Ashampoo Photo Commander 16.0.3


Tekinolosi e le faʻaaogaina ua leva ona avea ma vaega oo tatou olaga, e sui ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i taimi uma. E faigata tele ona faʻamalosia le lelei o sea fesoʻotaʻiga - o le saolotoga lea e fai ai, ma le vave faʻafefeteina i le va o masini, ma le mafai ona "tautau" nisi gaioiga i luga o le tasi mea e faʻaogaina. O le asō o le a tatou talanoa e uiga i nonotetele masini, pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi i latou i se komepiuta.

Fesoʻotaiga faʻapitoa a le Bluetoothphone

O le tele o ata faʻaonaponei o le faʻalogo alamanuia eo mai ma se masini Bluetooth po o le leitio i totonu o le pusa, ma o le faʻaogaina e oʻo mai i lalo i le tele o manua faigofie. Afai o le faʻataʻitaʻiga ua tuai pe ua fuafua e galulue ma ni tagata e faʻapipiʻiina, ona tatau ai lea ona faia se numera o nisi mea faʻaopoopo.

Faʻasalalauga 1: Faʻafesoʻotaʻiga e ala i le tuʻuina atu o le module

I lenei tulaga, o le a matou faʻaaogaina le fetaulaiga faʻapipiʻi lea e sau ma le pulou ma mafai ona i ai i le foliga o se atigipusa ma se mini java 3.5 mm lela po o se masini laʻititi ma se fesoʻotaʻi USB.

  1. Faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻi i le komepiuta ma, pe'ā manaʻomia, liliu le lipine. I luga o se tasi o ipu e tatau ona avea o se faailo e faailoa ai ua tupu le fesootaiga.
  2. O le isi, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi faʻalauiloa le masini i le masini. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Amata" ma i le poloka suʻesuʻe e amata ona tusi le upu "Bluetooth". E tele ni faʻaoga o le a faʻaalia i le faamalama, e aofia ai le mea tatou te manaʻomia.

  3. A maeʻa gaioiga faʻatinoina o le a tatalaina "Faʻaopoopo le Masini Faʻamatalaga". I le taimi lenei, e tatau ona e fetaui lelei. O le tele o taimi e faia lea mea e ala i le kilikiina o le ki o le lipisi mo ni nai sekone. I lau mataupu atonu e eseese - faitau faatonuga mo le gadget.

  4. Faatali seiloga e aliali mai le masini fou i le lisi, filifili ma kiliki "Lisi".

  5. I le maeʻa "Matai" o le a lipotia ai ua maeʻa faʻaopoopo le masini i le komepiuta, a maeʻa ona mafai ona tapunia.

  6. Tatou te oi "Lisi Pulea".

  7. Alu i le lisi "Meafaigaluega ma Lolomitusi".

  8. Matou te maua la matou lipine (i le igoa), kiliki i le icon RMB ma filifili le mea "Faʻatinoina Faʻatinoina".

  9. Ma le isi, o se suʻesuʻega faʻapitoa mo auaunaga e talafeagai mo le faʻaogaina masani o le masini.

  10. I le faaiuga o le kiliki i le kiliki "Faalogo i musika" ma faʻatali seʻia oʻo mai le faʻailoga "Fesootaiga Bluetooth ua faatuina".

  11. Ua faia. O lenei e mafai ona e faʻaoga le telefoni, e aofia ai ma se masini faaleotele leo.

Filifiliga 2: Fesootai masini e aunoa ma se module

O lenei filifiliga e aofia ai se fausaga faʻapipiʻi, lea o loʻo matauina i luga o nisi o tina masi po o le komepiuta. O le siakiina ua lava lea e alu i ai "Pule Sili" i "Lisi Pulea" ma maua se paranesi "Bluetooth". Afai e leai, ona leai lea o se faʻaoga.

A leai, o le a tatau ona faʻatau se faʻavaomalo i totonu o le faleoloa. E foliga mai, e pei ona taʻua i luga, o se masini laʻititi ma se fesoʻotaʻi USB.

E masani lava o le afifi e aofia ai se avetaavale. Afai e leai, atonu atonu e le manaomia ni polokalama faaopoopo e faʻafesoʻotaʻi ai se masini faapitoa. A leai, e tatau ona e suʻeina le avetaavale i totonu o le upega tafaʻilagi i le tusi poʻo le taimi faʻapitoa.

Taiala Tusi - saili mo le avetaʻavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Lalo o se faʻataʻitaʻiga ma se masini mai Asus.

Suʻeina faʻamalosi saʻo mai "Pule Sili".

  1. Matou te maua i totonu o le paranesi "Bluetooth" se masini e iai se faʻasologa tafatolu samasama, pe afai e leai se paranesi, Mea le iloa i le paranesi "Isi meafaigaluega".

  2. Na matou kiliki PKM i luga o le masini ma i totonu o le lisi o faʻamatala autu ua matou filifilia le mea "Avetaʻavale Faʻafou".

  3. O le laasaga e sosoo ai o le filifili lea o le metotia taʻavale suʻesuʻe i le fesoʻotaiga.

  4. O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o le faʻatinoga - sailia, sii mai ma faʻapipiʻi. Mo le faʻamaoni, toe amata le PC.

O isi gaioiga o le a tutusa lava ma le tulaga o le komiti atoa.

Faaiuga

O gaosiga o meafaigaluega faʻaonaponei e faia le mea sili e faafaigofie ai le galuega ma a latou oloa. O le faʻapipiʻiina o se ulu poo le ulu faʻapipiʻi i le komepiuta e faigofie tele ma a maeʻa ona faitauina lenei tusiga o le a le faigata mo se tagata e leai se poto masani.