Faʻafefea ona faʻaopoopo le tusiga i le AutoCAD

O poloka poloka o se vaega taua o soʻo se ata tifaga. O loʻo i ai i latou i lapopoa, telefoni, laulau, faailoga tusi ma isi faʻamatalaga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa se avanoa faigofie i faʻamatalaga faigofie e mafai ona ia faia ai faʻamatalaga tatau, saini ma faʻamatalaga i le ata.

I lenei lesona o le ae iloa ai pe faapefea ona faʻaopoopo ma faʻasaʻo tusitusiga i le AutoCAD.

Faʻafefea ona fai ni tusitusiga i le AutoCAD

Faanatinati faaopoopo le tusiga

1. Ina ia vave faaopoopo le tusi i se ata tusi, alu i le laupepa "Annotations" ma i le "Text" panel, filifili "Numera-laina upu".

2. Kiliki muamua e fuafua ai le amataga o le tusitusiga. Taofi le fetuu i soʻo se itu - umi, o le taunuuga o le laina tuʻu e fetaui ma le maualuga o le tusitusiga. Tataina i se kiliki lona lua. O le kiliki lona tolu o le a fesoasoani e faaleleia ai le uiga o le lagona.

I le taimi muamua, e foliga mai e faigata tele, ae peitaʻi, a maeʻa nei laasaga, o le ae talisapaia le maaleale ma le saoasaoa o lenei masini.

3. A maeʻa lena, o le laina e aliali mai mo le tusia o tusitusiga. A uma ona e tusia le tusitusiga, kiliki i luga o le avanoa saoloto ma lolomi le "Esc". Ua saunia le tusiga vave!

Faaopoopoina o se koluma o tusitusiga

Afai e te manaʻo e faʻaopopo mea e iai tuaoi, mulimuli i laasaga nei:

1. I le faʻailoga o le tusiga, filifili "Text Multiline".

2. Tusi se ata (koluma) o le a maua ai le tusitusiga. Seti le amataga o le kiliki muamua ma toe faatulaga le lona lua.

3. Ulufale i le tusiga. O le mea e iloagofie ai, e mafai ona faʻalauteleina pe faʻamaonia le faʻapipiʻi ao e lolomiina.

4. Kiliki i le avanoa avanoa - ua saunia le tusiga. E mafai ona e alu e faasaʻo.

Faʻaliliuga o upu

Mafaufau i le tusiaina o tusitusiga faaopoopo i le ata tusi.

1. Faʻamalamalama tusitusiga. I le "Text" panel, kiliki le "Scale" button.

2. O le AutoCAD e faʻamalosia oe e filifili le amataga mo le sisi. I lenei faʻataʻitaʻiga, e le afaina - filifili "Maua".

3. Tusi se laina, o le umi o le a faatulaga ai le maualuga o le tusitusiga.

E mafai ona e suia le maualuga e faʻaaoga ai le lisi o meatotino o loʻo valaʻauina mai le lisi autu. I le "Text" rollout, faatulaga le maualuga i le laina o le igoa e tasi.

I totonu o le laulau lava e tasi e mafai ona e seti le lanu o le gagana, o le mafiafia o ona laina ma le faʻatulagaina o faʻaiʻuga.

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

O lenei ua e iloa le faʻaaogaina o mea faigaluega i le AutoCAD. Faaaoga tusitusiga i au ata tusi mo le saʻo ma le manino.