E faʻapefea ona faʻamaonia le siʻosiʻomaga lolomi i luga o le lomitusi HP


Ua toetoe lava a le toe vaʻavaʻavaʻa le vaʻavaʻa mai le maketi, ae o le tele o masini o lenei vasega o loʻo faʻaauau lava. O le mea moni, latou te manaʻomia foʻi avetaavale mo galuega soʻo - o le a matou faʻafeiloaia oe i auala e maua ai le masini faʻapitoa mo le masini HP ScanJet 200.

HP ScanJet 200 Avetaavale

I se tulaga lautele, o auala mo le mauaina o avetaavale mo le scanner o loʻo fesiligia e leai se eseesega mai taualumaga faʻatusatusa mo mea faigaluega faʻapitoa. Sei o tatou amataina le auiliiliga o avanoa avanoa e faʻaaoga ai le nofoaga aloaia.

Metotia 1: Fesoasoani Tau Fesoasoani a Hewlett-Packard

O le tele o gaosi oloa o loʻo faʻaauau pea ona lagolagoina meafaigaluega e lei faʻasaʻolotoina mo se taimi umi - aemaise lava, e ala i le lolomiina o polokalama talafeagai i luga o uepisaite aloaia. E mulimuli lava HP i lenei tulafono, aua o le auala pito sili ona faigofie o le siiina lea o le avetaavale mai le fesoasoani lagolago a le faalapotopotoga Amerika.

Asiasi i le Port Support o HP

  1. Alu i le punaoa a le gaosi oloa ma faʻaaoga le lisi o mea e fai - faʻagasolo le peʻa i le mea "Lagolago"ona kiliki lea-i luga o le filifiliga "Polokalame ma avetaavale".
  2. I totonu o le mata o le lisi o masini, kiliki i luga "Lomitusi".
  3. Lenei e manaʻomia lou faʻaogaina o le afi suʻesuʻe: ulufale i le igoa o le samisi i le laina ma kiliki i luga o le pop-up result. Faamolemole ia maitau matou te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga ma se faʻamaufaʻailoga 200ae leai 2000!
  4. A uma ona e siiina le itulau o le masini, faamama ia faila o loʻo avanoa mo le download e ala i le faʻaogaina o faiga faʻavae, pe'ā tatau - e mafai ona e faia e ala i le kiliki "Suiga".
  5. Ma le isi, saili le poloka poloka. I le avea ai o se tulafono, o le vaega o loʻo i ai le telefoni feaveaʻi e sili ona talafeagai o le a faʻateleina faʻalauteleina. E mafai ona e siiina mai e ala i le kiliki i luga o le sootaga. "Download".
  6. Tikiala le faila seti avetaavale, ona faʻaaogaina lea ma faʻapipiʻi le polokalama, mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi.

O le auala ua fautuaina e fautuaina mo le tele o mataupu, talu ai o le a mautinoa ai se taunuuga lelei.

Metotia 2: Fesoasoani Lagolago HP

Afai o oe o se tagata ua leva ona faʻaaogaina oloa HP, atonu o loʻo e masani i le faʻaaogaina o le faʻafouina, ua taʻua o le HP Support Assistant. O le a ia fesoasoani ia i tatou i le foiaina o faafitauli i lenei vaitaimi.

Download le Fesoasoani HP Support

  1. E mafai ona e sii mai le faʻatonuina o le talosaga mai le nofoaga aloaia.

    Ona faʻaeʻe lea e pei o isi polokalame mo Windows.
  2. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a amata le talosaga. I le lumanaʻi, e mafai ona tatalaina i luga o se ala pipi i "Papamaa".
  3. I le faamalama autu o polokalama, kiliki "Siaki mo faʻamatalaga ma pou".

    E tatau ona faʻatali seʻia oʻo le fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga a le kamupani ma saunia se lisi o faʻamatalaga talafeagai.
  4. A e toe foʻi i le HP HP Fesoasoani Fesoasoani avanoa, kiliki le ki. "Faʻafouina" i le poloka o lau lapisi.
  5. O le laasaga mulimuli o le makaina o vaega talafeagai, ona amata lea o le download ma le faʻapipiʻiina e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.

Mai se manatu faapitoa o le manatu, o lenei filifiliga e le ese mai le faaaogaina o le ofisa aloaia, aua e mafai foi ona tatou fautuaina o se tasi o mea sili ona faatuatuaina.

Metotia 3: Faʻagaioiga mo le faʻafouina o avetaʻavale mai i le atunuʻu

E mafai ona e faʻafouina le avetaavale ma metotia faʻasalalau. O se tasi o nei mea o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻaletolu lea o ana galuega e tutusa ma le aoga mai HP. O le Taʻavale DriverPack Solution ua faʻamaonia lelei lava - matou te fautuaina oe e tosina atu oe i ai.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le AvetaʻavalePack Solution

Ioe, o lenei talosaga atonu e le talafeagai mo soʻo se tasi. I lenei tulaga, siaki le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo - o se tasi oa tatou tusitala na iloiloina auʻiliʻili auivi avetaavale sili ona taʻutaʻua.

Faitau atili: Le polokalama sili ona lelei mo le faʻafouina o avetaavale

Metotia 4: Faʻamaumauga masini Scanner

O vaega i totonu o le PC poʻo le komepiuta, faʻapipiʻi foi ma mea faʻapipiʻi, o loʻo fesoʻotai atu i le tino e ala i faʻamatalaga faʻapitoa i le polokalame faʻapitoa. O nei faʻamatalaga, faʻapitoa foi e igoa o ID, e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai avetaavale i mea talafeagai. O le HP ScanJet 200 scanner o loʻo i ai le faʻailoga nei:

USB VID_03f0 & PID_1c05

E manaʻomia lou faʻaaogaina o le faʻatagaga i luga o se auaunaga faapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, DevID). O nisi faʻamatalaga e uiga i lenei faiga e mafai ona maua i le taʻiala lenei.

Faitau atili: Faʻapefea ona maua avetaavale faʻaaoga ID ID

Metotia 5: Pule Faʻatonu

O le tele o tagata e le amanaʻiaina le gafatia o le polokalama o Windows, pe aisea latou te faʻagalo ai pe le amanaʻia ai se tasi o mea taua. "Pule Sili" - faʻafou pe faʻapipiʻi avetaavale mo masini faʻapitoa.

O le faʻatulagaga atonu o le faigofie lea o mea uma na faʻaalia i luga, ae o le tulaʻi mai o faigata, ioe, e le faʻatea. I sea tulaga, ua saunia e se tasi o matou tusitala ni faatonuga auiliili mo le faaaogaina "Pule Sili".

Lesona: Faʻafouina o meafaigaluega eletise

Faaiuga

E pei ona mafai ona e iloa, o le sailia ma le siiina o avetaavale mo HP ScanJet 200 e le faigata. O metotia taʻitasi ua faʻamatalaina ei ai ona lava lelei, ma matou te faʻamoemoe ua e mauaina le mea saʻo mo oe.