Faʻaʻamaʻoti le nick history on Steam

Afai na e faʻaaogaina le Steam mo le tele o tausaga, atonu e te iloa o loʻo i ai se manatu i lenei auaunaga e pei o le talafaasolopito o igoa tauvalaau. O le a le mea? Faapea ua e tuuina se igoa tauvalaau i lau talaaga otooto ona suia lea, ona toe fai lea. O lomiga muamua o ou nicknames e mafai ona maimoaina e ala i le kilikiina o le ki laiti i tafatafa ane. E tele tagata e mananao e nana pe faʻamaonia le talafaasolopito o latou igoa tauvalaau, aemaise lava pe afai na e faʻaaogaina upu le mautonu ma latou le mananao i tagata e mafaufau i se mea leaga e uiga ia te oe. Faitau e aoao pe faʻapefea ona faʻamalo le nick history on Steam.

Faʻamalo le talafaasolopito o igoa tauvalaau i le na o le kilikiina o se faamau i luga o le Steam e le o iai. E tatau ona e faʻaaogaina togafitiga. O le autu o le faamamaina o igoa tauvalaau o loʻo taoto i le mea moni e le o vaʻaia e Steam le talafaasolopito atoa o igoa tauvalaau. E na o lomiga fou o ou nicknames, e tusa ma le 10 suiga sili ona lata mai. O le mea lea, afai e te tuuina ni igoa tauvalaau le taua 10 taimi i le faasologa, o le talafaasolopito o ou nicknames o le a aofia ai foi na o ni mataitusi faanumeraina. O le talafaasolopito o igoa tauvalaau lava ia e faapenei:

Afai e te manaʻomia e faʻamaonia lenei tala, ona e taumafai lea i filifiliga nei e lua.

Faʻamaʻaina o le nick history e ala i le suiina o le tagata

E mafai ona e suia ou nicknames tuai ma ni mea faitino. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le itulau o faʻasologa o faʻamatalaga, e mafai ona e faia mea nei: muamua alu i lau itulau faʻailoa, ia fai lenei mea, kiliki lou igoa tauvalaau i luga o le lisi pito i luga ma filifili le mea e fai ai faʻamatalaga.

I luga o lenei itulau, e tatau ona e kiliki le faʻamatalaga faʻailoga faʻamaufaʻailoga, ma o le a tatala le fomu faʻataʻitaʻitusi faʻamatalaga.

Atonu e ono mateina oe, e te manaʻomia le suia o laufanua pito i luga e taʻua o le igoa faameafa. Ulufale i luga ole laufanua, ona tusi i lalo e faʻamaonia suiga ma kiliki ai suiga suiga. Faia nei taga e tusa ma le 10 taimi pe a maeʻa lenei mea, vaʻai pe o le a lau foliga o le igoa ole igoa: e tatau ona faatumulia i mataʻitusi na e ulufale i ai. E i ai foi se auala e faʻamalo ai le talafaasolopito e ala i le faʻatumu i le leai o se mea.

Faatumuina o le talafaasolosolo o nofoa ma le leai o se aoga

Ina ia mafai e tagata faʻaoga ona faʻaalia se mea, e tatau ona e faia le mea lava lea e tasi i le auala na muamua, ae le o le faʻaofiina o mataitusi matagi e te manaʻomia e faʻaofi ai se faailoga o le leai o se avanoa, e pei o lenei: "឵". Faʻaofi lenei uiga o loʻo i le va o upusii, ae e le manaʻomia le tuʻuina atu o upusii. Muamua, faʻaofi se uiga se tasi, ona faasaʻo ai lea o suiga. A maeʻa lena mea, faʻaopoopo le isi mea i lenei faailoga ma toe faʻafeiloaʻi suiga. Toe fai lenei faiga i ni nai taimi seʻia oʻo ina leai se aoga o lou talaaga. I lenei auala, e mafai ona e faʻaumatia igoa tauvalaau na e faʻaaoga muamua.

O lenei ua e iloa le auala e faʻamaonia ai lau tala nick i luga o Steam. Faʻaaoga le metotia ua tuʻuina atu e natia ai lau mea malie fiafia. Afai e te iloa isi auala e faʻamalo ai le talafaasolopito o igoa tauvalaau i luga o Steam, ona tusi lea e uiga i ai i faʻamatalaga.