Yandex Disk 3.0


Yandex Disk - o le aofaʻi o le ao mo le teuina ma le faʻasoa atu o faila. O faʻamaumauga uma e teuina i le taimi lava e tasi i luga o le komipiuta a le tagata faaaoga ma luga o le 'auʻaunaga Yandex.

O le Yandex Disk e mafai ai e oe ona faʻasoa au faila ma isi tagata faʻaoga e ala i fesoʻotaʻiga lautele. O avanoa lautele e mafai ona tuʻuina atu e le gata i se faila se tasi, ae faʻapea foi i le faila atoa.

O le 'auʻaunaga e aofia ai tusitala faʻasologa, tusitusiga tusitusi, lapatai ma faʻamatalaga. O loʻo i ai se avanoa e fatu ai pepa o loʻo i luga o le pu. MS Upu, MS Excel, MS PowerPoint, faʻapea foi ma le sauniuni sauni.

O loʻo iai foʻi le faʻatinoga o le fatuina ma le faʻasaʻoina o faʻasalalauga.

Faʻapipiina o faila

O le teuina o ao e maua ai auala e lua e faʻapipiʻi ai faila: tuusaʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi ma e ala atu i se pusa faapitoa i luga o se komepiuta e aliali mai i le masini pe a uma ona tuʻuina le talosaga


O faila na faʻapipiʻiina e soʻo se tasi o nei metotia e otometi lava ona aliali mai i luga o le 'au (pe a fai e sii mai i totonu o se pusa) ma i luga o lau komepiuta (pe a sau i luga o le saite). Yandex lava ia e taua Faʻatasi.

Sooga a le malo

Lisi o fesoʻotaʻiga a le lautele - o se fesoʻotaʻiga lea e mafai ona faʻaoga ai e isi tagata faila i se faila po o se faila E mafai foi ona e mauaina sea sootaga i auala e lua: luga o le upega tafaʻilagi ma le komepiuta.


Faʻafanua

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aofia ai faʻamatalaga talafeagai ma faigofie-faʻaaoga. O le polokalama e faʻapipiʻiina ia lava i totonu o le polokalama ma e galue uma mai se ala pupuu ma le kilikiina o se ki. Prt scr.



O faʻamatalaga uma e otometi lava ona teuina i luga o le komepiuta ma luga ole masini. I le auala, o mata uma o lenei tusiga e faia i le fesoasoani a Yandex Disk.

Faʻasologa ata

O le faʻataʻitaʻiga ata poʻo le Photo Editor o loʻo galue i luga o le Creative Cloud base ma e mafai ai e oe ona suia le susulu, valivali le tele o ata, faaopoopo faʻamalosiaga ma faʻavae, faʻaitiitia mea leaga (e aofia ai mata mumu) ma sili atu.


Tusitusiga, ripoti ma le faatonu o le ata

O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e galue faʻatasi ma pepa ma faʻamatalaga. MS Office. Ua tusia pepa ma faasaoina uma i luga o le disk ma i luga o se komepiuta. E mafai ona e faʻatagaina faila faila uma ma iina - faʻatusatusa atoatoa.


Ata mai fesoʻotaʻiga lautele

Faʻasaʻo uma ata mai au ata pue i lau Yandex Disk. O ata fou uma ua valaʻaulia e lolomiina i fesoʻotaʻiga vavave faʻasoa.



WebDAV tekinolosi

Avanoa e WebDAV e faʻatagaina oe e teu na o nai ala pupuu i luga o lau komepiuta, ae o faila lava latou o le ai ai ile luga ole server. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo maua ai faʻalauiloa uma o le ao. O le saoasaoa o le faʻatinoga o faʻatinoga i lenei mataupu e faʻalagolago lava i le saoasaoa o le Initaneti.

E aoga tele pe'āfai e teuina se tele o faʻamatalaga i luga o se pu.

E maua lenei mea e ala i le fesoʻotaʻiga o se 'upega faʻamau.

A e faʻafesoʻotaʻi se 'upega faʻamau i le fanua "Faila" e tatau ona e ulufale i le tuatusi

//webdav.yandex.ru

Ona e manaʻomia lea o se igoa ole igoa ma le upega tafaʻi mai lau Yandex account.

Faʻamatalaga:

1. Faigofie ona faʻaoga.
2. Galuega tele.
3. Malosiaga e faʻafesoʻotaʻi e pei o se 'upega faʻamau.
4. Totonu saoloto.
5. Lagolago mo le tele o auala faʻaogaina ma masini feaveaʻi
6. Maea i le gagana Rusia.

Cons:

1. E leai se avanoa e faʻaaogaina ai le sili atu ma le lua faʻasalalauga (tasi e ala i le talosaga, le lua - o se kilivaina).

Yandex Disk - faʻaogaina fesoʻotaiga vavalalata avanoa e mafai ona maua mai i soo se mea i le paneta. E faigata tele ona faʻamaualuga ona uiga, na o le manaʻomia lava ona ave lenei mea faigaluega i le auaunaga.

E faasolosolo lava, o le a oʻo mai se malamalamaʻaga pe aisea e mafai ai ona faʻaaoga lenei ao. O se tasi na te tausia ni faʻamaumauga o se mea iina, e faʻaaogaina e se tasi e faʻasoa faila ma ana paʻaga ma tagata e ana galuega, ma o se tasi e na ona vaeluaina ata, vitio ma isi faila ma uo.

Tikiake le Yandex Disk mo se saʻolotoga

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻapefea ona galue le Disabilities Yandex Faʻapefea ona fatuina le Disabilities Yandex Faʻafefea ona toe faʻaleleia le Disabilities Yandex Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le Yandex Disk e avea o se kiliva faʻamau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Yandex Disk o se tagata o tausia polokalama komepiuta lea e mafai ona e teuina ai faila eseese, teu le avanoa faaletino i luga o lau disiki. E mafai ona faʻaaogaina e teu ai faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Yandex
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0