Faʻaaoga le Tusitala Resitara ma le atamai

I le tele o tusiga i luga o le site remontka.pro, na ou taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona e faia lenei mea poʻo lena taga e faʻaaoga ai le Resitala Editor Registry - faʻamalosi ai masini faatagaina, aveese le fuʻa poʻo polokalama ile taʻavale.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻataʻitaʻia o le resitala, e mafai ona e suia le tele o vaega, faʻamaonia le polokalama, faʻaaoga soʻo se galuega le talafeagai o le polokalama ma sili atu. O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i le faaaogaina o le Resitala Editor, e le faatapulaaina i faatonuga masani e pei o le "saili se palota, suia le tau." O le tusiga e fetaui lelei mo tagata o loʻo faaaogaina le Windows 7, 8 ma le 8.1.

O le a le resitala?

O le Ofisa Resitala o Windows o se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia e teuina ai faʻamaumauga ma faʻamatalaga faʻaogaina e le masini faʻaoga, avetaʻavale, auaunaga, ma polokalama.

O le resitala e aofia ai vaega (i le faatonu e foliga pei o foliga), faʻamau (po o ki) ma o latou tulaga taua (faʻaalia i le itu taumatau o le nusipepa resitala).

Ina ia amata le faatonu o le resitala, i soo se ituaiga o Windows (mai le XP), e mafai ona e taomi le Windows key + R ma ulufale faʻatonutonui totonu o le Matala.

Mo le taimi muamua e tamoe ai le faatonu i le itu tauagavale o le a e vaʻavaʻai atu i aʻa o laupepa lea o le a lelei ai le taʻavale:

  • HKEY_CLASSES_ROOT - o lenei vaega e faʻaaogaina e teu ai ma pulea faila faila. O le mea moni, o lenei vaega o se sootaga i HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Classes
  • HKEY_CURRENT_UIGA - o loʻo i ai faʻamaumauga mo le tagata faʻaaoga, i lalo o lona igoa na faia ai le saini. E teuina ai foi le tele o laina o polokalame faʻaopoopo. O se fesoʻotaʻiga i le vaega o le tagata faaaoga i HKEY_USERS.
  • HKEY_LOCAL_MACHINE - o lenei vaega o loʻo teuina tulaga o OS ma polokalame i le lautele, mo tagata uma e faʻaaogaina.
  • HKEY_USERS - teu oloa mo tagata uma e faaaogaina le polokalama.
  • HKEY_CURRENT_FAʻAALIGA - o loʻo iai faʻamaumauga o mea uma faʻapipiʻi.

I faatonuga ma tusi lesona, o igoa laupepa e masani ona faapuupuuina i le HK +, o mataitusi muamua o le igoa, mo se faataitaiga, e mafai ona e vaai i le faamatalaga lenei: HKLM / Software, e tutusa ma HKEY_LOCAL_MACHINE / Software.

O fea oi ai faila faila

Faʻamaumauga faila o loʻo teuina i luga o le masini komepiuta i le Windows / System32 / Config folder - o faila SAM, SECURITY, SYTEM, ma SOFTWARE e aofia ai faʻamatalaga mai vaega tutusa i HKEY_LOCAL_MACHINE.

O faʻamatalaga mai HKEY_CURRENT_USER o loʻo teuina i totonu o le NTUSER.DAT natia natia i le "Username / Username" folder on the computer.

Fausia ma le fesuiaiga o ki ma resitala

Soo se gaioiga e fatuina ma fesuiaʻi ia kili tusi ma tulaga faatauaina e mafai ona faatino e ala i le faʻaaogaina o le lisi o faʻamatalaga e faʻaalia i le kilikiina saʻo i luga o le igoa o le vaeluaga poʻo le faʻailoga taumatau ma tulaga taua (poʻo luga o le ki lava ia, pe a manaʻomia ona sui.

E mafai ona i ai ituaiga eseese o faʻamaumauga, ae masani lava pe afai e faʻataʻitaʻia oe e taulimaina i latou e lua - o le REG_SZ string parameter (ia setiina le alafua polokalame, mo se faataitaiga) ma le parakalafa DWORD (mo se faʻataʻitaʻiga, ia mafai pe faʻamalo nisi o mea faigaluega) .

Fiafia i le Resitala Editor

E oo lava ia i latou e masani ona faʻaaoga le faatonu o le resitala, e toetoe lava a leai ni tagata e faʻaaoga le lisi o mea e fiafia ai le lisi. Ma i le leai o se mea - iinei e mafai ona e faʻaopopoina vaega pito sili ona vaʻaia i taimi uma. Ma o le isi taimi, ia e alu atu ia i latou, aua e te suʻesuʻe i le tele o igoa o igoa.

"Talia le upega" pe faʻapipiʻi le resitala i luga o se komepiuta e le o uta

I le faʻaaogaina o le mea autu "File" - "Load hive" i le faʻamaumauga o le resitala, e mafai ona e siiina vaega ma ki mai se isi komepiuta po o se faila malo. O le mataupu sili ona taatele e faʻaaogaina mai le LiveCD i luga o se komepiuta e le mamafa ma faʻapipiʻi ai siaki tusi.

Faʻaaliga: o le aitema o le "Download hive" e gaoioi pe a filifilia filifiliga o le resitala Hklm ma HKEY_USERS.

Faʻasalalau oloa faʻatau atu ma faʻaulufale mai

Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻasili atu i fafo soʻo se ki o le faila, e aofia ai inisiua, e fai ai lenei mea, kiliki i luga-saʻo ma filifili ai "Faʻataulaga" i le lisi autu. O faʻamaumauga o le a faʻasaoina i se faila i le .reg extension, o le mea moni o se faila faila ma e mafai ona faʻataʻitaʻia e faʻaaoga ai soʻo se tusitala o tusitusiga.

Ina ia faʻaulu mai faʻamaonia mai se faila, e mafai ona e faalua-kiliki i luga, pe filifili "File" - "Faʻaliliu mai" i le lisi o le Resitala Editor. O le faʻaulufaleina o mea taua e ono manaʻomia i tulaga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻalapotopotoga faila o faila.

Faʻamamaina le resitara

O le tele o polokalama faʻa-tolu, faatasi ai ma isi galuega, ofo atu e faʻamama le resitala, lea, e tusa ai ma le faʻamatalaga, e tatau ona faʻateleina le faagaoioiga o le komepiuta. Ua uma ona ou tusia se tusiga e uiga i lenei autu ma e te le fautuaina le faia o se faamama. Mataupu: Faʻamaumauga a le Ofisa Faamaumauga - Pe tatau Ona Ou Faaaogaina Nei?

Ou te iloa e le o le mea lenei e uiga i le tapeina o faʻamatalaga siama i totonu o le resitala, ae e uiga i le "puipuia," o le faʻamamaina, lea o le mea moni e le o se mea e faʻateleina ai le gaosiga, ae mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaogaina o masini.

Faʻamatalaga atili e uiga i le Resitala Editor

O nisi o tusiga i luga o le upega tafaʻilagi e fesoʻotaʻi ma le teuteuina o le resitalaina o Windows:

  • Faʻasaʻoina le resitala e faasaina e le pule o le polokalama - o le a le mea e fai i lenei mataupu
  • Faʻafefea ona aveese polokalama mai le amataga e faʻaaoga ai le faatonu resitala
  • E faʻafefea ona aveese au mai ala pupuu e ala i le faʻasaʻoina o le resitala