Faʻapipiʻiina o se fou fou o le Windows 10 i luga o le mea tuai


O le kamupani TP-Link e masani lava o se kamupanī o telefoni fesoʻotaʻiga mo komepiuta, o loʻo i ai faʻatautaia Wi-Fi. O mamanu i lenei vaega ua mamanuina mo PC e aunoa ma se fausiaina o lenei tulaga eletise. O le mea moni, o se faʻailoga e aunoa ma ni avetaavale o le a le aoga, o lea matou te mananao e saunia ni auala e sii mai ai ma faʻapipiʻi le polokalama mo le TP-Link TL-WN722N.

TP-Link TL-WN722N Avetaavale

O le tele o polokalama mo le toa o le tatou tusiga i aso nei e mafai ona maua e ala i auala e fa, lea e le eseese tele le tasi i le isi itu. Aʻo leʻi amataina se tasi o nei faʻatonuga, ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi saʻo le mea faʻapipiʻi i le komepiuta i se fesoʻotaʻiga vavalalata o le USB.

Metotia 1: Nofoaga Faʻatagata

E taua le amataina o se sailiga mai punaoa a le gaosi oloa: o le toatele e sili ona lofituina le vaega o avega ma avetaavale ia i latou, o le auala sili ona faigofie o le siiina lea o le polokalama mo le gaioiga o loo fesiligia mai iina.

Fesoasoani lagolago

  1. A uma ona e siiina le vaega lagolago o le masini o loʻo fesiligia, tusi solo i lalo ma alu i le lisi "Avetaavale".
  2. Ma le isi, e tatau ona e filifilia le toe faʻaleleia o meafaigaluega faʻapitoa i le faʻapipiʻi faʻaaoga le lisi faʻatatau talafeagai.

    O lenei faʻamatalaga o loʻo i luga o se mea faʻapitoa faapitoa i luga o le mataupu o le masini.

    E sili atu faʻamatalaga auiliili e mafai ona maua i luga o le sooga. "Faʻapefea ona suʻeina le faʻamatalaga o le masini TP-Link"faailogaina i luga o le ata muamua.
  3. I le faʻapipiʻiina o le mea e manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi vaega o avetaavale. Ae paga lea, o filifiliga mo ituaiga eseese o faiga e le o vaetofia, ia faitau ma le faaeteete faamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo Windows o lomiga taʻutaʻua uma e foliga faapenei:

    Ina ia sii mai le faila faila, kiliki i luga o le sootaga i le igoa o lona igoa.
  4. O loʻo faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi i totonu o se teutusi, o lea pe a maeʻa le download, faʻaaoga soʻo se mea e teu ai faamaumauga - o se faʻataʻitaʻiga e 7-Zip e faia mo lenei faʻamoemoe.

    I le faagasologa o le le tatalaina, o le a tulai mai se tusi fou - alu i ai ma lafoaʻi le faila EXE o le faʻapipiʻi.
  5. Faatali seiloga e maua e le faʻapipiʻi le mea faʻapipiʻi fesoʻotaʻi ma amata le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o avetaavale

O lenei algorithm o gaioiga e toetoe lava o taimi uma e mautinoa ai se taunuuga lelei.

Metotia 2: Avetaavale Taʻavale Uma

Afai e le fetaui le faʻaaogaina o le ofisa aloaia mo nisi mafuaaga, e mafai ona e faʻaoga faʻapitoa faʻapipiʻi mai atinaʻe faʻatasi. O ia fofo e mafai ona fuafua tutoatasi le tele o meafaigaluega e fesoʻotai i se PC poʻo le komepiuta ma faʻapipiʻi le polokalama. Matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i tusi lauiloa a lenei vasega i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻamaumauga o avetaavale lona tolu

Mo la matou galuega i le taimi nei, e mafai ona e filifilia soʻo se oloa na tuʻuina mai, ae afai e taua le faʻaaogaina, e tatau ona e gauai atu i le DriverPack Solution - ua uma ona matou mafaufau i le faʻaaogaina o lenei polokalame.

Lesona: Faʻaleleia o avetaʻavale e ala i le AveavalePack Solution

Metotia 3: ID ID

Soʻo se masini e fesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻaalia i totonu "Pule Sili". Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e mafai ona e mauaina le tele o faʻamatalaga e uiga i le masini aloaia, e aofia ai lona faʻamatalaga. O lenei tulafono faʻaaogaina e suʻe ai avetaavale mo masini. ID o le tagata fetuunai e iloiloina:

USB VID_2357 & PID_010C

O le faʻaaogaina o se ID i le suʻeina o masini komepiuta mo meafaigaluega e le faigata - ia mulimuli i faatonuga i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Saili se avetaʻavale i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamaumauga

Faʻamatalaina i le metotia muamua "Pule Sili" e iai foi le gafatia e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale - mo lenei faʻamoemoe, faʻaogaina lenei meafaigaluega "Faʻafouina faʻafouga". I lomiga aupito lata mai o le polokalama mai le Microsoft, o le faagasologa e faʻaaogaina, ae pe a manaʻomia, e mafai ona amataina le lima i le lima.

Vaega o le faʻaoga "Pule Sili" mo lenei faafitauli, faʻapea foi ma faafitauli e ono tulai mai ma auala e foia ai, o loʻo talanoaina i se isi mea.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

O le faʻamatalaga o auala talafeagai mo le siiina o avetaavale i le TP-Link TL-WN722N adapter ua maeʻa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le faigata le maua o le polokalama mo lenei masini.