Roofing Pro 8.2

O le PS4 e le gata o le mafanafana sili ona manaia, ae o loʻo taʻitaʻia ai foi le maketi, ma le faʻavavevave ona faʻatoʻilaloina uma tauva. Mo ia, o le tele o tagata e gaosia i tausaga taʻitasi, e na o le faʻaosofia ai le fiafia o tagata e faʻaaogaina ma faʻafaigofie ai tagata faatau le PS4 na o le taʻalo i le taaloga e manaʻomia. Ae ui i lea, e le o tagata uma e iai se televise poʻo se mataʻituina e mafai ona fesoʻotaʻi ai le mafanafana, o lea e tumau ai pea e faʻafesoʻotaʻi ai i se komepiuta. E faʻapefea ona faia e ala i le HDMI, matou te taʻu atu i lenei tusiga.

Matou te faʻafesootaʻi le PS4 i le komepiuta e ala ile HDMI

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le faʻamafanafanaga i lenei auala, e te le manaʻomia le faʻatau mea faʻapitoa, i se faʻaopoopoga, o le ae teuina se tupe i le faʻatauina o se TV, sui i se komepiuta komepiuta. O mea uma e manaʻomia mai ia te oe, le i ai o se tasi uaea poʻo le faʻaoga.

Aʻo leʻi amataina le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga, matou te fautuaina e faʻamautinoa ua faʻapipiʻiina lau komepiuta komepiuta ma se sooga HDMI In (maua se faailoilo), leai HDMI i fafo (faailoilo), pei o le tele o komepiuta. Na o le ituaiga muamua o fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga ua manuia. O masini faʻaonapo nei o loʻo i ai le tele o tagata faʻapitoa, aemaise lava le tele o taimi e faʻapipiʻiina ai i latou I totonu komepiuta komepiuta.

Laasaga 1: Filifilia o le HDMI Cable

I le asō, o le maketi e tele naua tele laupepa HDMI o ituaiga eseese. Ina ia faʻafesoʻotaʻi se komepiuta ma se PS4, e te manaʻomia se uaea pei A. Mo faʻamatalaga e uiga i ituaiga ma uiga o uili, tagaʻii isi a tatou tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
O a laupega HDMI
Filifili se cable HDMI

Afai ole komepiuta e leai sana input HDMI, e toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma VGA. E faia foʻi se fesoʻotaʻiga, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa. Pau lava le mea o le a le mafai ona taina le leo e ala i failauga, o lea e tatau ai ona faʻafesoʻotaʻi laufofoga pe vaʻai mo se tagata liliu mai ma se fesoʻotaʻiga faaopoopo. Laiti miti.

Laasaga 2: Fesoʻotaʻi Faʻatonu

A uma ona filifilia laina, o le mea sili ona faigofie o le faʻafesoʻotaʻi lea o masini e lua. O lenei faagasologa e le tele se taimi ma e faigofie lava, e tatau ona e faia na o ni nai taga:

  1. Suʻe le mea faʻapipiʻi i tua o le faʻamafanafanaga, ona faʻaofi lea o le cable HDMI i ai.
  2. Le mea lava e tasi i le komepiuta. E masani lava o le input HDMI i luga o le itu tauagavale.
  3. O lea e tatau ona e amata le PS4 ma le komepiuta. O le ata e tatau ona faaalia aunoa.
  4. Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai ai le HDMI i se komepiuta

E taua le iloa o luga o komepiuta feaveaʻi vaivai e mafai ona maua mai i taimi uma, ma e mafua mai i le le lava o le malosiaga o le gaioiga poʻo le kata vitio, e le mafai ona faʻasalalau pea le ata mai le faʻamafanafanaga. Pe a matauina na taofi, e sili atu le aua nei toe utaina le masini, ina ia aua nei mafua ai ona faaaoga vave meafaigaluega.

O le mea uma lava, e sili atu mai le tagata faʻaoga e le manaʻomia se mea, e vave mafai ona e amataina lau taaloga e fiafia i ai ma fiafia i le faagasologa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fesoʻotaʻiga o masini e lua e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ai ni faʻalavelave faʻalavelave ma nisi faʻataʻitaʻiga.