Taumafa tau 1.5

O le fatuina ma le lomia o au lava pine tau e fesoasoani i polokalama faapitoa. Latou te tuʻuina atu se seti o meafaigaluega ma galuega e fesoasoani i le faʻatinoga o lenei faiga. I lenei tusiga o le a matou feiloai ai ma le sui o lenei polokalama - "lisi o tau". Tatou amata le iloiloga.

Faaopopo oloa i le laulau

E le manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona saunia mea taitasi mo le lolomiina eseese; ua lava lea e faʻaopoopo ai se aofaiga i le laulau ma fatuina se tau o le tau e tasi mo oloa taitasi. O le isi, faʻalogo i le laulau i le agavale, e filifilia le faʻataʻitaʻiga iina, kiliki "Lomiga Faʻasalalau Tags"ia faamasani i ona foliga vaaia pe vave auina atu le poloketi e lolomi. Faailoga ma le taamilosaga o loʻo tuʻuina i laina e maualalo laʻititi i le lava lava faamalama.

Pine o le lolomiina

Alu i le faamalama "Lomiga Faʻasalalau Tags", i le taimi lava lena o oloa uma ua faʻamaonia ma le faʻamatalaga ma tau i se kopi e tasi. Faitau ma le faaeteete laina taitasi mo mea sese, mulimuli ane e mafai ona e auina atu le pepa e lolomi pe naʻo le teuina i lau komepiuta i soo se mea.

Faʻaopopo le pepa

I le faʻaopoopoga i lana galuega autu, o le polokalame "Lisi o Lisi" e mafai ai e oe ona galue faʻatasi ma pepa faʻaopoopo. E aofia ai le faaopoopoina o le pepa o aitalafu. E tatau ona e siiina se pepa o faʻamaumauga faʻatasi ma faʻamatalaga uma ma faʻamaonia faʻamatalaga faʻamatalaga ua i ai i le faamalama o le polokalama. O le pepa o aitalafu o le a faʻapipiʻiina, a maeʻa ai le faʻamatalaga fou i le laulau.

Tau Tusitusi Tau Tau

E le tele ni faʻailoga e fai i totonu, o nisi tagata faʻaoga e le mafai ona maua se filifiliga e fetaui ma i latou. O le mea lea, na faʻaopoopoina e le faʻapupulaina se faila faigofie lea e tele meafaigaluega ma se galuega e fatu ai lau lava tau tau. A maeʻa ona e faʻaolaina, o le ae manaomia le faʻapipiʻiina mai i luga o le lisi o mea popup. "File".

Faʻamaumauga o loʻo fausia i totonu o oloa

Matou te fautua atu ina ia e faamasani i le faʻasologa o oloa, atonu o iina o le ae maua ai se faʻamatalaga o le oloa o le a faʻaaogaina i le poloketi. Faamolemole ia maitauina le atiaeina o le polokalama i se taimi umi talu ai, i le faasologa, o tau e le talafeagai nei. Afai ei ai lau oe lava faavae, ona mafai loa lea i le lava faamalama ona sui pe faʻaopoopo mea fou.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻatinoina se numera laitiiti o faʻataʻitaʻiga;
  • Faʻatonu le faʻaulu.

Faʻafitauli

  • Le taua o mea tau oloa;
  • "Lisi o tau" e le o lagolagoina e le atinaʻe.

I le faapipiiina i luga, ou te fia iloa ai e le fetaui lenei polokalame mo le faʻaaogaina i faʻalapotopotoga o loʻo faʻatinoina ai le tele o lomiga - atonu e le lava le faʻatinoina o galuega. Ae peitai, o galuega sili atu ona faigofie "List Price" e mafai ona faatino. Ua fautuaina le aufaitau o le Novice e faitau faʻamatalaga mai le atinaʻe aʻo leʻi amataina.

Faʻatau Tau Tau Faʻatau Tau

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lomiga Faʻasalalau Tags Lolomi mo le lolomiina o pine tau PricePrint Felauaiga o oloa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Tau o tau o se polokalama faigofie faigofie lea e maua ai se seti o mea faigaluega ma galuega mo le fatuina ma le lolomiina o pine tau. Faʻatasi faʻaopoopo mea, se faʻamatalaga o latou, ma auina atu le poloketi e lolomi.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: IVK
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.5