Tekonolosi komepiuta komepiuta


O le mufled sounds, weak bass ma le leai o le vaeluaga po o le maualuga o laina o se faafitauli e masani ona taatele i failauga komepiuta e taugofie. E le mafai e meafaifaʻailoga faʻapitoa Windows ona faʻatagaina oe e faʻavasega tulaga lelei o loʻo aʻafia ai lenei mea, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu. O le isi, seʻi o tatou talanoa e uiga i polokalama e fesoasoani e faʻaleleia le leo i luga o le PC ma faʻaleleia ona uiga.

Faʻalogo

O lenei polokalame o se meafaigaluega e mulimulitaia e faaleleia atili ai le lelei o leo toe gaosia. O le faʻatinoga e matua mauoa - o se mea lautele, o se vailaau faʻatautaia, o le tuʻuina atu o se aafiaga i le 3D, o le mafai ona faʻaaoga se limite, o se mea e faʻafetaui lelei. O le "pulou" autu o le i ai o se faila o le brainwave synthesizer, lea e faʻaopoopoina ai ni mea faʻapitoa i le faailoilo, faʻatagaina oe e faʻateleina le faʻamalosi poʻo, i se isi itu, malolo.

Faʻalogo Faʻalogo

SRS Audio SandBox

O le isi lenei polokalama mamana e mafai ai e oe ona suia ia leo ole leo. E le pei o le faalogo, e le tele naua tweaks, ae, e ese mai i le faateleina o le voluma, o le tele o mea taua e mafai ona fetuunai. E faʻaaogaina e le polokalame le aufaʻailogaina o faailoilo mo ituaiga eseese o le acoustics - televise, quad ma multichannel system. E i ai mea mo faila ma failauga i luga o se komepiuta.

Download SRS Audio SandBox

DFX Audio Enhancer

O le faʻatinoga o lenei polokalame e fesoasoani foi e faʻaleleia ma faʻaleleia le leo i failauga e le taugata. O lona fausaga e aofia ai filifiliga mo le suia o le manino o le leo ma le maualuga ma le faaeeina atu o le aafiaga o le voluma. I le faʻaogaina o le mea e faʻafaigofie ai, e mafai ona e fetuʻunaʻi le uumi o le uumi ma faʻasaʻo tulaga i se seti.

Download DFX Audio Enhancer

Leo leo

O le Sound Booster ua mamanuina mo le faalauteleina o le faailoilo o meafaigaluega i totonu o talosaga. O loʻo faʻatūina e le polokalame se pule i le faiga lea e mafai ai ona e faʻatuputeleina le maualuga ole maualuga ile 5 taimi. O isi vaega e faʻatagaina ai oe e aloese mai le vevesi ma le mamafa.

Faʻalogo le Sound Booster

Leotele leo

O lenei polokalama e fesoasoani e faʻaleleia ma faʻaoga lelei faila i luga o fesoʻotaʻiga multimedia - alaga leo ma vitio e oo i le 1000%. O lona gaioiga o le gaioiga e mafai ai e oe ona faʻaaoga ia faʻamaufaʻailoga faʻamaonia i soo se numera o peʻa i le taimi lava e tasi. O le mea e leaga ai, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e galue i ni taʻavale e le silia le 1 minute.

Faʻalogo Amplifier Audio

O tagata o loʻo auai i lenei iloiloga e mafai ona faʻagaioia le leo o le leo, faʻateleina le voluma ma faʻaleleia ona faʻailoga, e ese mai i le seti o galuega. Afai e te manaʻo e tinker i tweaks ma ausia le mea e sili ona lelei, o lau filifiliga o le Faʻalogo poʻo le SRS Audio SandBox, ma afai e le lava le taimi, ma e na ona e manaʻomia se leo lelei, ona mafai lea ona e tilotilo i le DFX Audio Enhancer.