Fai le Yandex Browser Darker

O se tasi o foliga fou o le Yandex. O le sailiga o le faʻaalia o se autu pogisa. I lenei faiga, e sili atu ona faigofie mo le tagata faʻaaoga le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi i le po poʻo le faʻaaogaina mo le tuufaatasiga atoa o le mamanu Windows. Ae paga lea, o lenei autu e galue i se auala e matua tele lava, ona tatou talanoa ai lea i auala uma e mafai ai ona faʻapouliuli le initaneti.

Fai le Yandex Browser Dark

O faatulagaga, e mafai ona e suia le lanu na o se vaega laitiiti o le atinaʻe, lea e le afaina tele ai le faʻaogagofie ma faʻaitiitia ai le avega ile mata. Ae afai e le lava lenei mea mo oe, e tatau ona e toe faʻaaoga nisi filifiliga, lea o le a talanoaina i lenei mea.

Metotia 1: Tautuʻuga o Mea Tausi

E pei ona taʻua i luga, i le Yandex. O le masini komepiuta o loʻo mafai ona fai se vaega o le initaneti, ma ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e mafaufau e le mafai ona faʻaaogaina le autu pogisa pe a oʻo i lalo le tapes.

    Afai e le taua tele o latou tulaga mo oe, ia fesuiai le laulau i luga e ala i le kiliki i luga o se avanoa avanoa i luga o le tafaʻailoga ma le kiliki saʻo ma le filifili "Faaali tafa i luga".

  2. O lenei tatala le lisi ma alu i "Faʻatonu".
  3. O loo matou sailia se vaega "Autu o le atigilima ma tapisi" ma tusi le pusa "Autu pogisa".
  4. Matou te vaʻai i le auala ua suia ai le faʻailoga ma le meafaigaluega. O lea la o le a latou tilotilo i soʻo se nofoaga.
  5. Ae peitaʻi i le lava "Iloiloga" leai ni suiga na tutupu - mea uma ona o le mea moni o iinei o le pito i luga o le faamalama e manino ma fetuunai i le lanu pito i luma.
  6. E mafai ona e suia i le pogisa, mo lenei kiliki i luga o le ki Faʻamatalaga MataʻagaO lo o iai i lalo o tusi ata vaaia.
  7. O le itulau o loʻo i ai se lisi o talaʻaga o le a tatalaina, lea e maua ai e faʻamau vaega "Luga" ma alu i ai.
  8. Mai le lisi o ata monochrome, filifili le paolo pogisa e sili ona e fiafia i ai. E mafai ona e tuʻuina le uliuli - o le a sili ona tuʻufaʻatasia ma le lanu faʻafouina o le lanu fou, pe mafai foi ona e filifilia soʻo se isi talaaga i lanu moana. Kiliki i luga.
  9. O se faʻamuamua e faʻaalia. "Iloiloga" - pe faape'ī pe a e faʻagaoioia lenei filifiliga. Kiliki "Faaaoga le Faʻamatalaga"pe afai ua faamalieina oe i le lanu, pe tusi i le taumatau e taumafai ai i isi lanu ma filifili le sili ona talafeagai.
  10. O le a vave ona e vaai i le iuga.

Ae paga lea, e ui i suiga "Iloiloga" ma pito i luga o le 'olo, o isi mea uma o le a tumau pea le malamalama. E faʻaaoga lenei i le lisi autu, o le lisi ma faʻamau ma le faamalama lava ia o loʻo i ai nei nofoaga. O itulau o nofoaga ma se paʻepaʻe e le faʻaaogaina poʻo le malamalamaʻaga o le a le suia. Ae afai e te manaʻomia ona faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaaoga fofo o isi.

Metotia 2: Fetuunai le pito pogisa o itulau

E tele tagata e galulue i totonu o le masini i le pogisa, ma o le paʻepaʻe e masani ona tipiina mata. Tulaga faʻataʻatia e mafai ona suia ai se vaega itiiti o le atinaʻe ma le itulau "Iloiloga". Ae peitaʻi, afai e te manaʻomia le fetuʻutuʻunaʻi o le lanu o itulau, e tatau ona e faia se isi.

Tuu le itulau ile faitauga faitau

Afai o loʻo e faitauina nisi mea faʻafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga poʻo se tusi, e mafai ona e tuʻuina i le faiga o le faitau ma faʻafesuiaʻi le lanu pito i luma.

  1. Faʻasani-ala i le itulau ma filifili "Alu e faitau le faʻaoga".
  2. I luga o le faʻaiuga o filifiliga i le pito i luga, kiliki i luga o le liʻo ma se pito pogisa ma o le a faʻaaoga loa le nofoaga.
  3. O le taunuuga o le:
  4. E mafai ona e toe foʻi i se tasi o kuluma se lua.

Faʻaopoopo faʻaopoopo

O le faʻaopoopoga e faʻatagaina ai oe e faʻapogisaina le talaaga o le leai o soʻo se itulau, ma e mafai e le tagata faʻaogaina ona suʻeina ma le lima le mea e le manaʻomia ai.

Alu i le faleoloa i le initaneti Chrome

  1. Tatala le sootaga pito i luga ma ulufale i le fesili i le fanua saili. "Ala pogisa". O le 3 pito i luga o filifiliga o le a ofoina atu, mai le mea e filifili ai le mea e sili ona talafeagai mo oe.
  2. Faʻatonu soʻo se tasi oi latou e faʻavae i luga o fua faʻatatau, gafatia ma le lelei o galuega. O le a tatou iloiloina puupuu le galuega o le faʻaopoopoga. "Mata Po"O isi vaifofo faʻapitoa o le a galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi pe leai foi ni galuega.
  3. Afai e te suia le lanu o le talaaga, o le a toefaʻalua le itulau i taimi uma. Faʻailoa lenei mea pe a suia le galuega o le faʻaopoopoga i luga o itulau o loʻo i ai ni faʻamaumauga e lei faʻaolaina (faʻaaogaina o tusitusiga, ma isi).

  4. O le a faʻaalia le i totonu o le faʻaauauina o le mea e fai. "Mata Po". Kiliki i luga e sui ai le lanu. I le le mafai, o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai i le faiga. "Masani"e sui "Pogisa" ma "Faʻasalaina".
  5. Le ala sili ona talafeagai e seti ai le faiga "Pogisa". E pei o lenei:
  6. E lua laina mo le tulaga, e le manaʻomia ona e faʻasalalau:
    • "Ata" - o se kesi, pe a faʻaagaoioia, faʻapouliuli le ata i luga o nofoaga. E pei ona tusia i le faʻamatalaga, o le galuega o lenei filifiliga e mafai ona faʻagesegese ai le galuega i PC e leai se aoga ma le komepiuta;
    • "Malamalama" - faʻasese ma le manaia le puleaina. O iinei e te filifilia ai le susulu ma le susulu o le itulau.
  7. Auala "Faʻasalaina" E foliga mai o se mea atoa e pei o le faʻamalamalamaga i lalo:
  8. O lenei mea ua na o se paʻu o le lau, ae ua sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina le tele o meafaigaluega e ono:
    • "Malamalama" - le faʻamatalaga na tuʻuina atu i luga;
    • "Faatusatusa" - se isi suʻega e fetuunai le faʻatusatusa i le pasene;
    • "Saturation" - faia lanu i le itulau paler pe sili atu le malamalama;
    • "Moli lanumoana" - e vevela le vevela mai le malulu (lanumoana) e mafanafana (samasama);
    • "Dim" - suia suiga.
  9. E taua le faʻaopoopoga e manatua ai tulaga mo nofoaga taʻitasi e te faʻasoa. Afai e te manaʻomia le tapeina o lana galuega i luga o se 'upega tafaʻilagi, sui i le faʻatulagaga "Masani"ma afai e te manaʻomia faʻaletonu le faʻagaloaina o faʻaopoopoga i luga o saite uma, kiliki le ki ma le faʻamau "On / Off".

I lenei tusiga, na matou suʻesuʻeina le auala e le gata ina faʻapogisaina ai le Yandex.Browser, ae faʻapea foi le faʻaalia o itulau Initaneti e faʻaaoga ai le faitau ma le faʻaaliga. Filifili le tali sao ma faʻaaoga.