Prime95 29.4b7

E manaʻomia suʻesuʻega i le komepiuta pe afai e tatau ona fuafua le setete o nisi vaega, o latou malosi ma le mautu. E iai polokalama faʻapitoa e ono otometi lava ona faia ia ituaiga suʻega. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻai i le Prime95 i auiliiliga. O lona autu autu e taulaʻi sao i le suʻeina o le gaosiga i ni auala eseese.

Faamuamua o le galuega

Palemia galue i nisi o faamalama, o ia mea uma e faia lana lava suʻega ma faʻaalia iuga. Aʻo le i amataina, ua fautuaina e setiina le polokalama muamua ma le numera aupito i maualuga o fenumiai faʻatasi. E le gata i lea, i totonu o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai isi avanoa e sili ona aoga mo tagata faʻalauiloa. O le saoasaoa o siaki tupe ma lo latou saʻo e faalagolago i tulaga ua filifilia.

Suʻega mo se faailoilo

O le suega sili ona faigofie o se faailoga o le mana o le gaosiga. E leai ni faʻasalalauga e manaʻomia, e mafai ona e tuʻuina mea uma e ala i le lē mafai, ae pe a manaʻomia, o le numera o le numera e sui ma ua iai se isi faʻailoga mo le siakiina.

Ma le isi, o le a siitia oe i le laupepa autu o Prime95, o le faasologa o mea na tutupu, faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega ma isi faʻamatalaga aoga o loʻo faʻaalia i le tusiga. O faʻamalama uma lava e leai se totogi e toe faʻaaoga, faʻagasolo ma faʻaitiitia. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa ma iloilo le iuga. O le a tusia i le pito i lalo o le faamalama galue.

Tofoga faigata

O le faʻaaogaina autu o le polokalame o lona faʻamalositino o le suʻeina o faafitauli, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga saʻo. E tatau ona e faia muamua se seti, faatulaga laina talafeagai, taʻalo le suʻega ma faʻatali e maeʻa. O le a logoina oe i le tulaga ole PPU.

Sini PPU ma faʻamatalaga

I le faamalama o le faatulagaga, o le taimi o le a faʻalauiloa ai le polokalama i luga o le komipiuta ma isi faʻaopoopoga mo le faʻatinoina o nisi polokalame polokalama. Lalo o faʻamatalaga faavae e uiga i le faʻapipiʻiina o le komepiuta i luga o le komepiuta.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • O loʻo i ai se faʻamalositino lelei;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faʻaalia ai faʻamatalaga faavae e uiga i le faagasologa.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Faatapulaaina galuega.

Palota 2015 o se polokalama sili ona lelei e siaki ai le mautu o le faagasologa. O le mea e leaga ai, o lona gaioiga faʻapitoa e taulaʻi ma faʻamapulaʻa, o lea e le fetaui mo tagata e mananao e siaki uma vaega o la latou komepiuta.

Faʻasolo mai le Prime95 mo le totogi fua

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Realtemp MemTest86 + S & M Dacris Benchmarks

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Prime95 o se polokalama faigofie lea e faʻaaogaina e suʻe ai le faila mo le mana ma le mautu. O lenei masini komepiuta e i ai se vaega pito i maualalo o foliga ma meafaigaluega mo le suʻega.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mersenne Research
Tau: Faʻatau
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 29.4b7