Faʻatulagaina se kalena mai le kosi faʻatumu i Photoshop

O le laupepa o le komepiuta ua leaga i le taimi - tamatamai lima, alofilima, ma isi faailoga o faaputuputu i ai. E le mafai i taimi uma ona solo le pito i luga o se laʻei masani, faʻagogo pe susu i le vai, ma e aunoa ma ni afifi, o le mea lea i lenei tusiga o le a tatou iloiloina pe faapefea ona lelei ma lelei le mama o le lau o le e ona se PC / komepiuta.

Faʻapitoa le faamamaina o le vevela

O le faiga faigofie o le faamamaina e iai ni faʻaaliga, ma o le masini lava ia e manaʻomia ai le faʻaeteete ia te ia lava. E fautuaina le tagata faʻaaoga e faʻaaoga ni metotia faapitoa e maua ai le vave ma le faʻaleleia o le tausiga i luga o le faʻaaliga.

Fautuaga:

  • Aʻo leʻi amata, tape le mana o le komepiuta poʻo le komepiuta;
  • Aua le faʻaaogaina tele le mamafa pe a fai le faʻamamaina. Mo le faʻalavelave faʻaleagaina, ave faʻamalosi faʻatasi ai ma faʻasolosolo faʻasalaga, gaoioiga faʻamalosi (faʻapipiʻi, tosoina ma se atigilima, se naifi, shorks) e mafai ona faʻaleagaina le matrix poʻo lana tioata puipuia;
  • Faaaoga na o mea mama (solo, ie).

Metotia 1: Fufulu tomai faapitoa

I totonu o soʻo se faleoloa e faʻatau atu i le eletonika ma isi mea faʻapitoa, e mafai ona e maua ni oloa e tausi ai luga o le faʻaaliga. Latou te o mai i ni fesuiaiga eseese, ma e tatau ona e filifilia le filifiliga saʻo mo oe lava ia i luga o mea e te manaʻo i ai, o le taimi e fuafua ai e te fufuluina, ma le tau o oloa.

O le lelei o mea faigaluega faʻapitoa e manino: latou te faʻatagaina oe e faʻamaeʻa le galuega vave ma faigofie. E le gata i lea, e masani lava ona i ai se numera faaopoopo o tulaga lelei i le tulaga o le puipuiga o le vevela mulimuli ma e mafai ona faʻaaogaina mo isi masini (papa, smartphones, masini), ae muamua mea muamua.

Afai o loʻo e puipuia lelei lau lau, ia mautinoa e faitau faʻamatalaga mo se faʻamamā faapitoa ae leʻi faʻatau. O le mea moni e faapea, o mea maualalo maualalo e mafai ona lafoaʻi ai stains ma stains e le mafai ona e faʻaumatia.

Pamu

Se meafaigaluega sili ona lauiloa e faigofie ma aoga le faamamaina. O le suavai i le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi e tuʻuina i ni atigi pusa, lea e taua ina ia mafai ai ona teu se tupe ma e le faatagaina ai e ulufale i totonu o le mataupu. Naʻo ni nai kiliva i luga o se komepiuta komepiuta ma tolu pe fa i luga o le mataʻituina o le PC, lea e masani lava ona i ai se faʻailoa tele. Ae ui i lea, e fautuaina e aua nei pipiʻi i luga o le lauulu lava ia, ae o le solo pepe, o le ae soloina - - o le mea lea o le a le faʻasalalauina ai vaega ninii i le ea ma pau atu i tala atu o pito o le mata.

Faʻapitoa o le pala:

  • Faʻamamaina soʻo se ituaiga o matamata ata o touchscreen;
  • E le tuua ni stains, emo ma ni laulava;
  • E le faʻaleagaina ai le mea e faʻafefe ai mafaufauga, lea e toetoe lava o mea faʻaonapo nei;
  • E iai sona aʻafiaga.

Faʻatasi ma se moli, e fautuaina e faʻatau se laumei microfiber. O le a le faʻaleagaina ai le mea faʻapitoa, o le a le tuua ai le maoaʻe ma le lint. O le tau o le fesili o le lua sefulu o rubles, ma e mafai ona e mauaina i soʻo se supermarket poʻo faleoloa fale. O nisi tufuga e faʻapipiʻi se solo faʻapitoa i le pusa moli, o le a taʻua lea o le "mea e faʻamama ai lapisi". O nisi taimi o le pulumu e fufulu ese le pefu o loʻo i totonu o le pusa.

Gel / foam

E pei o mea faʻalogo o le moli fufulu i totonu o se mea faʻafefete ma foamy faatulagaga. I le lautele, o foliga o lo latou faʻaogaina e tutusa uma lava i le pala, aua o nei meafaigaluega uma e tusa lava pe tutusa uiga tutusa.

Pau lava le eseesega i le auala o le faʻaaogaina o le tulaga tutusa - o le gel e tosoina ma ufiufi i luga o le mata i se vaega itiiti, ma o le fulufula e sosolo ma solo. I tulaga uma e lua, e fautuaina foi le faʻaaogaina o se ie vaivai, lea, i le ala, e mafai ona aofia i nisi taimi.

Napalu

O se tasi meafaigaluega sili ona lauiloa mo le faamamaina o mata. O nei solosolo ei ai se mea faʻapitoa (e masani ona le lalagaina, faʻavae i luga o le cellulose) e le tuua ai se mea e malolo ai luga, pe a maeʻa ia mea e te le manaʻomia le fufuluina o le lau ma se isi lava mea.

O loʻo faʻatau atu i totonu o masini, i le faatulagaga o le lisi o le 100 vaega poʻo le sili atu foi, ia i ai tufatufa e mafai ai e oe ona vavae ese le solosolo mai le isi vaega. E masani lava, e 1 le fasipepa e lava e faʻamaeʻa ai le mata atoa, siakiina ma se maualuga poʻo se maualuga le maualuga o le eletise e ono manaomia ai le 2 vaega.

O le lelei o le solosolo e talitutusa ma pulu: o mea uma lava ia, faʻaaoga le eletise eletise, aua le tuʻuina ni sima ma stains ma aua nei tosoina luga.

O le toesea o le solosolo, o le itiiti ifo lea o lo latou tumau i totonu o le lola, o le saoasaoa latou te mamago, e ui lava i le malu o le tapuni ma le pu. Afai o lau lauulu e faʻaitiitia le palapala, matou te le fautuaina faʻatau ni faʻatau, talu ai o le a totoe le malolo ma le aoga lona aoga. Vaavaai mo se moli, gel, poʻo se fulufiti o se tamai voluma (e masani lava 200 ml) e le mafai ona faʻaalu i le taimi.

Faʻalogo i le aso o le gaosia ma le ola. E toatele e le o tilotilo i lenei tulaga maualuga ma faʻatau se oloa o le a oʻo mai lona taimi faʻatino. O le mea e sili ona lelei, o le a leai se mea e maua ai le suavai, ma o le a maeʻa le solo, o le mea sili ona leaga-o se vailaʻau faʻamalosi e faʻaleagaina ai le eleele, ma tuʻu ai stains tumau. Manatua - o nei oloa uma e matua aoga lava le faʻaaogaina ma umi le faʻaaluina, o le mea lea e taua ai le filifilia mai latou mai le fale na faʻasaʻolotoina.

Metotia 2: Fofo o fale

E tele taimi e sili ai ona fiafia tagata i le faʻaaogaina o meafaigaluega e mafai ona maua i le fale. O se fuafuaga sili lenei mo le paketi pe afai e te le manaʻo e faʻaalu se tupe i luga o se tagata faʻapolofesa faʻapitoa, pe na o le pau lava, ma e manaʻomia ona faʻamamā i le taimi nei.

Soap solution

O le mea aupito sili ona lelei, pe afai o se pepe pepe, aua e le o iai ni vailaʻau e mafai ona afaina ai le amio saʻo o le fogaeleele. Aumai se ie vaivai po o se paʻu lanu mūmū, ia faʻamamaina lelei le meafaitino, sosolo ma savali faʻataʻamilo i le vai susu i le fasimoli. Fufulu le lau, ona faʻaaoga lea o se 'ie mago e faʻamalo ai sisi o le a tumau pea pe a uma le fasimoli. E mafai ona fufulu faʻamaʻi i le sipuni o le cotton ua togafitia i le fasimoli i luga o le mataupu faavae lava e tasi.

I lenei foi, e fautuaina le faʻaaogaina o se microfiber cloth - e taugofie, ae e fetaui tonu lava i luga o le faʻaaliga, e aunoa ma le tosoina ma le tuʻuina atu o se pepa.

Vinegar solution

Fufulu 10 ml o le 6% vinika i le 100 ml o vai manino. Faʻamau se tasi pe lua fusi lapisi i le vai ma solo le lau. A maeʻa lena, o le a lava le faʻaaogaina o se ie susu susu.

Lafoaia Tusitala faasaina

Talu mai fafo e manaomia ai le tausiga lelei, e taua le iloa mea e le mafai ona faʻaaoga pe a manaʻomia ona lafo ese le palapala.

Fiaids:

  • Amonaia, acetone, ava malosi - faʻaumatia le faʻafefeteina o mafaufauga. Afai e te faʻaaoga solo susu, ia mautinoa e leai ni mea e aofia ai le ava malosi i le tuufaatasiga;
  • Malosiaga ma otaota o le fale, mo se faataitaiga, mo le fufuluina o ipu - o vaega o mea taumafa o mea taumafa e mafai ona afaina ai le lapisi, ma o vailaʻau suavai o loʻo i ai se vailaʻau faʻamalosi malosi, e le o faʻamoemoe mo le faʻaaliga.

Meafaitino:

  • Faʻaofu i solo, solo solo - tuʻu i tua o mea e vaʻaia ma stains;
  • Sponges - ia i ai se faavae malosi;
  • Pepa pepa - ia matua susu, e faigata ona tui, e mafai ona latou oʻo i tulimanu ma tuʻu le villi. O nisi o nei solo e mafai ona aofia ai ni mea mamafa laau.

O le faamamaina o le lau o le komepiuta po o le mataʻituina o le telefoni e na o ni nai sekone o lou taimi, ae e tatau lava ona faia se mea puupuu ina ia sao ai, e aunoa ma ni mea leaga poo isi mea e faaleagaina.