Faʻapipiʻi avetaʻavale mo AMD Radeon HD 6450

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Audacity audio editor, e mafai ona e faia se tulaga maualuga o le gaosiga o soo se musika. Ae e ono i ai i tagata faʻapipiʻi le faʻafitauli i le faasaoina o le faʻasalaga faʻapitoa O le faatulagaga i Audacity o le .wav, ae o le a tatou vaʻavaʻai foi i auala e teu ai i isi faatulagaga.

O le leo sili ona lauiloa o le .mp3. Ma mea uma aua o lenei faatulagaga e mafai ona taʻalo i le toetoe lava o faiga faʻaoga, i luga o le televise feaveaʻi o leo, ma o loʻo lagolagoina foi e tagata faʻalelei faʻaonaponei o nofoaga autu musika ma tagata taaalo DVD.

I lenei tusiga o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le gaioiga o loʻo pueina i le mp3 format i Audacity.

Faʻafefea ona teu se tusi i Audacity

Ina ia mafai ona teu se leo, alu i le "File" menu ma filifili "Export Audio"

Filifili le faatulagaga ma le nofoaga o le faamaumauga ina ia faasaoina ma kiliki "Save."

Faamolemole ia matau o le "Save Project" mea o le a na ona faasaoina ai le poloketi .aup format Audacity, ae le o le faila leo. O lona uiga, afai e te galue i luga o le pueina, e mafai ona e faʻasaoina le poloketi ona tatala lea i soo se taimi ma faaauau pea ona galue. Afai e te filifilia le "Export Audio", e te naʻo le faʻamaumauga ua saunia e faʻalogo.

Faʻafefea ona faʻapolopolo i le Audacity format mp3

E foliga mai e faigata le faʻapipiʻiina o le lipine i le mp3. I le uma, e mafai lava ona e filifili pe ae teu le faatulagaga e manaʻomia.

Ae leai, o le a tatou tuʻituʻi vave loa se feau o loʻo i ai le faletusi.

I le Audacity e leai se avanoa e teu ai auala i le mp3 format. Ae e mafai ona e sii mai le faletusi faaopoopo Lame, lea o le a faʻaopoopoina ai lenei faatulagaga i le faatonu. E mafai ona e siiina mai e ala i le polokalama, pe mafai foi ona e siiina maia mai iinei:

Tatalo lame_enc.dll mo le leai o se totogi

O le siiina o le faletusi e ala i le polokalama o se faasologa o le sili atu ona faigata, talu mai le taimi e te kiliki ai i le "Download" button o le ae siitia atu i le siteki Audacity wiki. O iina o le ae manaomia ai le maua o se sootaga i le upega tafaʻilagi i le parakalafa e uiga i le faletusi Lame. Ma i luga o lena saite, ua mafai ona e sii mai le faletusi. Ae o le mea e manaia: oe download i le format .exe, ae le o le standard standard .dll. O lona uiga e tatau ona e amataina le faʻapipiʻiina, lea o le a faʻaopopoina ai le faletusi ia te oe i le auala ua atofaina.

I le taimi nei ua e sii mai le faletusi, e tatau ona e tuʻuina le faila i totonu o le faila o le polokalama (lelei, poʻo se mea, e le afaina iinei. Na o le root root e sili atu ona faigofie).

Alu i le faatulagaga ma i le lisi o le "Faʻasaʻo", kiliki i le "Filifiliga" mea.

Ma le isi, alu i le "Libraries" tab ma i tafatafa o le "Library for MP3 support", kiliki "Faʻamaoti" ona "Suʻesuʻe."

Lenei e tatau ona e faʻamaonia le auala i le faletusi o le faletusi Lame. Matou lafoina i totonu o le faila o le aʻa.

O lenei ua matou faaopoopoina se falefaitautusi mo mp3 i Audacity, e mafai ona e faʻaolaina lipine leo i lenei faatulagaga e aunoa ma ni faʻafitauli.