Aveese faʻamatalaga mai se telefoni feaveaʻi Tele


O le tele o tagata faaaoga Windows o le a malilie o iTunes, lea e pulea ai masini a Apple, e le mafai ona taʻua lelei mo lenei faiga faʻaogaina. Afai o loʻo e suʻe se uiga lelei i Aytüns, liliu lou mafaufau i se mea e pei o iTools.

Aytuls o se tulaga aupito sili ona lelei ma aoga i le iTunes lauiloa, lea e mafai ona e pulea lelei ai Apple-masini. O galuega a iTools e sili atu le maualuga nai lo Aytyuns, lea o le a matou taumafai e faʻamaonia oe i lenei tusiga.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaogaina Oools

Faʻaalia le tulaga o tau

O se tamai widget o loʻo taʻavale i luga o faamalama uma o le a taofia ai oe e faʻafou i luga o le tulaga o le moliaga o lau masini.

Faamatalaga o Meafaigaluega

Pe a faʻafesoʻotaʻi le masini i se komepiuta e faʻaoga ai le USB USB, o le a faʻaalia e Aytuls le faʻamatalaga autu e uiga i ai: igoa, OS OS, jailbreak, le tele o avanoa avanoa ma faʻaaogaina faʻamatalaga auiliiliga e uiga i vaega o faʻamaumauga e maua le tele o avanoa ma sili atu.

Puleaina lau aoina o musika

Naʻo ni nai kiliki ma o le ae faʻafeiloaʻi lau aoina o musika uma i lau masini Apple. E maitauina le amataina o le kopiina o musika e naʻo le manaʻo e tosoina musika i le polokalama o polokalama - o lenei metotia e sili atu ona faigofie nai lo le faʻatinoga i iTunes.

Faʻafoega o ata

E matua ese lava i Aytyuns latou te leʻi faʻaopoopoina uiga o le pulega i ata. I iTools, o lenei faʻatulagaga ua faʻatinoina lelei tele - e mafai ona faigofie ona e auina atu uma ata ma ata uma mai se masini Apple ile komepiuta.

Pulea ata

E pei o le ata, i se isi vaega o le Aytuls ua maua ai le tomai e pulea ai le vitio.

Aoina o tusi

Ae ui i lea, ae o se tasi o au faitau sili ona lelei mo le iPhone ma le iPad o le iBooks talosaga. Faʻafaigofie ona faʻaopoopo i-tusi i lenei polokalame e faitau i se taimi mulimuli ane i le masini.

Faʻamatalaga mai tusi talosaga

O le alu atu i le Oools i le vaega "Faamatalaga", e mafai ona e vaʻaia mea o au fesoʻotaʻiga, faʻamatalaga, faailoga tusi i Safari, faʻamaumauga kalena ma e oʻo lava i feau SMS uma. Afai e talafeagai, e mafai ona e faia se faʻamaumauga o lenei faʻamaumauga, pe, i se isi itu, tape ese uma.

Fatu fatufoni

Afai na e faia muamua se laina pese e ala i iTunes, o lona uiga ua mautinoa ua e iloa e le o se mea faigofie lenei.

I le polokalama Aytuls o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa e mafai ai ona e faigofie ma vave ona fatuina se siva mai le ala o iai, ona faʻaopopo loa lea i le masini.

Pule o faila

O le toʻatele o tagata faʻapitoa o le a talisapaia le i ai o se faila faila e mafai ai e oe ona matamata i mea o loʻo i luga o le masini ma, pe a manaʻomia, pulea lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopo talosaga DEB (pe afai ei ai sau JailBreack).

Faʻamatalaga faʻamalosi vave mai le masini tuai i le fou

Tulaga sili ona lelei e mafai ai e oe ona tuʻuina uma faʻamatalaga mai le tasi masini i le isi. Faʻatasi le faʻafesoʻotaʻi i lau komepiuta e faʻaaoga ai se telefoni USB ma faʻafetaui le meafaigaluega "Data Migrate".

Fesoʻotaiga Wi-Fi

E pei o le Aytyuns, e mafai ona faʻatinoina galuega ma iTools ma Apple-e aunoa ma se fesoʻotaʻiga tuusao i le komepiuta ma faʻaogaina se USB USB - e tatau lava ona e faʻagaoioia le faʻatonuga o le Wi-Fi.

Faamatalaga o le Battery

Faʻafaigofie ona maua faʻamatalaga e uiga i le gafatia o le pati, fuainumera o faʻatonuga atoa, vevela, ma isi faʻamatalaga aoga o le a faʻatagaina ai oe e iloa pe manaʻomia e le pauna le sui pe leai foi.

Faamaumau le vitio ma fai ni sikusi mai le masini mata

O se mea sili ona aoga, aemaise lava pe afai e te manaʻomia le suʻega o se ata po o se ata vitio.

Fausia sikusi mai le lau o lau masini poʻo le vitio faʻamaufaʻailogaina - o nei mea uma o le a faʻapolopoloina i lau pusa filifilia i lau komepiuta.

Faʻasinomia mata o masini

Faʻafaigofie ona gaoioi, aveese, ma vaʻavaʻaʻi faʻaoga tuʻuina i luga o le laupepa autu o lau masini Apple.

Faʻafoʻiina o le Lagolago

O Apple e lauiloa mo le mea moni e faapea afai e iai ni faafitauli i le masini poʻo le fesuiaiga i se mea fou, e faigofie ona e faia se kopi kopi ma, afai e tatau ai, ia e toe maua. Pulea au faʻamaumauga mai Aytuls, ma faʻasaoina i latou i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le komepiuta.

ICloud Photo Library Management

I le tulaga o iTunes, ina ia mafai ona matamata i ata pueina i iCloud, e tatau ona e faʻapipiʻi masini komepiuta mo Windows.

iTools e mafai ai e oe ona matamata i ata o teuina i totonu o le ao, saʻo i le faamalama o le talosaga e aunoa ma le sii mai o isi polokalama.

Faʻatonuina o mea

O le faafitauli i Apple polokalama o lo latou faaputuputuina o le cache, kuki, faila le tumau ma isi fusi, lea e "aina" mamao mai le le gata i le avanoa i luga o le taavale, ma e aunoa ma le mafai ona aveeseina i meafaigaluega.

I le Aytuls e faigofie lava ona e aveeseina ia faamatalaga, ma mafai ai ona faasao avanoa i le masini.

Faʻapitoa:

1. Galuega faʻamalieina e le oʻo faʻalatalata ma Aytyuns;

2. Fesoʻotaiga vavalalata, lea e faigofie ona malamalama i ai;

3. E le manaomia le faʻatinoina o iTunes;

4. Tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli:

1. Le lava le lagolago mo le gagana Rusia;

2. E ui e le manaʻomia e le polokalama le faʻalauiloaina o le Aytyuns, e tatau ona faʻaogaina lenei meafaigaluega i luga o le komepiuta, o lea matou te faʻaalia ai lenei faʻaalia i le le lelei o le iTools.

Na matou taumafai e lisi mea taua o Aytuls, ae le mafai e tagata uma ona ulufale i le tusiga. Afai e te le fiafia i le saoasaoa ma le gafatia o iTunes - e mautinoa lava lou gauai i iTools - o lenei mea e sili ona aoga, faigofie ma, sili ona taua, o se meafaigaluega vave mo le puleaina o lou iPhone, iPad ma le iPod mai lau komepiuta.

Faʻaolaina Aytuls e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona suia le gagana i le gagana iTools e le o vaʻaia le iPhone: o mafuaʻaga autu o le faafitauli Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Auala e faʻaaoga ai iTools

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iTools o se suiga sili lea i iTunes, faʻateleina avanoa mo fegalegaleaiga ma le iPhone, iPad, iPod.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, 2008 XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Thinksky
Tau: Faʻatau
Toa: 17 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.3.5.5