu, alu i le vaega talafeagai:

    "Taiala Pulea" -> "Faʻatonu" -> "Avanoa i Mea Faʻamaumau Mea Laveaʻi".

  2. I le itu taumatau o le faatonu, saili le parakalafa "Faʻasili eseʻese: faʻagata le faʻamaumauga".
  3. O le tulaga faaletonu o le "Leʻo seti"sui i "Faʻamaonia". Ina ia faia lenei mea, kiliki le kiliki i le itu tauagavale i luga o le faamoega e tatala ai le faamalama mo le faasaʻoina. Faailoga faailoga "Enable" ma kiliki "Faaaoga".

A faʻaaogaina lenei metotia, e le manaʻomia le toe faʻafouina o le komipiuta, o suiga e faasa ai le pueina vave o le a amata faamamaluina.

Na mafaufau uma i auala e puipuia ai le feʻaveaʻiga mai le tusitusi, o le a fesoasoani ia te oe e puipuia au faʻamatalaga. O le tuʻuina atu o sea puipuiga, e mafai ona e toʻa: o lea e te le fefe ai i siama ma sese faaletagata. Faʻafefea ona faʻaaoga, filifili. Fai se galuega lelei!

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻatonuga o le aʻoga - pe faapefea ona aveese le puipuiga matou te tuʻuina i lenei lesona.

Lesona: Faʻafefea ona aveese le tusi puipui mai se taavale afi