Matou te suia le igoa ma le igoa i le Odnoklassniki


I fesoʻotaiga faʻaagafesootai, e le gata ina resitalaina e le tagata le fesoʻotaʻiga ma uo i lalo oo latou igoa moni, ae faʻapea foi le sailia o tagata masani ma uo fou i lalo o le pseudonym. E ui o fesoʻotaʻiga faʻasesootai e faʻatagaina, e mafaufau tagata i le auala e mafai ona suia ai le igoa ma le igoa i luga ole laupepa, mo se faataitaiga, i le Odnoklassniki.

Auala e suia ai faamatalaga patino i le Odnoklassniki

I totonu o le upega tafaʻilagi a Odnoklassniki, e mafai ona suia lou igoa ma lou igoa i isi i se auala faigofie, na o ni nai kiliki e ala i itulau o le 'upega tafaʻilagi, e te le tau faʻatali mo le siaki, e tupu mea uma i le taimi lava lena. Sei o tatou iloilo le faagasologa o le suia o faamatalaga a le tagata lava ia i luga o le upega tafailagi i ni nai auiliiliga.

Laasaga 1: alu i tulaga

Muamua e tatau ona e alu i le itulau e mafai ai, i le mea moni, ona suia faamatalaga patino o lau talaaga. O lea la, a uma ona teu i totonu o lau faʻamatalaga saʻo i lalo o le avatar avatar, saili se ki i le igoa "Oʻu Faʻamaumauga". Kiliki i luga e alu i le itulau fou.

Laasaga 2: Faʻatulagaga Faʻatonu

O lea e tatau ona e alu i le faʻailoga autu faʻapitoa mai le faʻamaufaʻailoga o loʻo amata ona le mafai. I le itu tauagavale, e mafai ona e filifilia le mea e manaʻomia o faʻasologa, kiliki "Manatu taua".

Laasaga 3: Faamatalaga Faalilolilo

Ina ia faʻaauau suiga o le igoa ma le igoa ole igoa i luga o le saite, e tatau ona e tatalaina se faamalama mo le suia o faamatalaga patino. Matou te mauaina i le ogatotonu o le mata se laina faʻamaumauga e uiga i le taulaga, tausaga ma le igoa atoa. Faʻavave le laina lenei ma kiliki le ki. "Suiga"e aliali mai pe a oso.

Laasaga 4: suia le igoa ma le igoa

E totoe na o le ulu i laina talafeagai "Igoa" ma "Igoa Mulimuli" faamatalaga manaʻomia ma kiliki le ki "Faasaoina" i le pito i lalo o le faamalama matala. A maeʻa lena, o le a vave ona i ai faʻamatalaga fou i luga o le 'upega tafaʻilagi ma o le tagata faʻaaoga o le a amata ona fesoʻotai mai se isi igoa.

O le faagasologa o le suia o faamatalaga patino i luga o le upega tafailagi Odnoklassniki o se tasi lea o mea sili ona faigofie pe a faʻatusatusa i isi fesoʻotaʻiga lautele ma tafaoga tafaoga. Ae afai ei ai pea nisi fesili, ona i ai lea i faʻamatalaga o le a matou taumafai e foia mea uma.