ViPER4Windows 1.0.5


Talu ai o le Apple iPhone o se tasi o telefoni sili ona taufaasese, e tatau ona e matua faʻaeteete pe a faʻatau, aemaise lava pe afai e te fuafua e faʻatau le masini mai ou lima poʻo se faleoloa i le initaneti. Ae leʻi faia se faʻatauga, ia mautinoa e faʻaalu le taimi ma siaki le telefoni mo le faʻamaoni, aemaise lava, faʻamaʻiina e ala i le IMEI.

Matou siakiina le iPhone mo le moni e IMEI

IMEI o se numera numera 15-numera numera e tuʻuina atu i se masini Apple (e pei o masini feaveaʻi) i le laasaga o le gaosiga. O lenei code mai gageti taitasi e tulaga ese, ma e mafai ona e iloaina i auala eseese, muamua e talanoaina i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona aʻoaʻoina le iPhone IMEI

Metotia 1: IMEIpro.info

Faʻamatalaga i luga o le initaneti IMEIpro.info o le a siaki vave le masini IMAY.

Alu i le site IMEIpro.info

  1. E matua faigofie lava: oe alu i le itulau o le 'upega tafaʻilagi ma faʻaalia i le koluma se numera tulaga ese o le gaini e siakiina. E amata le siaki e te manaʻomia e siakia le pusa. "E le o aʻu o se robot"ona kiliki ai lea o mea "Siaki".
  2. I le isi itu o le a faʻaalia ai le faʻamalama ma le sailiga. O se taunuuga, o le ae iloa le faʻataʻitaʻiga tonu o le gadget, faʻapea foi pe o loʻo galue le sailiga o le telefoni.

Metotia 2: iUnlocker.net

Isi auaunaga i le initaneti mo le matamataina o faʻamatalaga ile IMEI.

Alu i iUnlocker.net

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi' auʻaunaga. I totonu o le pusa e ulufale ai, ia tusia le numera e 15-numera, tuu se siaki e sosoo ma le mea "E le o aʻu o se robot"ona kiliki ai lea o le ki "Siaki".
  2. I le maeʻa ai o lena, o le lau e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le telefoni. Siaki o faʻamatalaga i luga o le telefoni, lona lanu, ma le aofaiga o le manatua e fetaui tutusa. Afai e fou le telefoni, ia mautinoa e le o faʻaaogaina. Afai e te faʻatau se masini faʻaaoga, tagaʻi i le aso o le amataga o le taotoga (aitema "Aso Faʻamatalaga Faʻamatalaga").

Metotia 3: IMEI24.com

Faaauauina le auiliiliga o auaunaga i le initaneti mo le siakiina o le IMEI, e tatau ona e talanoa e uiga i le IMEI24.com.

Alu i le site IMEI24.com

  1. Alu i le itulau o tautua i soʻo se masini komepiuta, faʻapipiʻi le numera-15 numera i le pusa "Numera IMEI"ona suʻe lea o le suega e ala i le kiliki i luga o le ki "Siaki".
  2. I le isi taimi e te iloa ai faʻamatalaga e uiga i le telefoni, e aofia ai le telefoni, lanu ma le numera o le mafaufau. Soo se faʻamatalaga faʻamatalaga e tatau ona masalomia.

Metotia 4: iPhoneIMEI.info

Le 'upega tafaʻilagi tuatusi i lenei iloiloga, lea o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i le telefoni e faʻatatau i le numera IMEY faʻamaonia.

Alu i le sitemaʻi iPhoneIMEI.info

  1. Alu i le itulau o le InternetIMEI.info itulau. I le matala tatala i le koluma "Ulufale mai le numera IMEI iPhone" Ulufale i le code-code-15. I le taumatau, kiliki i luga o le a °.
  2. Faatali mo sina taimi, a maeʻa ai faʻamatalaga i luga o le telefoni i luga o le lau. O iinei e mafai ona e vaʻaia ma faʻatusatusa le numera o le telefoni, mamanu telefoni, lanu, tele o le mafaufau, aso faʻasagaga ma aso faʻamaonia o le maeʻa.

Afai o le ae faʻatau se telefoni feaveaʻi poʻo luga o se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, faʻaopoopo soʻo se auaunaga i le initaneti o loʻo fautuaina i le tusiga i au tusitaulima ina ia mafai ona siaki vave se mea e mafai ona e faʻatauina ma ia e le sese i le filifiliga.