Toto

O nisi taimi e te manaʻo ai e fatuina se logo tulaga ese, faʻafiafiaga, ata poʻo se ata faʻataʻitaʻi. O le mea moni, i le saolotoga o avanoa o le tele o faatonu o polokalama, e mafai ona faia lenei mea, ae le mafai e tagata uma ona faʻaaogaina le puleaina o ia polokalama. E tele le taimi e faʻaaluina i le fatuina mai le sasa. O le mea lea, o le filifiliga pito sili ona lelei i lenei mataupu o le auaunaga i luga o le initaneti i le Forestforest, lea e mafai ai ona e fatuina ia ituaiga o galuega faatino e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Renderforest

Ata Vitio

O galuega uma lava i lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo feliuliuaʻi solo i avanoa o loʻo i ai. Ua faʻatinoina i le ata vitio. E tatau i le tagata faʻaoga ona alu i le itulau faatasi ma i latou, suʻeina ma faʻafeiloaʻi ma le auga. Afai e te fiafia i soʻo se faʻamatalaga, e leai se mea e taofia ai oe mai le amataina o le fausiaina o lau lava vaaiga tulaga ese i le mataupu filifilia.

Soo se video ua maeʻa e mafai ona faʻamaonia, matamata ma fefaʻasoaaʻi ma uo.

O le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia le resitalaina e fai ai au lava galuega! A aunoa ma le fatuina o se teugatupe, na o le matamata ma tufatufa atu le vitio o loʻo avanoa.

Polokalame faalauiloa

O faʻataʻitaʻiga uma o poloketi e vaevaeina i vaega masani, e le gata i le faʻailoga, ae o le foafoaga algorithm foi. O le vaega muamua o faʻatalanoaga faalauiloa. O loʻo faʻamoemoeina mo le faʻaleleia o oloa ma auaunaga, faʻasalalauga a le kamupani, faʻalauiloaina o fanua, faʻasologa o ata tifaga ma isi galuega talitutusa. Aʻo le i faia lana lava vitio, o le a manaʻomia e le tagata faʻaaoga le filifilia o le ata sili ona matagofie ma alu i le faatonu.

Ua uma ona faʻaalia le tele o ituaiga o galuega faatino ua saunia e mafai ai ona e faia se mamanu eseese o ata taitasi. I totonu o le faletusi o Renderforest o ituaiga ituaiga nei e sili atu ma le selau, toetoe lava oi latou uma e saoloto. E na o le tatau lava ona fuafua le taimi tatau mo le faʻaalia o le vitio ma lona mataupu autu.

O le isi laasaga i le fatuina o galuega faʻalauiloa o le filifilia lea o laʻau. E masani lava i se tasi autu e ofoina atu se filifiliga o soo se ituaiga o laasaga e tolu. E tofu i latou uma ma uiga iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faasalalauina o telefoni feaveaʻi, o le nofoaga o masini i luga o le laasaga ma le mamanu o le ata e faʻalagolago i le auala filifilia.

Faʻaaliga ma logo

E i ai le tele o nofoaga faʻanatura lea e faʻaaoga ai le igoa ma le logo. O le nofoaga o le Renderforest e iai le faitau selau o faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ai ona e fatuina se galuega tulaga ese i lenei faiga. Faʻalogo i le tele o avanoa i le lisi o filifiliga. A e leʻi amataina, e mafai ona e matamata i vitio taitasi. Filifili se tasi oi latou e amata le faatonu.

I le faatonu lava ia, e na o le tagata e faaaogaina e faaopoopo i ai le ata ua maeʻa mo le lumanaʻi o le ulutala po o le logo, faapea foi ma le tusia o se tusitusiga. E toetoe lava a maeʻa le faagasologa o le fatuina o se vitio.

E tumau pea na o le faʻaopoopoina o musika. O le upega tafaʻilagi i le fesili ua faʻapipiʻiina ma se faletusi ua fausiaina ma seti o musika ua laiseneina ma leai se totogi. Ua vaevaeina i ni vaega ma toe faʻapitoa ona toe faia aʻo leʻi faʻaopoopo. E le gata i lea, e mafai ona e sii mai le fatuga manaʻomia mai lau komepiuta, pe afai i totonu o le tusi faʻataʻitaʻiga e le mafai ona e maua se mea talafeagai.

Aʻo le i teuina le faila, e fautuaina e te tilotilo i le taunuʻuga maeʻa ina ia mautinoa ai e fetaui tonu ma ou manaʻoga. E faia lenei mea e ala i le galuega amata. Afai e te manaʻo e faamasani i le faamaumauga i luga o le maualuga, e tatau ona e faatauina se tasi o ituaiga o saofaga i le tautua, i le saolotoga e maua ai se tasi tulaga muai vaaiga.

Faʻasaga

O se faʻataʻitaʻiga ua taʻua o se aofaʻiga o ata o loʻo taʻalo i le taimi. O ia galuega e sili ona faigofie, talu ai e na o nai faatinoga e manaʻomia. Ae ui i lea, o le Vaomatua e maua ai se numera tele o mamanu faʻatulagaina o le a mafai ai e oe ona filifili le sili ona fetaui mo le mamanu o se galuega foafoa. Faatasi ai ma le anoanoai o avanoa o loʻo i ai iina: faaipoipoga, alofa, faʻafeiloaiga, oe lava, aso malolo ma faʻataʻitaʻiga faʻatau.

I le faatonu, naʻo oe e manaʻomia le faʻaopoopoina o le numera manaʻomia o ata o loʻo teuina i lau komepiuta. E le lagolagoina e le vao le tele o ata tetele, o lea ao lei faaopoopoina e tatau ona e faitauina lenei mea i se faamalama pop-up. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻamatalaga o vitio mai fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma auaunaga i luga o le initaneti

O le isi laasaga i le fatuina o se faʻataʻitaʻiga o le faaopoopo atu lea o se ulutala. E mafai ona i ai, ae e manaʻomia le tutusa o le ulutala ma le autu o le poloketi i lalo o le atinaʻega.

O le laasaga mulimuli o le faʻaopoopo lea o musika. E pei ona taʻua muamua, i le Forestforest o loʻo i ai se tuufaatasiga tele o faamaumauga o le a mafai ai ona e filifilia le mea e sili ona fetaui ma le autu o le ata faʻasolo. Aua nei galo e faamasani i le taunuuga i le muai vaaiga ao le i faasaoina.

Faʻaaliga

I luga o le upega tafaʻilagi o le faʻavae e vaevaeina na o ni ituaiga se lua - faʻasalalau ma aʻoaʻoga, ae e tele avanoa mo i latou ma isi. O i latou uma e aofia ai le tele o vaaiga eseese, lea e mafai ai ona e fatuina se galuega tulaga ese e tusa ai ma manaʻoga ma manaʻoga.

I totonu o le faletusi ua fausiaina uma vaaiga i autu. E tofu lava ma taimi eseese ma autu. Aʻo leʻi faʻaopopo, toe iloilo le mea ua filifilia ina ia mautinoa e fetaui ma lou manatu.

O ata o le faatinoga o le faatinoga o faatinoga o loo suia foi. I le saolotoga, e tasi le tolu avanoa e avanoa.

O laasaga e faʻasolo ai nei o loʻo ogatasi lelei ma i latou ua uma ona talanoaina muamua. E tumau pea e filifili le lanu e te fiafia i ai, faʻaopoopo musika ma faʻapolopolo le faʻamatalaga maeʻa.

Musika faʻaaliga

I nisi tulaga, e ono manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona faʻaali foliga i le fatuga. O le faia o lenei mea ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa e faigata, aua e le lagolagoina e tagata uma le galuega faʻatinoina mo le faʻafetaui lelei o le leo ma se ata. O le auaunaga i le Forestforest e tuʻuina atu i ona tagata faʻaoga auala faigofie e fatuina ai sea ituaiga galuega. E tatau ona e filifili i se avanoa talafeagai ma amata galue faatasi ma le faatonu.

I le taimi nei, o le tele o faʻataʻitaʻiga e lagolagoina le faʻaopoopoga o se tasi pe sili atu foʻi ata, lea i le pito mulimuli e faia ai se ata atoa. O ata e sii mai i komepiuta, mai fesoʻotaʻiga faʻafesootai poʻo punaoa i luga o le upega tafaʻilagi.

O sitaili o taʻaloga o loʻo i ai foi ni nai vaega. Latou te eseese i tua, algorithm, amioga ma le nofoaga o galu o le faʻaaliga. Filifili se tasi o sitaili, ma afai e le fetaui ia oe, e mafai ona e suia i le isi i soo se taimi.

Matamata i ata fiafia

E mafai e tagata taʻitasi ona faʻapolopolo le vitiō maeʻa i le Forestforest. O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻasoa au poloketi ma isi tagata auai i lenei tagata fai ata. Ina ia maimoa i faamaumauga o loʻo i ai se isi vaega pe a fai o le galuega maeʻa e faʻaalia. E mafai ona faʻavasegaina e le lauiloa, autu ma vasega.

Mama

  • E 5 ituaiga o saofaga, e aofia ai le saolotoga;
  • O se faletusi tele o sitaili, musika ma mea faʻafiafia;
  • Faʻafeiloaʻiga faʻataʻitaʻiga i autu;
  • Malosiaga e fesuiai ai le faʻaoga i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻamaoni.

Faʻafitauli

  • O le ituaiga o totogi saofaga e iai se lisi o tapulaa;
  • Minimal editor editor.

O le Forestforest o se tagata fai ata vitio faigofie ma faigofie lea e maua ai le tele o mea faigaluega ma galuega mo le fatuina o lau oe lava galuega foafoa. E leai se totogi e faʻaaoga ai, ae o loʻo i ai tapulaa i foliga o sima i luga o pisinisi, o se numera itiiti o le pueina o leo ma taofia le faasaoina o le vitio i le maualuga.