Faʻamatalaga tusi ulufale i totonu o le Opera browser

Faʻaaogaina tusi tusi o loʻo faʻaogaina mo le faʻavavevave ona faʻafeiloaʻi i itulau e sili ona e fiafia i ai ma taua. Ae ei ai tulaga e te manaʻomia e fesiitai ai mai isi tagata suʻesuʻe, poʻo mai se isi komepiuta. A toe faʻaleleia le faʻaogaina o le polokalama, o le tele o tagata faaaoga e le mananao foi e leiloloa ia tuatusi o punaoa masani asiasi. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻaulu mai tusimaʻai Opera browser.

Faʻamatalaga tusi mai fafo mai isi tagata suʻesuʻe

Ina ia mafai ona faaulufaleina mai tusi mai isi tagata sailiili o loʻo i luga o le komepiuta lava, tatala le lisi autu Opera. Kiliki i luga o se tasi o mea autu - "Isi meafaigaluega", ona alu lea i le vaega "Faʻamatalaga tusi ma mea e teu ai."

Ae tatou te leʻi tatalaina se faamalama lea e mafai ai ona e faʻaulufale mai tusi tusi ma nisi o mea mai isi tagata suʻesuʻe i Opera.

Mai le lisi pa'ū, filifili le 'upega tafailagi lea e te manaʻo e pasi ai tusi tusi. Atonu o lenei IE, Mozilla Firefox, Chrome, Opera version 12, o se faila sameli faapitoa.

Afai tatou te mananaʻo e faʻaulu na o tusi tusi, ona tatou faʻasalaina lea o isi mea uma e aofia ai: talaʻaga o asiasiga, faʻamaloiloina o password, kuki. A maeʻa ona e filifilia le masini e manaʻomia ma faia se filifiliga o mea e faaulufaleina mai, kiliki i le komi "Import".

Amata le faagasologa o le faaulufale mai o tusi lakapi, lea, ae ui i lea, e vave ona pasi. A maeʻa le faaulufaleina, o le matala o le popup ua aliali mai, lea e faapea mai: "O faʻamaumauga ma faʻaputuga na e filifilia na faʻaulu mai ma le manuia." Kiliki i le "Faauma" button.

O le alu i le lisi o tusi tusi, e mafai ona e vaʻaia o loʻo i ai se faila fou - "Faʻamaumauga tusi mai fafo".

Faʻasalaga tusi mai se isi komepiuta

E le o se mea uiga ese, ae o le fesuiaiga o maka tusi i se isi kopi o le Opera e sili atu le faigata nai lo le faia mai isi tagata suʻesuʻe. E le mafai ona faʻaogaina le faʻaogaina o le polokalame e faʻatino ai lenei faiga. O le mea lea, e tatau ona e kopiina le faila faailoga lima, pe fai ni suiga i le faʻaaogaina o se tusitala o tala.

I lomiga fou o Opera, o le tele lava o faila faila i le C: Users AppData Roaming Opera Software Opera Stable. Tatala lenei taʻiala e faʻaaoga ai soʻo se faila faila, ma suʻe le faila o le Faʻamatalaga. Atonu e tele faila i lenei igoa i le pusa, ae matou te manaʻomia se faila e leai se faʻaopoopoga.

A maeʻa ona matou mauaina le faila, matou te kopiina i le USB flash drive po o isi faʻasalalauga e mafai ona aveeseina. Ma, pe a uma ona toe faʻaleleia le polokalama, ma faʻapipiʻi le Opera fou, matou te kopiina le faila o le Faʻamaufaʻailogaina i le suiga i le lava tusi e tasi na matou mauaina mai.

O le mea lea, pe a toe faʻaleleia le faʻaogaina o le polokalama, o le a faʻaolaina au maka tusi.

I se auala talitutusa, e mafai ona e faʻafeiloaʻi maka tusi tusi i le va o suʻesuʻega Opera i luga o komepiuta eseese. E na o le tatau lava ona amanaia o tusi uma sa faʻatuina muamua i totonu o le masini o le a suia i mea e faaulufale mai. Ina ia taofia lenei mea mai le tupu, e mafai ona e faʻaaoga se faʻamatalaga tusitusia (mo se faʻataʻitaʻiga, Notepad) e tatala ai se faila tusi tusi ma kopi ona mea. Ona tatala lea o le faila o le Faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi lea o le a matou faʻaulufale mai ai tusi tusi, ma faʻaopopo i ai le kopi o kopi.

Faamaoni, faia saʻo lenei faiga ina ia saʻo le makaina o makalaʻi i le masini, ae le o tagata uma e mafai. O le mea lea, matou te fautua atu e na o le pau lava le mea e gata ai, talu ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le leiloa uma o au makafaʻailoga.

Faʻamatalaga tusi ulufale e faʻaaoga faʻaopoopoga

Ae pe i ai moni ea se ala saogalemu e faʻapipiʻi mai ai faʻailoga mai le isi masini o le Opera? E i ai se auala, ae e le o faʻatinoina le faʻaogaina o meafaigaluega e fausia i totonu o le masini, ae o le faʻapipiʻiina o se faʻaopoopoga lona tolu. O lenei faʻaopoopoga ua taʻua o "Faʻailoga ma Faʻataulaga".

Ina ia faʻapipiʻiina, alu i luga o le lisi autu o Opera i le nofoaga aloaia faʻatasi ma faʻaopoopoga.

Ulufale mai le faaupuga "Faʻailoga ma Faʻatauga" i totonu o le pusa suʻesuʻe o le 'upega tafaʻilagi.

Liliu i le itulau o lenei faʻaopoopoga, kiliki i luga le ki "Faʻaopoopo i le Opera".

A maeʻa ona faʻaopoopo le faʻaopoopoga, o le Faailoga o Faailoga ma Faʻatauga o Faailoga o loʻo aliali i luga o le meafaigaluega. Ina ia amata galue faʻatasi ma le faʻaopoopoga, kiliki i luga o lenei ata.

O se matala fou fou e tatalaina i meafaigaluega mo le faaulufale mai ma le auina atu o tusi tusi.

Ina ia mafai ona auina atu i fafo o upega tafaʻilagi mai luga o lenei komepiuta i le HTML format, kiliki i le "EXPORT" button.

Faʻatulagaina faila Faʻailoga Faʻamatalaga. I le lumanaʻi, o le a le mafai ona na o le faaulufale mai i totonu o Opera i luga o lenei komepiuta, ae e ala foi i luga o le aufaasālalau aveeseina, faaopoopo iai i luga o isi tagata PC.

Ina ia mafai ona faaulufaleina mai tusi tusi, o lona uiga, faaopoopo i mea oi ai nei i le masini, muamua, e tatau ona e kiliki i le "Filifili le faila" button.

O se faamalama ua matala i mea tatou te maua ai le faila i le faatulagaga HTML lea sa muai siiina. A maeʻa ona matou mauaina le faila i faʻailoga, filifili ma kiliki i le "Tatala" le faamau.

Ona, kiliki i le "IMPORT" button.

O le mea lea, o tusi lakapi ua faaulufaleina mai i totonu o la tatou browser Opera.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faaulufale mai o tamaitusi i totonu o Opera mai isi suʻega e sili atu le faigofie nai lo se tasi faʻasologa o Opera i le isi. Ae ui lava i lea, e oʻo lava i ia tulaga, ei ai auala e foia ai lenei faafitauli, e ala i le faʻafeiloaʻiina ma le lima o tamaitusi, poʻo le faʻaaogaina o faʻaopoopoga lona tolu.