Aveese le visiina nusipepa natia i le Windows 8

Faasaoina le faila - e foliga mai e faigofie. Ae ui i lea, o nisi polokalame e tusa lava pe latou te popole e tusa lava pe faʻapitoa se mea e fai ai se mea fou i le faga. O se tasi o ia polokalama o le Adobe Lightroom, aua o le Save button e le o iinei! Ae, o loo i ai se "Faletupe" e le malamalama i se tagata le iloa. O le a le mea ma le mea e 'ai ai - aʻoaʻo i lalo.

O lea ia tatou o atu i tulaga:

1. Ina ia amata, kiliki "File", ona "Export ..."

2. O le faʻaalia o le faamalama e faigata tele, o lea matou te toe faʻaopoopo ai. Muamua, i le mea "Export" e tatau ona e faʻamaonia le "Hard disk". Ona, i le vaega "Export location" section, filifili le pusa lea o le a faasaoina ai le oloa auina atu i fafo. E mafai ona e tuʻu le taunuʻuga i totonu o le faʻailoga faatasi ai ma le uluai kopi poʻo le faʻamaonia o se faletusi fou i le taimi lava pe mulimuli ane. O se gaioiga e faʻapipiʻiina foi pe a iai se faila ma le igoa e tasi.

3. O le isi, e tatau ona e faʻamaonia se faʻataʻitaʻiga lea e taʻua ai e le polokalama le faila mulimuli. E le gata e mafai ona e setiina se igoa, ae e faʻapipiʻiina foʻi le faʻasologa o le numera o faasologa. E faia lenei mea mo le faigofie lava mafuaaga i totonu o le Lightroom, o se tulafono, latou te galulue ma ni ata i le taimi e tasi. O le mea lea, o le tele o ata o loo auina atu i fafo.

4. Faʻasalalau le faila faila. E te filifilia le faatulagaga lava ia (JPEG, PSD, TIFF, DNG poʻo pei o le uluai), avanoa lanu, lelei. E mafai foʻi ona faʻatapulaʻa le faila o le faila - o le tau e seti i kilobyte.

5. Afai e talafeagai, toe faʻafou le ata. E mafai ona e seti tutusa le tele ma faʻatapulaʻa le numera o pika i luga o le uumi poʻo le pito i lalo. O lenei galuega o le a manaʻomia pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, oe faʻapipiʻi le taunuʻuga i se 'upega tafaʻilagi, o le iuga o le 16Mp o le a faʻagesegese ai le itulau - e mafai ona e faʻatapulaaina oe ile HD masani.

6. O lenei vaega o le a fiafia tele, pe a lafoina i nofoaga. E mafai ona e aveesea nisi metadata ina ia le iloa e isi vaega au faamatalaga patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuua le taʻavale, ae atonu e te le manaʻo e tufatufaina atu geodata.

7. O oe fefefe o au ata o le a gaoia? Faʻatasi faʻaopopo se fuʻa. Pe a auina atu i fafo o loʻo i ai se ituaiga o galuega

8. O le aitema mulimuli o faʻasologa o loʻo tuʻuina atu. A maeʻa le auina atu i fafo, e mafai e le polokalama ona tatala le Initaneti, tatala i le Adobe Photoshop, poʻo le tatalaina i totonu o se isi lava talosaga.
9. Afai ua faamalieina oe, kiliki "Faʻatau atu"

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faasaoina o ata i Lightroom e le faigata, ae mo sina taimi. Ae i le taui, e te maua naʻo se faʻapipiʻi o faʻatau atu fafo.