Faʻafefea ona mafai pe faʻafaigofie le 3G i le Android

Soo se atamai faʻaonapo nei e faʻavae i luga o le Android e maua ai le mafai ona maua le Initaneti. I le avea ai o se tulafono, ua faia lenei mea e faʻaaoga ai le technology 4G ma le Wi-Fi. Ae ui i lea, e masani ona manaʻomia le faʻaogaina o le 3G, ma e le o tagata uma e iloa pe faʻafefea ona faʻaali pe leai. O le mea lenei o le a oʻo i ai le tusiga.

Liliu 3G i le Android

E lua auala e mafai ai e 3G i luga o se telefoni. I le tulaga muamua, o le ituaiga fesoʻotaʻiga o lau telefoni ua faʻapipiʻiina, ma le lona lua o se ala faʻasalalau e mafai ai ona faʻaliliu atu faʻamatalaga.

Metotia 1: Filifilia o tekonolosi 3G

Afai e te le vaʻaia se fesoʻotaʻiga 3G i le laulau pito i luga o le telefoni, e mafai lava ona e i fafo atu o le 'inisiua. I ia nofoaga, e le lagolagoina le network 3G. Afai e te mautinoa o le inisiua talafeagai ua faʻatuina i lou nofoaga, ona mulimuli lea i le algorithm:

  1. Alu i le telefoni. I le vaega "Fesootaiga Lelei" tatala le lisi atoa o faatulagaga i le kilikiina o le ki "Sili atu".
  2. Lenei e tatau ona e ulufale i le lisi autu "Telefoni feaveaʻi".
  3. O le taimi nei tatou te manaʻomia se mea "Ituaiga o fesootaiga".
  4. I le lisi e tatala ai, filifili le tekinolosi e manaʻomia.

A maeʻa lena, e tatau ona faʻatulaga se Initaneti. O lenei mea o loʻo faʻaalia e le icon i le pito i luga taumatau o lau telefoni. Afai e leai se mea po o se isi faailoga e faʻaalia, ona e alu lea i le auala lona lua.

E leai se telefoni feaveai i le pito i luga taumatau o le faʻaaliga e faʻaalia ai le 3G poʻo le 4G icon. I le tele o tulaga, o tusi ia E, G, H, ma H +. O nei mea e lua o loʻo faʻaalia ai se fesootaiga 3G.

Metotia 2: Faaliliuina o Faʻamatalaga

E mafai e le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga ona le atoatoa i luga o lau telefoni. Faʻasagaina e maua ai le Initaneti e faigofie lava. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i lenei algorithm:

  1. "Ave ese" le pupuni pito i luga o le telefoni ma maua ai le mea "Faaliliuina o Faʻamatalaga". I luga o lau masini, e ono ese le igoa, ae o le atigipusa e tatau ona tutusa ma le ata.
  2. A maeʻa ona e kiliki i lenei icon, e faʻatatau i lau masini, a le o le a faʻaauau pea ona tape / tape le 3G, pe o le a tatalaina se lisi faʻaopoopo. E tatau ona feaveaʻi le paʻu tutusa.

E mafai foi ona e faia lenei faiga e ala i le telefoni:

  1. Alu i lau telefoni ma maua ai le mea oi ai iina "Faaliliuina o Faʻamatalaga" i le vaega "Fesootaiga Lelei".
  2. Lenei faʻaagaoioi le mea faʻapii e faailogaina i luga o le ata.

I le taimi nei, o le faagasologa o le mafai gafatiaina o fesoʻotaʻiga ma le 3G i luga o le telefoni feaveaʻi e mafai ona mafaufauina atoa.