Mea uma 1.4.1.877

I le taimi o le tuʻuina atu o le tautalaga, atonu e talafeagai le filifiliina o soʻo se elemene e le gata i luga o laupepa poʻo le tele. O le PowerPoint ei ai lana lava faʻamatalaga lea e mafai ai e oe faʻaopoopo faʻaopoopoga faʻaosooso i vaega eseese. O lenei gaioiga e le gata ina tuuina atu ai le ata o se foliga manaia ma le tulaga ese, ae faaleleia ai foi lona aoga.

Ituaiga ituaiga animation

I le taimi lava lena, e aoga le mafaufau i vaega uma o loʻo i ai nei o aʻafiaga e tatau ona galue ai. E vaevaeina i latou e tusa ai ma le faʻaaogaina ma le uiga o le gaioiga na faia. I le aotelega, ua vaevaeina i latou i vaega autu e 4.

Ulufale

O se vaega o taga e faʻaalia ai foliga vaaia o se elemene i se tasi o auala. O ituaiga taatele masani i faatinoga e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le amataga o taʻaloga fou taʻitasi. Faʻaalia i le lanumeamata.

Tuʻua

E pei ona e mateina, o lenei vaega o taga e tautua, i se isi itu, mo le leiloloa o se elemene mai le lau. O le tele o taimi, e faʻaaogaina faʻatasi ma faasolosolo faʻatasi ma le faʻaaogāina o le vaega o vaega tutusa ina ia mafai ona aveʻesea aʻo leʻi toe faʻafoʻi atu le kiriata i le isi. Faʻaalia i le mumu.

Faʻasalaga

O se faʻafiafiaga e faʻaalia ai le mea na filifilia, ma tosina i ai. E masani ona faʻaaogaina lenei mea i vaega taua o se faʻasolosolo, e tosina i ai pe faʻasese mai ai mai isi mea uma. Faʻaalia i le samasama.

Auala e gaoioi ai

Gaoioiga faaopoopo mo le suiga o le nofoaga o elemene elemene i le avanoa. I le avea ai o se tulafono, o lenei faiga o le faʻaoga e masani lava ona seasea ona maua ma mo isi faʻaaliga faʻapitoa o taimi taua tele i le faʻatasi ai ma isi aʻafiaga.

I le taimi nei, e mafai ona e amata mafaufau i le faʻagasologa mo le faʻapipiʻiina o faʻafiafiaga.

Faʻatupulaia le faʻafiafiaga

O eseʻesega o le Microsoft Office e eseese auala e fatuina ai na aafiaga. I le tele o lomiga tuai, e faʻavasega ai elemene o lenei ituaiga, e tatau ona e filifilia le vaega manaomia o le kata, kiliki-saʻo i luga ma filifili le mea "Filifiliga o Taaloga" po o tulaga tutusa.

O le kopi o le Microsoft Office 2016 faʻaaoga se algorithm laʻititi laʻitiiti. E lua auala autu.

Metotia 1: Anapogi

O le filifiliga pito sili ona faigofie, lea ua fuafua e tuʻuina atu se gaoioiga se tasi mo se mea faapitoa.

  1. O loʻo i totonu o le faʻasologa o le polokalama ia faʻasologa o aʻafiaga, i le faʻamaufaʻailoga talafeagai. "Taaloga". Ina ia amataina, e tatau ona e ulufale atu i lenei tab.
  2. Ina ia mafai ona tuʻuina atu se aafiaga faʻapitoa i luga o se elemene, e tatau ona e filifilia muamua se vaega patino o le kesi (tusitusiga, ata, ma isi) o le a faʻaaogaina. Na o le filifili.
  3. A maeʻa, ona tumau ai lea e filifili le filifiliga e manaʻomia i le lisi i le eria "Taaloga". O lenei aafiaga o le a faʻaaogaina mo le vaega filifilia.
  4. O filifiliga e suʻeina i le faʻataʻitaʻiina o pere, ma e mafai foi ona e faalauteleina le lisi atoa o ituaiga tulaga.

O lenei metotia e maua ai vave faʻaopoopoga o aʻafiaga Afai e kiliki e le tagata faʻapipiʻi i se isi filifiliga, o le gaoioiga tuai o le a suia i le filifilia.

Metotia 2: Faʻamatalaga

E mafai foi ona e filifilia le mea e manaʻomia, ona kiliki lea i le ki. "Faaopoopo le ata" i le ulutala i le vaega "Taaloga", ona filifili lea o le ituaiga manaoga.

O lenei metotia e sili atu ona lelei ona o le mea moni e mafai ai e oe ona ufiufi ia tusitusiga eseese animation i le tasi ma le isi, faia ai se mea e sili atu ona faigata. E le mafai foi ona suitulaga ai le mea tuai o mea e fai.

Isi ituaiga faʻalauiloa

O le lisi o loʻo i le ulutala e naʻo mea e sili ona lauiloa o faʻaosooso. E mafai ona maua se lisi atoa e ala i le faʻalauteleina o lenei lisi ma i le pito i lalo filifili le filifiliga "O isi aafiaga ...". O se faamalama e tatalaina ma se lisi atoa o avanoa avanoa e maua ai.

E sui le taua

O faʻafiafiaga o tolu autu autu - ulufale, filifiliga ma le alu ese - e le oi ai le mea e taʻua "skeleton animation"aua o le faʻaaliga e na o se aafiaga.

Ma iinei "Auala o Felauaiga" pe a faʻaalia i luga o elemene o loʻo faʻaalia i luga o le faʻataʻitaʻiga lenei "skeleton" - ataina o se ala o le a pasi ai elemene.

Ina ia sui, e tatau ile kiliki-kiliki i luga o le auala o le feʻaveaiga ona sui lea i le tosoina o le pito poʻo le amataga i le itu o loʻo manaʻomia.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e puʻeina liʻo i tulimanu ma vaeluapo o pito o le vaega filifilia, ona faʻasaʻo lea i itu. E mafai foi ona e "uuina" le laina lava ia ma toso i luga o soʻo se taʻiala manaʻomia.

Ina ia fatuina se auala e toe faʻaleleia ai lea o loʻo misi ai se mamanu, o le ae manaʻomia le filifiliga "Ala masani". E masani lava o le mea fou i le lisi.

O lenei mea o le a mafai ai e oe ona tutoʻatasi taʻitoʻatasi soo se auala o le gaoioi o soʻo se elemene. O le mea moni, e te manaʻomia le ata sili ona saʻo ma lamolemole mo le ata o le lelei. A maeʻa le auala, e mafai foi ona suia le puʻu o le mea e tupu ai le mea e fiafia i ai.

Taunuuga afaina

I le tele o tulaga, na o le faʻaopoopoina o sina faʻaoga laitiiti, e tatau ona e faʻafetaui. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga uma elemene o loʻo i totonu o le ulutala i lenei vaega.

  • Meataitasi "Taaloga" Faʻaopoopo le aoga i le mea ua filifilia. O se lisi faigofie lenei, pe a tatau ai, e mafai ona faʻalauteleina.
  • Pātene "Uiga o Aafiaga" e mafai ai e oe ona faʻasalalauga sili atu maoti lenei gaoioiga filifilia. O ituaiga taʻitasi o faʻalauiloa ei ai a latou lava faatulagaga.
  • Fuaiupu "Taimi o Taimi Palota" e mafai ai ona e faʻavasegaina aʻafiaga mo le taimi. O lona uiga, e mafai ona e filifili pe a amata ona taʻalo se taʻaloga patino, o le a le umi o le a tumau ai, o le a le vave e alu, ma isi. Mo taga taʻitasi o loʻo i ai se mea tutusa.
  • Fuaiupu "Taaloga Taimi" e mafai ai e oe ona faʻavasegaina sili atu le faigata o ituaiga o gaioiga.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ki "Faaopoopo le ata" e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o aafiaga ile tasi elemene.

    "Vaega o meaola" e mafai ai ona e valaʻau i se isi lisi i luga o le itu e matamata ai le faasologa o gaioiga faʻatulagaina i luga o se elemene se tasi.

    Meataitasi "Faʻafiafia i luga o le faʻataʻitaʻiga" mamanu e tufatufa atu ituaiga tutusa o tulaga faʻapitoa faʻapitoa i elemene tutusa i luga o faʻataʻitaʻi eseese.

    Pātene "Faʻaosofia" e mafai ai ona e tofia nisi tulaga faigata mo le lafoaia o taga. O lenei mea e sili ona aoga mo elemene o loʻo i ai le tele o aʻafiaga e sili atu.

  • Pātene "Vaʻai" e mafai ai ona e vaʻai pe o le a le foliga o le paʻu pe a matamata.

Faʻasalaga: taʻiala ma fautuaga

E i ai tulaga maʻoti faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le faʻaoga i se faʻamatalaga i se tulaga faʻapitoa poʻo le tauvaga:

  • I le aotelega, o le umi o le toe faafoiina o elemene uma o le animation i luga o le paʻu e le tatau ona sili atu i le 10 sekone. E lua ni lauiloa sili ona lauiloa - tusa o le 5 sekone e ulufale ai ma alu, pe 2 sekone e ulufale ai ma alu, ma le 6 e faʻamaonia ai vaega taua i le faagasologa.
  • O nisi o ituaiga o faatinoga o lo oi ai a latou lava ituaiga o taimi e faʻasoa ai elemene animation, pe a mafai ona latou toeitiiti atoa le umi o tafaoga taʻitasi. Ae o sea galuega e tatau ona tauamiotonuina o ia lava i se tasi auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o lenei faiga o loʻo taofiofia ai le uiga atoa o le faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻamatalaga e uiga i ai, ae le naʻo le faʻaaogaina mo le teuteuga.
  • O aʻafiaga faʻapitoa foʻi e faʻapipiʻi ai le faiga Atonu e le mafai ona faʻaalia i ni faataitaiga laiti, talu ai e mafai ona mitamita i le taimi nei mea lelei. Ae ui i lea, o matata tetele ma le aofia ai o se faʻalautele tele o faila o le aufaasālalau e ono oʻo i faigata i le galuega.
  • A faʻaaogaina ala o le felauaiga e tatau ona mataʻituina ma le mataʻituina e le mafai e le elemene feaveaʻi ona alu i tala atu o le lauulu e oʻo lava i se vaeluaga. O lenei mea e faʻaalia ai le le lava o le tomai faʻapolofesa o le na faia le ata.
  • E le fautuaina le faʻaogaina o ata i faila faila ma ata i le GIF format. Muamua, e masani ona i ai mataupu o le failaina o le faila o le aufaasālalau pe a maeʻa. Lua, e tusa lava pe i ai se tulaga lelei, e mafai ona tupu se faalavelave ma o le a amataina le faila e oo lava i le taimi o le gaioiga. I se tautalaga faigofie, e sili atu le le faʻaosoosoina.
  • Aua e te vave faʻavavevave e faʻaalu le taimi. Afai ei ai se tulafono faatonutonu malosi, e sili atu le lafoai atoa o lenei masini. O aʻafiaga, i le mea muamua, o se faʻaopoopoga faʻaalia, o lea e tatau ai ona latou le ita i se tagata. O le televave o le saoasaoa ae le o ni felafolafoaiga maliega e le mafua ai le fiafia ile matamata.

I le faaiuga, ou te fia matauina i le vaveao o le PowerPoint, o le faʻafiafiaga o se mea faʻaleleia atili. I aso nei, e leai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai ona faia e aunoa ma nei aʻafia. E taua tele le faʻatinoina o le faia o mea faʻaalia mataʻutia ma le gaoioi ina ia maua ai le maualuga o le lelei mai ata taʻitasi.