O mafuaʻaga na amata ai ona tatalaina le Yandex Browser

O le resitala e mafai ai e oe ona faʻamalosia le faʻaopoopoina o le faiga faʻaogaina ma teuina faʻamatalaga e uiga i le tele o polokalama faʻapipiʻi. O nisi tagata e mananao e tatalaina le faatonu o le resitala e mafai ona maua se feau i se savali sese: "Faʻasalaina le resitala e faasaina e le pule o le polokalama". Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona toe faaleleia.

Faʻasoa avanoa i le resitala

E le tele mafuaaga e le maua ai le faatonu mo le lafoaia ma le faasaʻoina: e le o faatagaina oe e le faila o le polokalama e faia lenei mea ona o nisi tulaga, poo le galuega o faila siaki e tuuaiina. O le isi, o le a tatou vaʻavaʻai i auala o loʻo iai nei e toe faʻafoisia ai le avanoa i le regedit component, i le amanaʻiaina o tulaga eseese.

Metotia 1: Aveesea o Virus

Ole polokalame masani i luga o le PC e masani ona poloka ai le resitala - o lenei mea e taofia ai le aveeseina o mea taufaaleaga, o le toatele o tagata e masani ona latou iloa lenei mea sese ina ua latou pipisi i le OS. E masani lava, e na o le tasi lava le ala e alu ese ai - e faʻatautaia le tino ma faʻaaoga faʻamaʻi, pe afai na maua. I le tele o tulaga, a maeʻa ona aveeseina, ua toe faʻafoisia le resitala.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Afai e leai se mea na maua e le scanners i luga o le antivirus, pe tusa lava pe a uma ona aveese ia siama, e le toe faʻaleleia le avanoa i le resitala, e tatau ona e faia ia oe lava, o le a lafoaʻi i le isi vaega o le tusiga.

Metotia 2: Faʻasalalau le Faʻatonu o le Lotoifale a le Lotoifale

Faamolemole ia matau o lenei vaega o loo misi i uluai lomiga o le Windows (Home, Basic), ma o le mea lea e tatau ai i tagata e pulea nei faiga faʻaaoga ona tafiesea mea uma o le a talanoaina i lalo ma alu saʻo i le isi auala.

O isi tagata faʻaoga e faigofie ona ausia le galuega e ala i le faʻatulagaina o se faiga faʻavae, ma o le auala lenei e fai ai:

  1. Faasolo le autū autu Manumalo + Ri le faamalama Taumafai ulufale gpedit.mscona Ulufale.
  2. I le tatala tatala, i totonu o le paranesi "Faʻasalalauga o Tagata" maua le faila "Taiala Faatonutonu", faʻalautele ma filifili se faila "Faiga".
  3. I le itu taumatau, saili le parakalafa "Faʻamataʻu avanoa i mea e faʻaleleia ai tusi resitala" ma kiliki i luga i le itu taumatau agavale le faalua.
  4. I totonu o le faamalama, sui le parakalafa i "Taofiofia" a le "Leʻo seti" ma faʻasaʻo suiga i le ki "Lelei".

O lenei taumafai e faʻataʻitaʻi le faatonu resitala.

Metotia 3: Poloaiga Faʻasologa

E ala i le laina o le poloaiga, e mafai ona e toe faʻafoʻisia le resitala e galue e ala i le ulufale atu i se poloaiga faapitoa. O lenei filifiliga o le a aoga pe afai o le faiga faavae vaega o se vaega o le OS o loʻo misi poo le suia o lona tulaga e leʻi fesoasoani. Mo lenei:

  1. E ala i le lisi "Amata" tatala i luga "Poloaiga Poloaiga" faatasi ai ma pule tatau. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le vaega ma filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  2. Kopi ma faapipii le poloaiga lenei:

    Faʻaopoopo le "HKCU Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System" / t Reg_dword / v DisableRegistryTools / f / d 0

  3. Kiliki Ulufale ma siaki le resitala mo faʻatinoga.

Metotia 4: Faletupe BAT

O le isi filifiliga e mafai ai e le resitala ona faia ma faʻaaoga se faila BAT. O le a avea ma se isi itu i le faʻatonutonuina o le laina o le laina pe afai e le avanoa mo nisi mafuaaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o se siama na poloka ai uma ma le resitala.

  1. Fausia se pepa o le TXT e ala i le tatalaina o se tusi masani. Tagalaʻau.
  2. Pasia le laina lea i le faila:

    Faʻaopoopo le "HKCU Software Microsoft Windows CurrentVersion Policies System" / t Reg_dword / v DisableRegistryTools / f / d 0

    O lenei tulafono e mafai ai ona maua le resitara.

  3. Faʻasaoina le pepa faʻatasi ma se faʻaopoopoga BAT. Ina ia faia lenei mea, kiliki "File" - "Faasaoina".

    I totonu o le fanua "Pusa o Faiga" Sui le filifiliga i "Faʻamaumauga uma"ona sosoo ai lea "Igoa ole igoa" seti se igoa faʻamaonia e ala i le faʻapipiʻiina i le faaiuga .bate pei ona faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

  4. Kiliki i le faila o le BAT ua faia i le kiliki saʻo o le kusi, filifili le aitema i le lisi autu "Faʻamasino e avea ma pule". Mo se taimi, o se faamalama e aliali mai ma le laina o le laina, lea e mou atu.

A maeʻa lena, siaki le galuega a le faatonu resitala.

Metotia 5: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Symantec, o se kamupanī faʻamatalaga mo le puipuia o faʻamatalaga, e maua ai lana lava auala e tatala ai le resitala e faʻaaoga ai le faila Faʻamata. E toe faʻafoʻi ai tulaga le lelei o le atigi tatala polo o poloaiga, ma toe faʻafoisia ai le avanoa i le resitala. Faatonuga mo lenei metotia e faapenei:

  1. Faʻatau le Faʻamatalaga Faʻamatalaga mai le ofisa aloaia a Symantec i le kilikiina o lenei sootaga.

    Mo le faia o lenei mea, kiliki i luga o le faila o se sooga (o loo faamamafa i le ataata i luga) ma filifili le aitema i le lisi autu "Save link as ..." (faʻalagolago i le siakiina o le igoa o lenei mea e mafai ona ese siʻitia).

    A vagana ai le faamalama o le a tatalaina - i totonu o le fanua "Igoa ole igoa" o le a e vaʻai i mea o loʻo sii mai UnHookExec.inf - o lenei faila matou te galulue atili ai. Kiliki "Faasaoina".

  2. Filifili-lelei i le faila ma filifili "Faʻamau". Leai se faʻamatalaga vaaia o le faʻapipiʻiina o le a le faʻaalia, o lea e tatau ai ona e siakia le lesitala - o le avanoa i ai e tatau ona toe faʻaleleia.

Matou te mafaufau i auala e 5 e toe faʻafoʻi ai le avanoa i le faatonu resitala. O nisi oi latou e tatau ona fesoasoani tusa lava pe o lokaina le laina o le laina ma o le gpedit.msc vaega ua misi.