Fofoina o le faafitauli o le manatuaina o le SVCHOST.EXE faagasologa i le Windows 7

WinReducer o se polokalame mo le fausiaina o fonotaga e faʻavae i Windows. E tufatufaina atu i lalo o se laisene saoloto, e sili atu ona faʻatautaia atili i tagata tomai faapitoa oeo loʻo auai i le faʻatulagaina o le OS ma le faʻatutuina o komepiuta. O le faʻaaogaina o lenei masini komepiuta, e mafai ona e fatufatuina faʻasalalau masani faʻavaomalo mo Windows, lea o le a faaitiitia ai le taimi na faʻaaluina i le faʻatulagaina o kopi faʻapipiʻi taʻitasi.

Faʻaavanoaina o faʻaaliga taʻitasi

Ina ia fausia se fausia o se OS patino, o loo i ai se kopi o WinReducer. Aemaise lava, EX-100 ua mamanuina mo le Windows 10, EX-81 - mo Windows 8.1, EX-80 - Windows 8, EX-70 - Windows 7.

Faʻamatalaga Faatulagaina Setete o Windows

O loʻo i ai i le polokalame le tomai e seti ese ai autu mo le faamalama o le installer, lea e faʻaalia pe a faʻaogaina le polokalama, e suia a latou fonuka, style. O loʻo avanoa mo le siiina mai i luga ole laiga lagolago.

Faʻafeiloaʻi ma tuʻufaʻatasia fou fou a Windows

O le talosaga e aofia ai se meafaigaluega "Faafouina o le Upusii"lea e mafai ona sii mai ai le faʻafouina o faʻafouga faʻafouga mo le faʻaaogaina mulimuli ane. O lenei e mafai ai ona e vave lava ina ua uma ona faapipii le windose fou.

Malosiaga o le masini komepiuta

A maeʻa le faʻalauiloaina, e tatau ona e faʻapipiʻiina le polokalama faʻatautaia e manaʻomia mo le galue ai i le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi Windows, faʻapea foʻi ma le itiiti ifo ma le tasi o autu autu e te manaʻo e aofia ai. E mafai ona faia saʻo lenei mea mai le faʻasologa o le polokalame. Naʻo le filifilia o meafaigaluega e manaʻomia ile komipiuta, e pei o le 7-Zip, Dism, oscdimg, ResHacker, SetACL. O faʻafesoʻotaʻiga i luga o uepisaite aloaia o nei polokalame o loʻo avanoa foi iinei, lea e mafai ona e suʻeina eseese.

Preset Editor Preset Editor

O le talosaga ua i ai se preset faatonu multifunctional «Preset Faatonu», O fea e mafai ona e configure le pusa faapipiiina Pupuni o lau filifiliga. E mafai ona e aveese uiga ma tautua, suia foliga vaaia, poʻo le faʻapipiʻiina o se mea e leʻi manaʻoina. E tusa ai ma le au atinaʻe, o loʻo i ai se filifiliga i le va o le 900 faʻapotopotoga eseese mo le faʻasinomaga, faʻapipiʻi poʻo le faʻaitiitia o vaega o le polokalama Windows. Ma le isi, mafaufau i nisi o na mea.

O le tuufaatasia o avetaavale, .NET Taiala ma faafouga

I le faatonu o faʻasologa e mafai ona faʻaaogaina le avetaavale, le NET Framework ma faʻamaumauga na vave maua mai. E maitauina e faʻapea o avetaavale e leʻo sainia i luga pe o loʻo i totonu o le beta e lagolagoina.

Filifiliga e otometi ona tuʻuina atu le komepiuta tuatusi

O le masini komepiuta e lagolagoina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le polokalama tʻatolu Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e saunia se pusa ua taʻua o le OEM faatasi ai ma le polokalama manaomia ma faaopoopo WinReducer i lau lava ISO.

Tweaks lagolago

O le faʻasagaina o le faʻasalalauga Windows o se tasi lea o uiga autu o WinReducer. Mo tagata fiafia i OS ua mavae, e mafai ona faʻagaoioia le atinaʻe masani, ma i le Windows 10 - o le ata vaaia ata. E le gata i lea, o le faasaʻoina o le lisi o mea e maua ai, mo se faataitaiga, e aofia ai mea e pei o le lesitalaina o le DLL, kopiina po o le siitia i se isi faila, ma isi. E mafai ona faaopoopo iai "Kesi" pupuu "O laʻu komepiuta", "Pepa aloaia" poʻo le faʻaalia o le numera o faʻamaufaʻailoga. E mafai ona e faʻasaʻo le lisi "Tagata suʻe nuʻu"Mo se faʻataʻitaʻiga, ave faʻamalo mai ala pupuu poʻo se faamalama muamua, faʻamalosia le faʻalauiloa e avea o se faʻavae ese i totonu o le tino, ma ia faʻaleleia atili i ia faiga faʻaletonu e pei o le le amanaʻia o le pule faataga, faʻasagaina o le tele o le faʻamaumauga, ma isi.

Faʻasoaina o faʻasalalauga faaopoopo gagana

«Preset Faatonu» e maua ai le mafai e faʻaopoopo nisi gagana i le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi.

Le mafai ona faia ni ata

Ua saunia e le polokalame le meafaigaluega ISO File Creator mo le fatuina o ata o le Windows. Faʻapipiʻi pei o ISO ma WIM.

Faʻapipiʻiina le ata faʻapipiʻi luga o se masini USB

O le polokalama e mafai ai e oe ona fatuina se tufatufaina o le Windows i luga o le USB-drive.

Mama

  • O loʻo iai faʻamatalaga autu i le fua fua;
  • E leai se mea e tatau ona faʻaeʻeina;
  • Ofisa faigofie;
  • Taʻitaʻiteni lē faʻamaonia faʻamaonia.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga i tagata tomai faapitoa;
  • O le manaomia o le i ai o le windose uluai faatusa ma isi polokalame;
  • Le i ai o se faʻatupega totogi, lea e sili atu ai filifiliga ma tulaga mo le ata na faia;
  • Le leai o le gagana Rusia.

O le galuega autu a WinReducer o le faʻaitiitia o le taimi e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o Windows. E faigofie le faʻaaogaina o le polokalama, e ui lava e taulaʻi atu i tagata faʻapitoa. O foliga o le faatonu tusitusi, e pei o le tuufaatasia o avetaavale, faafouga, tweaks, na o se vaega itiiti o mea uma e maua ma ua mamanuina e faailoa ai le lautele o le faatinoga o le polokalama. E fautuaina e le tagata e faia le suʻega e faʻataʻitaʻi se ISO i luga o se masini komepiuta ae leʻi tuʻuina i lau komepiuta.

Faʻaola WinReducer e aunoa ma se totogi

Sii mai le lomiga aupito lata mai o le ESO-100 mai le nofoaga aloaia
Faʻagasolo le lomiga lata mai o EX-81 mai le nofoaga aloaia
Faʻalogo mai le lomiga lata mai o le EX-80 mai le nofoaga aloaia
Faʻalogo i le lomiga lata mai o le EX-70 mai le upega tafaʻilagi aloaia

Windows USB / DVD Download Tool WiNToBootic Linux Live USB Creator Windows Tweaker Privacy Privacy

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinReducer o se mea faigaluega mo le fatuina o au lava tufatufaga o le polokalama faʻaoga Windows. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaopopo i le pusa faʻapipiʻi avetaʻavale, faʻaopoopoga ma faʻatautaia le atinaʻe OS i le manaʻoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WinReducer Software
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.9.2.0