O le taʻiala o le faʻatinoga ma le faʻamoemoe o le auʻaunaga sui


PDF file file o se auala lautele e teuina ai pepa. O le mafuaʻaga lena e toetoe lava o tagata uma lava (ma e leai) o loʻo i ai se tagata faitau tutusa i le komepiuta. O ia polokalama e totogi uma ma leai se totogi - o le filifiliga e tele tele. Ae faʻapefea pe ae manaʻomia le tatalaina o se PDF i luga o se isi komepiuta ma e le mafai pe e te le manaʻo e faʻapipiʻi soʻo se polokalama i luga o le komepiuta?

Vaʻai foi: O le a se mea e mafai ona tatala ai faila PDF

E i ai se vaifofo. Afai e te maua le Initaneti, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o mea faigaluega i luga ole initaneti mo le matamataina o faila PDF.

Faʻapefea ona tatalaina PDF i le initaneti

O le tele o 'upega tafaʻilagi mo le faitauina o pepa o lenei faatulagaga e lautele. E pei o le tulaga o fofo o le fale, e le tatau ona totogi le faʻaaogaina. O le fesoʻotaiga e matua fesuisuiai ma faigofie le PDF-faitau fua saoloto, lea o le ae iloa lelei i lenei tusiga.

Metotia 1: PDFPro

Meafaigaluega i le initaneti mo le matamataina ma le faasaʻoina o pepa PDF. O le galue ma le punaoa e mafai ona faʻatinoina e leai se totogi ma e aunoa ma le manaʻoga e fatuina se teugatupe. I le faaopoopo atu, e pei ona taʻua e le au atinaʻe, o mea uma na siiina i luga o le PDFPro ua otometi lava le iniina ma puipuia ai mai avanoa e le faatagaina.

PDFPro auaunaga i le initaneti

  1. Ina ia tatalaina se pepa, e te manaʻomia muamua le lafoina i luga o le 'upega tafaʻilagi.

    Faʻamau le faila manaʻomia i le eria "Faʻataʻu ma tuʻu le PDF file iinei" pe faʻaaoga le ki "Kiliki e sii PDF".
  2. A maeʻa le download, o le a tatalaina se itulau i se lisi o faila na faaulufale mai i le auaunaga.

    Ina ia alu i le PDF view, kiliki le ki. "Tatala PDF" e faʻafeagai ma le igoa o le pepa na manaʻomia.
  3. Afai na e faʻaogaina isi le aufaitau PDF, o le a faʻatautaia oe e le atinaʻe o lenei suʻesuʻega: o ata o itulau i le itu tauagavale ma a latou mea i le vaega autu o le faamalama.

E le gata i gaioiga o punaʻoa le matamata i pepa. PDFPro e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi faila i au lava tusitusiga ma faʻamatalaga kalafi. O loʻo i ai se galuega e faʻaopoopo i ai se saini lolomi pe tusia.

I le taimi lava e tasi, afai na e tapunia le itulau o le tautua, ma e lei pine ae filifili e toe tatala le pepa, e le tatau ona toe aumaia. A maeʻa le siiina o faila e avanoa pea mo le faitau ma le faʻataʻitaʻia i totonu o le 24 itula.

Metotia 2: PDF Online Reader

O se tagata faitau PDF faigofie i luga o le initaneti ma se vaega toʻaitiiti o foliga. E mafai ona faʻaopopoina fesoʻotaʻiga i totonu ma fafo, filifiliga, faʻapea foʻi faʻamatalaga i le pepa i le tulaga o matāʻupu o tusitusiga. O le resitaraina o loʻo lagolagoina.

Online PDF Reader Online Service

  1. Ina ia faaulufale mai se faila i luga o le saite, faaaoga le faamau Auina se PDF.
  2. A maeʻa ona faʻamauina le pepa, o le itulau ma mea e aofia ai ma meafaigaluega talafeagai mo le matamataina ma faʻamatalaina o le a vave ona tatalaina.

E taua le matauina, e le pei o le auaunaga talu ai, iinei o le faila e maua na o le umi lava e tatala ai le itulau ma le tagata faitau. O lea, afai e te faia suiga i le pepa, aua nei galo e teu i lau komepiuta e faʻaaoga ai le ki Download PDF i le ulutala o le saite.

Metotia 3: XODO Pdf Faitau & Annotator

O se itulau i luga o le upega tafaʻilagi mo galuega faʻalelei i PDF-pepa, faia i tu ma aga sili ona lelei o fofo o le falemaʻi. O lenei punaoa e ofoina atu ai le tele o mea e faʻaaogaina faʻamatalaga ma le mafai gafatiaina faila e faʻaaoga ai le ao. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga atoa, ma faʻapipiʻi faʻasalalau pepa.

XODO Pdf Reader & Annotator Online Service

  1. Muamua lava, lafo atu le faila talafeagai i luga o le upega tafailagi mai se komepiuta poʻo se auaunaga i ao.

    Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga se tasi o le fetaui tutusa.
  2. O le pepa faaulufale mai o le a tatalaina vave i le tagata maimoa.

O le faʻasaga ma foliga o XODO e toetoe lava a lelei e pei o papamaa o le desktop e pei o le Adobe Acrobat Reader poʻo Foxit PDF Reader. E oʻo lava i lona lava lisi autu. O le auʻaunaga e galue vave ma faigofie ona kopiina e tusa lava pe i ai ni pepa PDF tetele.

Metotia 4: Soda PDF Online

Ia, o le mea sili lea ona mamana ma aoga mo le fatuina, maimoaina ma le faasaʻoina o PDF i luga o le initaneti. I le avea ai o se itulau i luga o le upega tafaʻilagi o le polokalama Soda PDF, o le auʻaunaga e ofoina atu le mamanu ma le fausaga o le talosaga, faʻamaʻo kopiina o le ituaiga o oloa mai le Microsoft Office suite. Ma o nei mea uma i lau sailiga.

Soda PDF Online Online Service

  1. O le vaʻai ma faʻasalalau le resitalaina o pepa i luga o le 'upega tafaʻilagi e le manaʻomia.

    Ina ia faaulufale mai se faila, kiliki i le ki. "Tatala PDF" i le itu tauagavale o le itulau.
  2. Next kiliki "Suʻesuʻe" ma filifili le pepa na manaʻomia ile matala o le Matalama.
  3. Ua faia. O le faila e tatala ma tuʻuina i le vāega o galuega o le talosaga.

    E mafai ona e faʻalauteleina le auaunaga i le atoaga o le ata ma galo atoa le mea moni o le gaoioiga e fai i totonu o se upega tafaʻilagi.
  4. Afai e manaʻomia, i le lisi "File" - "Filifiliga" - "Gagana" E mafai ona e suʻe le gagana Rusia.

Soda PDF Online o se oloa sili ona lelei, ae afai e na ona e manaʻomia le vaʻavaʻai i se faila faila patino, e sili atu le vaʻai mo ni fofo faigofie. O lenei tautua e faʻateleina, ma o le mea lea e sili atu le mamafa. Ae ui i lea, o sea meafaigaluega e matua taua lava le iloa.

Metotia 5: PDFescape

Punaoa talafeagai e matamata ai ma faʻamaumau pepa PDF. E le mafai e le 'auʻaunaga ona mitamita i mamanu faʻaonapo nei, ae i le taimi lava e tasi e faigofie ma faʻaaogaina e faʻaaoga. I le tau leai se totogi, o le maualuga aupito maualuga o le pepa na siiina mai e 10 megabytes, ma o le pito maualuga e mafai ona faatagaina e 100 itulau.

PDFescape online service

  1. O le faʻaulufaleina o se faila mai le komepiuta i le 'upega tafaʻilagi e mafai ona faia e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga Faʻatuina le PDF i le PDFescape.
  2. O se itulau e iai faʻamatalaga pepa ma meafaigaluega mo le matamataina ma le faʻasalalauga e tatala vave lava pe'ā uma ona utaina.

O le mea lea, afai e te manaʻomia le tatalaina o se PDF-faila laitiiti ma e leai ni polokalama faʻatusatusa i le taimi nei, o le auaunaga PDFscape o le a avea ma se fofo sili ona lelei mo lenei mataupu.

Metotia 6: Faʻapipiʻi Online Viewer

O lenei meafaigaluega ua na o le matamataina o pepa PDF ma e naʻo galuega e manaʻomia mo le suʻesuʻeina o mea o faila. O se tasi o mea autu o loʻo faʻaalia ai lenei auaunaga i totonu o isi, o le mafai lea ona fatuina tuusaʻo tuusaʻo i pepa na tuʻuina atu i ai. O se auala faigofie lea e faʻasoa ai faila ma uo poʻo au uo.

Auaunaga i luga ole laiga Online PDF Viewer

  1. Ina ia tatalaina le pepa, kiliki le ki. "Filifili se faila" ma maka le faila i le matala Mata.

    Ona kiliki lea "Vaʻai!".
  2. O le a matala le tagata matamata i se lisi fou.

E mafai ona e faʻaaoga le ki "Aotelega" pito i luga luga o meafaigaluega ma vaʻai itulau o pepa i le ata atoa.

Metotia 7: Google Drive

I se isi itu, e mafai e tagata faʻaaogaina auaunaga Google ona tatala ia PDF-faila e faʻaaoga ai se tasi o mea faʻainitaneti a le Faalapotopotoga o Lelei. Ioe, o loʻo matou talanoa e uiga i le Google Disk cloud storage, lea, e aunoa ma le tuua o lau sailiga, e mafai ona e matamata i ni pepa eseese, e aofia ai le faatulagaga na talanoaina i lenei tusiga.

Google Drive auaunaga i le initaneti

Ina ia faʻaaoga lenei metotia, e tatau ona e saini i lau Google account.

  1. I luga o le itulau autū o le tautua, tatala le lisi pa'ū. "My Drive" ma filifili mea "Faʻatuina Faʻamaumauga".

    Ona faʻaulu mai lea o le faila mai le matala o le Mata.
  2. O le a tuʻuina atu le Tusi i luga o le vaega "Faʻamaumauga".

    Faalua-kiliki i luga.
  3. O le a tatalaina le faila mo le matamata i luga o le Google Drive interface autu.

O se faʻafitauli lelei lenei, ae o loʻo i ai foi se nofoaga e tatau ai.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faasaʻoina o PDF-faila

O tautua uma ua iloiloina i le tusiga e eseese gafatia ma eseese i le seti o galuega tauave. Ae ui i lea, o le galuega autu, e aofia ai le tatalaina o pepa PDF, o nei meafaigaluega e faʻafeiloaʻi ai se pusa. O le mea e totoe - o lau filifiliga e a oe.