Talosaga mo le selfie stick i le Android

O le galuega autu a Skype o le faia lea o le telefoni i le va o tagata faʻaoga. E mafai ona avea uma ma leo ma vitio. Ae, ei ai tulaga pe a le manuia le valaau, ma e le mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafesoʻotaʻi le tagata saʻo. Seʻio tatou suʻeina mafuaʻaga o lenei faʻalavelave, ma faʻavae foi le mea e fai pe a le fesoʻotaʻi le Skype ma le tagata fai saofaga.

Tulaga o le tagata fai lafoga

Afai e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata patino, siaki lona tulaga ao lei faia nisi mea. E mafai ona e mauaina le tulaga e ala i le ata, lea o loʻo i le pito i lalo o le pito i lalo o le avatar a le tagata i le lisi o fesoʻotaʻiga. Afai e te faapipiiina le fetuu i luga o lenei atigilima, ona, e aunoa ma le iloaina o lona uiga, e mafai ona e faitau i lona uiga.

Afai o le tagata fai saofaga o loʻo i ai le tulaga "Le Tuusaʻoina", o lona uiga o le a tape le Skype, pe na ia faʻatulaga lenei tulaga mo ia lava. I soo se tulaga, e le mafai ona e valaʻau ia te ia seʻia oʻo i le suiga o le sui.

E le gata i lea, o le tulaga "Tuusaunoaga" e mafai ona faʻaalia mo tagata faʻapitoa oe na togiina oe. I lenei tulaga, e le mafai foi ona maua le telefoni, ma e leai se mea e mafai ona faia e uiga i ai.

Ae, afai e ese le tulaga o le tagata e faaaogaina, e le o se mea moni foi o le a mafai ona e gafatia, aua atonu e mamao ese mai le komepiuta, pe e te teu le telefoni. Aemaise lava, o le ono mafai ona i ai sea taunuuga e mafai ma le tulaga o le "Out of place" ma le "Aua nei faalavelave." O le maualuga aupito maualuga e mafai ona e oʻo i ai, ma o le tagata faʻaaoga e piki le telefoni, ma le tulaga "Initaneti".

Fesoʻotaʻiga Fesootaiga

E le gata i lea, e mafai ona i ai ni faafitauli tau fesoʻotaiga. I lenei tulaga, e le mafai ona e aʻafia e le gata i se tagata faʻapitoa, ae i isi mea uma. O le auala pito sili ona faigofie e iloa ai pe o le mea moni o se faʻafitauli fesoʻotaʻiga o le naʻo le tatalaina o le masini ma taumafai e alu i soʻo se 'upega tafaʻilagi.

Afai e te le faia lenei mea, ona e suʻeina lea o le faʻafitauli e le o Skype, pe a taoto i se isi mea. Atonu o se vavaeese mai le Initaneti, ona o le le totogiina, o se faaletonu i le itu o loʻo tuʻuina atu le tausiga, o le vaeluaina o au masini, faʻasologa o fesoʻotaʻiga le saʻo i le faiga faʻaogaina, ma isi. O faafitauli taʻitasi o loʻo i luga o loʻo i ai lana lava fofo, lea e manaʻomia ona tuʻuina atu se isi mataupu, ae, o le mea moni, o nei faafitauli e matua vavalalata lava ma Skype.

Ma le isi, siaki le saoasaoa o fesoʻotaiga. O le mea moni e faapea i le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga, Skype na te poloka poloka. O le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga e mafai ona siaki i luga o punaoa faʻapitoa. E tele naua auaunaga ma e faigofie lava ona maua. E tatau ona tietie atu i le afi suʻesuʻe e tusa ai ma le talosaga.

Afai o le maualalo o le saoasaoa o le Initaneti o se mea e tasi le taimi, ona e manaʻomia lea ona e faʻatali seʻia toe faʻafouina le fesoʻotaʻiga. Afai e maualalo le saoasaoa i tulaga o lau auʻaunaga, ona mafai ai lea e oe ona fesoʻotai i le Skype ma faia ni telefoni, e tatau ona e fesuiai i se fuafuaga vave vave, poʻo le suia atoa o le 'auʻaunaga, poʻo le fesoʻotaʻi i le Initaneti.

Skype mataupu

Ae, afai e te iloa o mea uma e lelei i le Initaneti, ae e le mafai ona e oʻo atu i soʻo se tagata faʻaoga i le "Online" status, i le tulaga lea, o loʻo i ai se avanoa e le manuia ai i le Skype lava ia. Ina ia siakiina lenei mea, faʻafesoʻotaʻi le tagata fai saofaga "Echo" i le kilikiina o le mea "Call" i le lisi autu. O lona faʻafesoʻotaʻi ua faʻapipiʻiina i Skype e ala i le le mafai Afai e leai se fesoʻotaʻiga, i le i ai o le saoasaoa o le Initaneti masani, atonu o lona uiga o le faafitauli o loʻo iai i le polokalame Skype.

Afai ei ai sau faʻataʻitaʻiga o le talosaga, ona faʻafouina lea i le pito lata mai. Ae, e tusa lava pe o loʻo e faʻaaogaina le lomiga lata mai, atonu o le toe faʻaleleia o le polokalama o le a fesoasoani.

E le gata i lea, e mafai ona fesoasoani i le foia o le faafitauli ma le le mafai ona valaau i soo se mea, toe faatulaga seti. Muamua, matou tapuni Skype.

Matou te pasia le tuufaatasiga Win + R i luga o le komepiuta. I totonu o le Folau Matala e aliali mai, ulu i le poloaiga% appdata%.

Alu i le lisi, suia le igoa ole laupepa Skype i soʻo se isi.

Matou te lalaga Skype. Afai e faʻamautu le faafitauli, matou te tuʻuina le faila main.db mai le faʻailoga ua toe faanumeraina i le pusa fou na fatuina. Afai e tumau le faafitauli, o lona uiga o lona mafuaaga e le oi totonu o le Skype. I lenei tulaga, tape le pusa fou na fatuina, ma toe faafoi le igoa tuai i le pusa tuai.

Virus

O se tasi o mafuaʻaga e le mafai ona e valaʻau i soo se tasi o faʻamaʻi pipisi o lau komepiuta. I le masalosaloga o lenei mea, e tatau ona silasila i le faʻaaogaina o le antivirus.

Alalaupapa ma afi

I le taimi lava e tasi, o polokalame anti-virus poʻo le firewalls lava latou e mafai ona poloka ai nisi galuega Skype, e aofia ai le faia o ni telefoni. I lenei tulaga, taumafai e faʻaalu sina taimi le tumau nei meafaigaluega puipuia o komepiuta ma suʻe le Skype valaau.

Afai e mafai ona e aʻafia, o lona uiga o le faafitauli o le faʻapipiʻiina lea o faletupe. Taumafai e faʻaopoopo le Skype i tuusaunoaga i o latou tulaga. Afai e le mafai ona foia le faafitauli i lenei auala, ona fai lea o valaau masani i le Skype, e tatau ona sui lau talosaga anti-virus i se isi polokalame talitutusa.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le le mafai ona valaʻau i le isi tagata Skype e mafai ona mafua mai i ni mafuaaga. Taumafai, muamua lava, ia faʻamautu poʻo fea itu o le faafitauli o le: isi tagata e faʻaaogaina, tuʻufaʻatasia, faʻaogaina, poʻo le Skype. A maeʻa ona tuʻuina atu le faʻapogai o le faafitauli, taumafai e foia ma se tasi o auala talafeagai mo le faʻaaogaina o metotia o loʻo faamatalaina i luga.