Manatua le manatuaina ole Android i Faʻamatalaga Fai mai Google

Google ua lafoina lana lava tusi talosaga i le Faleoloa Taaloga mo le faamamaina o le mafaufau i totonu o le Android - Failauga Go (i le taimi nei i le beta, ae ua uma ona galue ma avanoa mo le download). O nisi iloiloga o loʻo faʻatulagaina le talosaga e avea ma pule o faila, ae i loʻu manatu, e sili atu le aoga mo le faʻamamaina, ma o le faʻatauga o galuega mo le puleaina o faila e le tele.

I lenei aotelega puupuu, e uiga i foliga o le File Go ma le auala e mafai ai e le app ona fesoasoani pe a e feiloai i feau e le lava le mafaufau i luga o le Android pe naʻo le faʻamamaina o lau telefoni poʻo lau lapisi. Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga se SD card memory e pei o se mafaufauga i totonu o le lotoifale, Pule sili o faila mo le Android.

Faʻaalia Faiga Faʻamatalaga

E mafai ona e maua ma sau i luga le mea e maua mai le Google Memory Go i le Store Play Store. A maeʻa ona tuʻuina atu le talosaga, lafoaʻi ma talia le maliega, o le a e vaʻai i se faigofie faigofie, tele lava i le gagana Rusia (ae le o le mea moni, o nisi aitema e le i faaliliuina).Faʻafou 2018: O lenei o le talosaga e taʻua o Faʻamaumauga a Google, atoa i le Rusia, ma e iai ni mea fou, o se aotelega: Faamaumauga o le manatuaina o le Android ma le Faʻamaumauga a le Google file manager.

Faamamaina o mafaufauga i totonu

I luga o le tabini autu, "Teuina", o le ae iloa ai faʻamatalaga i luga o le avanoa i totonu o le mafaufau ma luga o le card card SD, ma lalo ifo - kata faʻatasi ma se talosaga e faʻamaonia elemene elemene, atonu e (pe a leai se ituaiga o faʻamatalaga mo le faʻamamaina, .

  1. Faʻamatalaga faʻamau
  2. Talosaga e leʻi faʻaaogaina mo se taimi uumi.
  3. Ata, vitio ma isi faila mai le talanoaga a WhatsApp (lea e mafai i nisi taimi ona tele se avanoa).
  4. Faʻamau i luga o le faila o le "Downloads" (lea e masani ona le manaʻomia pe a uma ona faʻaaogaina).
  5. Faila faila ("O faila e tasi").

Mo mea taitasi o loʻo i ai le avanoa e faʻamamā ai, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le filifilia o se mea ma le kilikiina o le ki e faʻamalo ai le mafaufau, e mafai ona e filifilia po o fea aitema e aveese ma o le a alu (pe tape uma).

Pulea faila i le Android

O le "Faʻamaumauga" o loʻo i ai faʻamatalaga faaopoopo:

  • Avanoa i nisi vaega o faila i le faila faila (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e matamata i pepa uma, leo, vitio i luga o le masini) ma le mafai e faʻamalo lenei faʻamaumauga, pe, pe a tatau ai, faʻafeiloaʻi i le SD card.
  • Malosiaga e auina atu faila i masini lata ane ma faʻapipiʻi faʻaaogaina File Go (faʻaaogaina le Bluetooth).

Faʻamatalaga Go Go Settings

E mafai foʻi ona talafeagai le vaʻavaʻai i le faʻaogaina o le Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faila, lea e faʻatagaina oe e faʻatagaina ai faʻamatalaga, e aofia ai ia e mafai ona aoga i le tulaga o le siakiina o lapisi ile masini:

  • E uiga i le fufuluina o le mafaufau.
  • E uiga i le i ai o talosaga e leʻi faʻaaogaina (silia ma le 30 aso).
  • I luga o laupepa lapoa ma faila o leo, vitio, ata.

I le faaiuga

I loʻu manatu, o le faʻasalaga o sea talosaga mai Google e sili atu, o le a sili atu pe afai, i le aluga o taimi, e faʻaaogaina e tagata (aemaise lava le amataina) le faʻaaogaina o meafaifaʻatau a le isi vaega mo le faʻamamaina o le manatuaina o le File Go (poʻo le a faʻaaogaina le polokalama i le Android). O le mafuaaga ou te manatu ai e faapea:

  • Google applications e le manaʻomia ni faʻatagaga e le manino, e ono lamatia, e le saoloto mai faʻasalalauga ma seasea i le taimi ua avea ma mea e sili atu ona leaga ma sili atu ona paʻu i mea le talafeagai. Ae o galuega aoga e seasea mauaina.
  • O nisi o mea e faʻamamaina ai le tolu-vaega, ituaiga uma o "panicles" o se tasi lea o mafuaʻaga taatele mo le uiga ese o le telefoni poʻo le papa ma le mea moni ua vave faʻaletonu lau Android. O le tele o taimi, o nei talosaga e manaʻomia ai faʻatagaga e faigata ona faʻamatalaina, i soo se tulaga, mo le faʻamoemoega o le faʻamamaina o le faʻaoga, manatuaga o le loto, poʻo ni savali i luga o le Android.

Faʻamatalaga o Go i le taimi nei e leai se totogi i lenei itulau. play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files.