Faʻailoga i le Photoshop


Meafaigaluega ua taua "Faailoga" E masani ona faʻaaogaina e le televise Photoshop i le toe faʻaaogaina o ata. Faʻatagaina oe e faasaʻo ma faʻalelei mea leaga, kopi vaega taʻitasi o le ata ma faʻafeiloaʻi mai lea nofoaga i lea nofoaga.

I le faaopoopo atu, faatasi ai ma "Faailoga"I le faaaogaina o ona foliga, e mafai ona e ufiufi mea faitino ma ave i latou i isi laupepa ma pepa.

Taini o meafaigaluega

Muamua e tatau ona e maua la matou mea faigaluega i le itu tauagavale. E mafai foi ona e valaʻau i le kiliki S luga o le komepiuta.

O le taʻiala o le faʻatinoga e faigofie lava: ina ia mafai ona tuʻuina le vaega o loʻo manaʻomia ile manatuaga o le polokalama (filifili se mea e sui ai le paʻu), ia taofiofi i lalo le ki Alt ma kiliki i luga. O le fetuu i lenei gaioiga e avea ma foliga o se laʻititi laʻititi.

Ina ia fesiitai se uila, e tatau lava ona e kiliki i le nofoaga lea, i lo matou manatu, e tatau ona i ai.

Afai, pe a uma le kiliki, e te le faʻasaʻoina le ki o le kio, ae faʻaauau pea le gaoioi, ona faʻaalia lea o isi vaega o le ata muamua, o le a tatou vaʻavaʻai ai i se tamai koluse e felataʻi ma le meafaigaluega autu.

O se mea manaia: afai e te tatalaina le ki, o le kiliki fou o le a toe kopiina le vaega muamua. Ina ia tusi uma vaega talafeagai, e tatau ona e siaki le filifiliga "Faauigaga" luga o le pa. I lenei tulaga "Faailoga" o le a otometi lava ona utaina i mafaufauga nofoaga o loʻo i ai nei.

Ma, faatasi ai ma le mataupu faavae o le mea faigaluega, matou te iloa, o lea ua agai i luga i le faatulagaga.

Faʻasologa

Le tele o mea e fai "Faailoga" e talitutusa lava ma mea faʻamaonia Fusio le mea lea e lelei tele le suʻesuʻeina o le lesona, o le sooga o loʻo e maua i lalo. O lenei mea o le a maua ai se malamalamaʻaga lelei e uiga i mea o le a tatou talanoa i ai.

Lesona: Faʻaaoga meafaigaluega i le Photoshop

  1. Toa, malosi ma foliga.

    I le faʻatusatusaina ma pulumu, o nei faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻia e tagata taʻavale ma igoa tutusa. O le eseesega o lena mea "Faailoga"o le maualuga o le faʻamaʻaloga, o le manino o tuaoi o le ai ai i le nofoaga ua faʻaogaina. O le tele lava o galuega e faia i le maualalo o le toʻa. Sei pe afai e te manaʻo e kopi se mea e tasi, e mafai ona e faʻateleina le tau i 100.
    O le fomu e masani ona filifilia le masani, lapotopoto.

  2. Auala.

    O le uiga o lenei mea o le a faʻaaogaina le faʻafefiloi o le faʻaoga i le vaega (clone) ua tuʻu i lona tulaga. O lenei mea e fuafua pe faʻapefea ona fegalegaleai le ufiufi ma le ata i luga o le mea e tuʻuina ai. O se vaega lenei "Faailoga".

    Lesona: Laʻu faʻafefiloi mamanu i Photoshop

  3. Opacity ma Push.

    O le faʻatulagaga o nei taʻiala e tutusa lelei ma le faʻavaeina o pulumu. O le maualalo o le tau, o le sili atu foi ona manino o le ofu.

  4. Faataʻitaʻiga

    I lenei lisi pa'ū, e mafai ona tatou filifilia le punavai mo le faʻalanu. Faʻalagolago i le filifiliga "Faailoga" o le a faia se faʻataʻitaʻiga mai na o loʻo galue i le taimi nei, pe mai ia mea ma mea o loʻo taoto i lalo (o le pito i luga o le a le faʻaaogaina), poʻo mai i luga o laulau i totonu o le paleti i le taimi e tasi.

I lenei lesona e uiga i le mataupu o le taotoga ma le mea faigaluega meafaigaluega ua taʻua "Faailoga" e mafai ona mafaufauina atoa. O le aso ua tatou faia se isi laasaga laitiiti e agai atu i le malosi i le galulue ai ma Photoshop.