Repetier-Host 2.1.2

O le lolomiina o faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se masini lomitusi 3D e ausia e ala i le fegalegaleai ma polokalama faʻapitoa. Faʻafetai ia te ia, ua saunia le faʻataʻitaʻiga, o faʻatonuga o loʻo faʻatulagaina ma isi mea uma e tatau ona faia. Repetier-Host is one of the representatives of such software for the preparation of models for printing and focusing on users use.

Galulue ma ni faʻataʻitaʻiga

O le muai polokalame ua i ai se vaega o le muaʻi suʻesuʻeina lea e faʻapipiʻi ai mea faʻaopoopo i le tasi galuega. O lenei faamalama o loʻo i ai se numera tele o meafaigaluega faʻapitoa faʻataʻitaʻiga. I le taumatau o se lisi o faʻamatalaga uma, pe a faʻaogaina faʻatasi ma i latou. O se tasi o poloketi i Repetier-Host e lagolagoina se numera e le faʻatapulaʻaina o vaega ma faʻataʻitaʻiga, o le tulaga autu e na o le malosi o latou uma i luga o le laulau.

Pule Sili

E pei ona e iloa, o polokalama 3D e lolomiina polokalame faʻapitoa faapitoa, o le galuega autu o le saunia lea o faatonuga mo le lomitusi. O le sili ona lauiloa o nisi o masini ma a latou lava algorithms tulaga ese, ua uma ona matou iloiloina se tasi oi latou - o le Slic3r lenei. O loʻo i ai se pule faʻapitoa faapitoa i le Repetier-Host, i le mea e mafai ona e filifilia ai le afi sili ona talafeagai, ma e tusa ai ma lona algorithm, o le polokalama o le a faʻapipiʻi.

Faʻasologa o le afi

O afi taʻitasi ua i ai ni numera tulaga ese e mafai ai e oe ona fatuina le numera saʻo i le lumanaʻi, lea o le a faʻaaogaina mo le lolomiina. I le Repetier-Tagata talimalo o loʻo i ai se faamalama e ese mai ai ma le tele o laupepa aoga mo le faatulagaina o le mea e faʻasolo ai. I totonu, e mafai ona e faasaʻo: vave le lolomiga ma le lelei, mamanu, faʻasalaga, le G-tulafono lava ia, ma faʻaaoga vaega faʻaopoopo e lagolagoina e na o ni faʻataʻitaʻiga o tusitala.

I le tulaga pe ae le manaʻomia le faia o se faʻatulagaga saʻo ma le tele o nuances, o le a lava le faʻaaogaina o le seti vave, o lona uiga o loʻo iai i le tab "Slicer". O iinei o le ae manaomia ai le filifilia o le afi ma ulufale i tulaga manaomia i laina talafeagai.

Faʻatomuaga tulaga

Aʻo leʻi lolomiina, e manaʻomia pea ona e setiina mea e manaʻomia mo mea tau masini. I le polokalame o loʻo iloiloina, o faʻamau uma o loʻo tuʻuina i totonu o le tasi faamalama ma tufatufa atu i luga o isi afifi. O iinei e mafai ona e faʻaogaina ai le ituaiga fesoʻotaʻiga, fetuunai le lomitusi, lautele, ma faaopoopo faʻamatalaga faaopoopo, lea o le a sili ona aoga mo tagata faʻapitoa.

Tusi lolomi

E pei ona matou taʻua muamua, o le Repetier-Host o se atinaʻe telefoni feaveaʻi mo le saunia o mea mo le lomitusi i luga o se lolomiina 3D. I totonu o lenei polokalama, o loʻo i ai se avanoa e le gata ina teuteuina ai foliga ma faatino le taina, ae o loo i ai foi se amataga vave o le faagasologa lolomi e aunoa ma le auina atu muamua o foliga po o nisi gaoioiga faaopoopo. Ua lava le setiina o taʻaloga talafeagai ao le i oʻo i luma ma taomi le ki. "Lolomi".

Faamolemole ia matau i totonu o lenei polokalama, e mafai e le tagata faaaoga ona faasaʻo le G-code gaosia. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e faʻasaʻo mea sese uma po o mea sese e tulai mai i nisi taimi ona o le toilalo o le afi algorithm poʻo le setiina o faatulagaga.

Lolomiina o le pulega e ala i se isi faʻamau i le Repetier-Host. E faʻaalia uma elemene o loʻo i luga o le lomitusi, mo se faʻataʻitaʻiga, le ki o le eletise poʻo ki e faʻanofo ai le mea e faʻaaogaina. E le gata i lea, o le saoasaoa o le saoasaoa, laulau o le laulau ma le saoasaoa o le fegasoloaiga o loo faatonutonuina iinei

Talafaasolopito o taga

O nisi taimi e te manaʻomia ai le suʻesuʻeina o mea uma e fai pe saili po o ai na taʻitaʻia i latou i se mea sese. O lenei polokalama o loʻo i ai se faʻamaumauga i totonu, i le mea e faʻasaoina ai gaioiga uma, sese ma a latou tulafono laiti e faʻaalia. I totonu o le tusi o talaaga, e mafai ona e matamata i le saoasaoa o le lolomiina, sliclic, pe saili le taimi tonu o le lafoaia o se poloaiga faapitoa.

Mama

  • Repetier-Host o se polokalama saoloto;
  • Lagolago mo le tele o masini slicing engines;
  • Malosiaga e faasaʻo G-code;
  • Pulea pini lolomi;
  • Faʻasalaga Lumi;
  • Lagolagoina o Tusitusiga.

Faʻafitauli

  • E le fetaui mo tagata e leai se poto masani;
  • Atinaʻe Atinaʻe Atinaʻe;
  • Leai se masini faatulagaina seti seti.

Repetier-Host is a shell software software atoa e mafai ai ona e faia uma taga tatau ma ata mo le lomiga 3D. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei masini komepiuta ei ai le tele o meafaigaluega aoga ma galuega, ae le o uma uma o le a manino i tagata e leai se poto masani. Ae ui i lea, mo polofesa lolomi o lenei polokalame o le a sili ona aoga ma faigofie.

Tusia le Resetier-Host mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

3 polokalame komepiuta KISSlicer Polokalame Polokalame TUSI PAIA

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Repetier-Host is a shell software software atoa mo le sauniuni ma le faagasologa o le lomiga 3D. I totonu o lenei polokalama, o loʻo i ai le tele o meafaigaluega aoga ma foliga e sili ona aoga mo tagata faʻapitoa.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Roland Littwin
Tau: Faʻatau
Toa: 50 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.1.2