Polokalame mo le fatuina o ata vitio mai ata

Faataitaiga ma le fausiaina o mamanu o laei e sili ona faigofie ona faia i polokalama faapitoa, ua saunia i mea uma e tatau ai ma mea faigaluega. Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau RedCafe - o se polokalama faʻapitoa faʻapitoa e fetaui ma tagata uma e amataina ma faʻapitoa i le galuega ma ata tusi. Seʻio tatou tilotilo i lenei sui i auiliiliga.

Faʻamaumauga o Tusitusiga

E faʻamalosia tagata fou e faʻamalamalamaina i latou lava i le faavae o taʻiala faaletausaga. O le faʻamaumauga e aofia ai ni faʻataʻitaʻiga o ituaiga uma o lavalava. Filifili le tasi ma tamoe e fai ai le faʻasologa o faʻasologa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le galuega o le faaulufale mai, e mafai ona e pulea lenei faʻamaumauga e ala i le faʻaopopoina o oe lava poo isi avanoa.

Faʻalogo lelei i le tusi lona lua, lea e aofia ai le tele o ituaiga faʻavae. E leai se tele o faʻamatalaga iinei, o le a sili ona lelei le toe faʻatumu ma le lima ia le faʻamaumauga i au lava avanoa. Lalo o meafaigaluega mo le puleaina, e faʻaaogaina e faʻasaʻo ai elemene o le tusi.

Laupepa

O galuega autu uma e faia i totonu o le faamalama autu, i nofoaga o loʻo i ai le taʻaloga. I le itu tauagavale o nai meafaigaluega faigofie. Filifili se tasi oi latou e faaopoopo se laina, foliga, pe tipi ese se vaega o le ata tusi. I le pito i luga, o loʻo i ai ni nai aitema, o loʻo i ai se faʻatatau faigofie.

E taua le matauina o RedCafe e lagolagoina galuega i luga o laupepa, lea e faigofie ai ona faʻatautaia galuega faʻalavelave. E mafai e le tagata o ia lava ona faʻamaonia le igoa o taʻitasi taʻitasi, faʻavae i latou. O le faʻaauau o loʻo faʻaalia i le lanumoana lanumoana i luga o le tulaga.

Lomiga Faasologa

A maeʻa ona e galue faʻatasi ma le ata tusi, e tatau ona e teuina i lau lava tala. Faʻatu se faletusi fou pe a fai e te manaʻo e tuʻu le faila, pe lafoai i le nofoaga e le mafai ai. Manatua o lenei laasaga e tatau ona o le polokalame e fegalegaleai ma lau vaʻaiga patino i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, lea e auina atu ai e lolomi.

O le a otometi lava ona auina atu oe i se itulau patino lea o le ai ai le poloketi faʻapolopolo. E le mafai e tagata o le faʻataʻitaʻiga o RedCafe ona tuʻuina atu le mamanu e lolomi ai, ae o tagata e ona e le gata i se mea. Filifili le mamanu manaʻomia ma kiliki "Lolomi"i le muaʻi faʻafesoʻotaʻi le lomitusi.

Mama

  • Gagana faʻaferetania Rusia;
  • Faʻatinoga faʻapitoa;
  • Le i ai o faʻamaumauga tusitusi.

Faʻafitauli

  • O le kopi atoa ua tufatufaina mo se totogifuapauina;
  • Le galue e te manaʻomia se fesoʻotaiga vavave.

Ua maeʻa lenei iloiloga a RedCafe. I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le faatinoina o galuega e ala i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata lava ia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e faʻatagaina ai le lelei atoatoa o le polokalama, talu ai e le o tagata uma e faʻaogaina le Initaneti e alu i le teugatupe ma lolomiina a latou poloketi.

Faʻalogo faʻasalalauga o RedCafe

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o polokalama Polokalame mo le fausiaina o mamanu Tipi Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RedCafe o se polokalame faʻapolofesa ua fuafuaina mo le faʻataʻitaʻiina o lavalava ma mamanu fale. Fausia meafaiva e mafai ona faʻaola pe lolomi.
Faigaluega: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Redcafe Ltd.
Tau: $ 250
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.4.1