Filifili se cable HDMI


O le manaʻomia e masani ona faʻaitiitia le tele o faila e tupu mai i tagata uma. O i latou e faia failaina faila i luga o se faʻaaogaina masani faʻaaogaina faʻapitoa polokalama faʻapipiʻi e pei o WinZip poʻo WinRAR, poʻo le polokalama faʻapitoa mo faʻamaumauga patino. Afai o nei gaioiga e manaʻomia ona fai e seasea lava ona tupu, o le a sili atu ona talafeagai le filifiliga o le a galulue faatasi ma le 'upega tafaʻilagi fesoʻotai.

Faʻafefea faʻapipiʻi faila i le initaneti

O punaoa sili ona taatele o lenei ituaiga, o ata sili ona lelei ma luga o le upega tafaʻilagi. O le uluai pepa faʻamalosi pepa faʻasolo i le tele mo le sili atu le faigofie o le fesiitaiga ma le tuʻuina atu i luga o nofoaga. O le isi vaega e faʻatagaina oe e teu faila i totonu o faamaumauga ma se vaega o le faʻamalosi, ma faʻaitiitia ai le tele o la latou lapopoa.

Metotia 1: Faʻasalalauga i luga ole Initaneti

O se tasi o sui aupito sili ona aoga o le upega tafaʻilagi. O le auʻaunaga e ofoina atu se filifiliga o le ono faatulagaga mulimuli ma le tikeri lava e tasi o le faʻamalosi. I le taimi lava e tasi, o le meafaigaluega e le gata ina faʻatagaina ai le teuina o faila, ae ia faʻaliliu foi nisi o faamaumauga i isi.

Faʻamaumauga i le Initaneti Faʻasalalau i luga ole Initaneti

  1. Ina ia amata faʻasalaina se pepa, lafo i luga o le upega tafailagi mai se komepiuta po o isi 'upega tafaʻilagi.
  2. Filifili le faʻamaumauga mulimuli o archives i le lisi pa'ū. "I le a le mea".
  3. I le isi itu, i totonu o le tulaga talafeagai, ia faʻamaonia le tikeri manaomia o le failaina o faila, pe afai ei ai se filifiliga faapena.

    Ia mautinoa o le a "Faʻamaumau le faila filifilia" makaina ma kiliki le ki "Liliu mai".
  4. I le maea ai o le faagasologa o le lafoina ma le afifiina o le pepa i le vaega "Maualuga" o le igoa o le faʻamaumauga maeʻa o le a faʻaalia, o le fesoʻotaʻiga foi lea mo le siiina o le faila i le komepiuta.

Faʻamaumauga o faʻamaumauga i le Faʻasalalauga i le Initaneti e le tele se taimi e alu ai: o le auʻaunaga e televave auala e fai ai faila.

Metotia 2: ezyZip

O se faʻamatalaga faigofie i le initaneti e mafai ai e oe ona fatu ma tatala zip-archives. O le 'auʻaunaga e vave faʻapipiʻi faila, talu ai e le tuʻuina atu i latou i le' auʻaunaga, ae faʻatautaia tonu i le masini, e faʻaaoga ai le mana o lau komepiuta.

EzyZip auaunaga i le initaneti

  1. Ina ia amata galue ma le meafaigaluega, filifili le faila manaʻomia e lafo i luga o le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai le kosi talafeagai i le vaega. "Filifili faila i le teutusi".
  2. I totonu o le fanua "Igoa o le Igoa" faʻamaonia le igoa o le faʻamaumauga maeʻa ma kiliki "Filemu Zip".
  3. A uma ona fai le pepa, kiliki le ki. Faasaoina le Faʻailoga Zipe download le archive mulimuli.

O lenei punaoa e le mafai ona taua o se sosaiete i luga o le initaneti, ona e alu i le lotoifale e avea o se HTML5 / JavaScript aoga e saili i luga o le masini ma fai lana galuega i le tau o lau komepiuta komepiuta. Ae peitai, o le uiga lenei o le ezyZip sili ona vave fofo o loʻo talanoaina i le tusiga.

Metotia 3: Faʻafouina i le Initaneti

Se punaoa lauiloa mo le faaliliuina o faila mai le tasi faatulagaga i le isi. O le tautua e ofoina atu foi se meafaigaluega faigofie mo le faʻamalosiina o faila i totonu o pepa faʻamaumauga, e ui lava e faʻatulagaina o se liua i TAR.GZ, TAR.BZ2, 7Z poʻo le ZIP.

Auaunaga i luga ole Initaneti Faʻafouina

  1. Ina ia faʻapipiʻi le faila manaʻomia, ia muamua kiliki le 'upega o loʻo i luga ma filifili le faʻamaumauga mulimuli.
  2. I luga o le itulau e tatala ai le faʻaaogaina o le ki "Filifili se faila" lolomi mai le pepa manaomia mai le tagata sailiili.

    Ona kiliki lea "Liliu Mai".
  3. Faʻalagolago i le tele o le pepa o faʻamatalaga ma le saoasaoa o lau fesoʻotaʻiga, o le a faʻaalu sina taimi i le faiga o le faʻamalosi.

    I le faaiuga o le taʻaloga, o le a maeʻa ona utaina le faila maeʻa i le mafaufau o lau komepiuta. Afai e le tupu lenei mea, e ofoina atu e le 'auʻaunaga le faʻaogaina o se fesoʻotaʻiga saʻo.

O le mea e leaga ai, o le maualuga aupito maualuga o se faila na faaulu mai i totonu o le Initaneti o le Initaneti e 100 megabytes. Ina ia galue ma isi volumaous pepa, o le auaunaga e talosaga e faʻatau se faʻasalaga. E le gata i lea, e ui lava i le mea moni o le punaʻoa e aʻafia i le teuina o faamaumauga e aunoa ma ni faafitauli, o le tikeri o le paʻu o faila faila e tele mea e manaʻomia.

Metotia 4: Optimizilla

O lenei meafaigaluega ua mamanuina saʻo e faʻalelei ai ata i le JPEG ma le PNG. O le tautua e faʻaaogaina algorithms faʻataʻitaʻiga faʻamalosi, faʻatagaina oe e faʻaititia le tele o le ata i le tulaga sili ona maualalo e mafai ona maua pe leai foi le lelei.

Optimizilla auaunaga i le initaneti

  1. Muamua lava, faʻaulu mai ata talafeagai i luga o le 'upega tafaʻi i le kilikiina o le ki. Tatalo.

    Talu ai o le punaoa e lagolagoina le gaosiga o poloka o faila, e mafai ona e faʻaopoopoina i le 20 ata i le taimi.
  2. O ata na pueina o le a vave ona faʻamalosi. Optimizilla e faʻaitiitia le tele o ata, aʻo aloese mai le leiloa o le lelei.

    O le auʻaunaga o le a faʻaali atu le maualuga o le faʻavasegaina o se pasene faʻatatau tonu i luga o vili o faila na faaulufale mai.

    E mafai ona e faʻasaoina ata i se komepiuta i le kilikiina o le ki. "Tikia uma mea uma" poʻo le faʻaaogaina o le fetaui tutusa i lalo o ata taitasi.

  3. Ma le isi, o le tikeri o le failaina o faila e mafai ona fuafuaina ma le lima.

    Mo lenei, o loʻo faʻatulagaina se vaega faʻamuamua e faʻatatau ma se slider e faʻatonutonu ai le parakalafa "Tulaga lelei".

O le punaʻoa e leai se mea na te faatapulaaina ai le tele o ata o ata ma le numera o faila na gaosia i le iunite o le taimi. Ma faʻapipiʻi foi faleoloa o fale ata e sili atu ma le 1 le itula.

Metotia 5: iLoveIMG

O se auaunaga faigofie ma faigofie mo le faʻamalosiina o le JPG, PNG ma GIF image image. O le faʻamalosiina e faia i se tapulaa maualuga i le uluaʻi voluma o ata ma e leai se uiga lelei.

ILoveIMG auaunaga i le initaneti

  1. Faaaoga le faamau "Filifili Images"e tuʻuina atu ata na manaʻomia ile saite.
  2. Kiliki "Tapunia Ata" i le lisi o meaʻai i luga o le taumatau e amataina le failaina o le faila.
  3. I le maea ai o le gaioiga o ata, o le a faʻaaogaina ata uma i lau PC.

    Afai e leʻi amataina le otometi, kiliki le ki. "Tusia ata puʻeina".

O le auʻaunaga e matua saoloto ma e leai ni tapulaa i le numera ma le tele o faila na faʻapipiʻi atu i ai.

Vaʻai foi: Faʻasalafa PDF pepa i le initaneti

O le mea lea, afai e te manaʻomia le puʻeina o se faila se tasi poʻo faila, e sili ona lelei le faʻaaogaina o se tasi o faamaumauga i luga ole laiga. Ia, e tatau ona tuʻuina atu faʻamalosi ata i le faʻatusatusaina o auaunaga, e pei ona faʻamatalaina i le tusiga.