Faʻasaʻoina o se palakalafa i luga o le telefoni TP-Link

O le galuega fausiaina e amata i le fuafuaina o tau i le lumanaʻi o mea, galuega, ma isi. Fuafuaga e masani ona faia e se tagata ua aʻoaʻoina faapitoa pe malamalama, ae mafai ona faia lea tulaga tutoʻatasi. Ina ia faafaigofie le faagasologa ma fausia se poloketi saʻo, matou te fautuaina e faaaoga le polokalama WinAvers.

Tala faʻatatau

O le polokalama e mafai ai e oe ona teuina se numera le tele o galuega faatino ma galulue faatasi ma i latou i le taimi e tasi. O i latou uma e aoina i le tasi tusi. I le tauagavale o se lisi ma faʻamaumauga uma oi ai nei. O iinei, e faʻamaonia mai e le au faʻapitoa le igoa, ituaiga o le lisi ma tuʻuina atu i ai se tulafono patino. I le taumatau o faʻamatalaga faaopoopo. Faʻataʻatiaina o le faʻamaumauga e faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina o meafaigaluega i luga o le laupapa faʻafoe

O le fausiaina o le fausiaina o loʻo faʻapipiʻiina i se isi faamalama, talu ai o le polokalama e tele laina ma koluma, e le o mea uma e manaʻomia i nisi o poloketi, ae na o le faʻaaogaina o avanoa faaopoopo. Faʻamata i tafaoga talafeagai ma teu le taunuʻuga. Toe amataina le polokalama e le o manaʻomia, o le a otometi lava ona suia suiga.

O faʻatusatusaga taʻitasi e tele ituaiga o meafaitino, e faʻaopopoina, vaʻaia ma faʻataʻitaʻia i se isi tusi, lea e tatalaina i le kilikiina o le laina fetaui i le meafaigaluega. A maeʻa le faʻatinoina o gaioiga, aua nei galo e teu le tusi suiga.

E iai foi se lisi o tulafono faatonutonu faatonutonu. O le numera, code, igoa, nofoaga ma le pito i lalo o loʻo tuʻuina i ai le laulau e faʻaalia. E le mafai ona fesoʻotaʻi faʻasalalauga faʻatonutonu i le poloketi, ia mautinoa ia siaki lenei i le lisi. E le gata i lea, e mafai ona tuʻuina i totonu o laupepa ma faʻaalia mea faitino ma vaega o le tusi.

Faʻasalaga faʻasino

WinAvers e maua ai le tele o foliga ma meafaigaluega. E matua faigofie lava ona fenumiai, aemaise lava mo se tagata e leai se poto masani, ma e tele foi avanoa latou te maua i le avanoa faigaluega. O le mea lea, matou te fautuaina e faʻaaoga le ki "Faʻatonuga"e mafai ai pe faʻamaonia ai nisi o foliga. I totonu o lenei faamalama, o nisi o taga e faia foi;

Faʻamatalaga Tusitala

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e le gata ina faia fua faʻatatau, ae faʻaopoopoina ma faʻapipiʻi faʻamatalaga. O faʻamaumauga na aoina uma faʻamaumauga na faʻamaonia e le tagata faʻaoga. Filifili se tasi o le seleselega e saili ai faamatalaga talafeagai e uiga i ituaiga o mea faitino, vaega, itulagi.

Fesoasoani i le galulue faatasi ma WinAvers

I se isi lisi fou, na faʻapipiʻi e le au atinaʻe nisi o faʻamaufaʻailoga masani e aoga ao galulue ai ma le polokalama. E le naʻo faʻaaliga faʻapitoa e aoina iinei, ae o loʻo i ai foi le avanoa e fatuina ai se fale teu faamaumauga ma le faʻamalosiina o faʻamaumauga pe afai e tele naua avanoa i luga o le disk.

E fautuaina tagata fou e faʻaaoga tusi tusi. O loʻo faʻamatalaina ai meafaigaluega uma o le polokalama, faʻamatalaina mataupu faavae o le faʻatulagaina o galuega faʻatino ma manatu lautele o le galue i WinAvers. O autu taʻitasi e faʻaalia i se isi vaega mo le faigofie.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • O loʻo i ai meafaigaluega ma galuega uma talafeagai;
  • O se vaega tele o tusi tusi;
  • Fale teuina i totonu.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O le faamamafa autu i le galuega o loʻo tuʻuina i luga o le faʻatusatusaina o fua faʻatatau mo le fausia.

WinAvers o se polokalama lelei lea o le a avea ma se mea aoga aoga i le taimi o le fuafuaina o le paketi. O le polokalama o le a avanoa pea mo le maimoaina, ma pe a tatau ai, o mea uma lava o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le fale teu. O le polokalama e fetaui mo tagata tomai faapitoa ma tagata masani masani.

Faʻaola WinAvers trial trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

PricePrint Astra S-Nesting Tau o le Tau Tele Pule

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinAvers o se meafaigaluega lautele mo le paketiina, o le mea autu e taulai i ai le tau o fale. Ua tufatufa atu le polokalama i luga o le upega tafailagi aloaia ma e tele ni fonotaga eseese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: IP Ty A. G.
Tau: $ 350
Toa: 15 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.14.2