Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo Epson Stylus CX4300


uTorrent o se tasi o polokalama sili ona lauiloa mo le siiina o faila e tafe ai (p2p) fesootaiga. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo i ai faʻauigaga a lenei tagata faʻatalanoa e le maualalo ifo ia te ia i le saoasaoa pe faigofie foi ona faʻaaogaina.

I aso nei, tatou te mafaufau i nisi o "tauva" uTorrent mo Windows.

Bittorrent

Faʻasalalau o le Torrent mai i le televise. E mafua ona o le tutusa o le tutusa o nei polokalame e lua. E tutusa ma fesoʻotaʻiga, ma faʻatinoga, ma faʻatulagaga.

E tusa ai ma le tusitala, o le suia o le polokalama masani e matua tutusa le uiga e leai. Aʻo faʻataʻitaʻiina, sa maitauina maualuga le faapalepale o le sese, ae o lenei mea e toe faʻavae. I soo se tulaga, e te filifili.

Download BitTorrent

Bitcomet

BitComet o se isi lea auala i le telefoni feaveaʻi e mafai ai ona e siiina mea mai punavai. O le faʻatinoga e talitutusa ma leTorrent, ae sili atu faʻamatalaga. O le interface BitComet e iai le numera tele o elemene mo le suʻeina, faʻatinoina ma matamata i meatotino o mea e sii mai.

O le afifi o lenei masini komepiuta e aofia ai se masini mo le faʻapipiʻiina i totonu o lauiloa taʻutaʻua uma. O le tagata o tausia e faʻapipiʻi i totonu o le lisi o faʻasologa o le masini ma e mafai ai ona e maua uma faila faila mai le itulau o loʻo i ai, faʻapea foi le sailia o fesoʻotaʻiga i masini e natia i lalo o mea faʻatau po o faʻamau i paaga.

Download BitComet

MediaGet

O se tasi o mea e sili ona lelei e tutusa ma MediaGet. Faatasi ai ma faila lagolagosua matala ma le siiina mai o mea eseese mai PC faʻaogaina e ala atu ia i latou, o lenei talosaga e tuʻuina mai ai lona lava faʻamaumauga o faʻamaumauga, vaevaeina i vasega.

O le polokalama e maua ai le mafai gafatia e faʻapipiʻi faila i luga o nisi o 'upega tafaʻilagi poʻo mai se lisi. Afai e te faʻaaoga le filifiliga mulimuli, o le a le mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻavaʻai i vaitafe uma - o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga, lea e tatau ona kiliki ina ia mafai ai e le mataupu ona amata ona sii mai i le PC.

E leai se manaʻoga e faʻaalu le taimi i le faasaoina o faila faila taʻitasi - latou te tumau i totonu o le tusi lava ia.

A e faʻapipiʻiina le polokalama o loʻo faʻaalia le faʻalauiloaina o le tele o talosaga. O i latou o tagata taʻutaʻua lauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, Yandex); na te ofoina atu le telefoni feaveaʻi, e leai se mea leaga. Afai e te le manaʻo e sii mai nisi talosaga, e manaʻomia lou aveeseina o kiona mai polokalama e le manaʻomia i le taimi o le faʻatulagaina.

MediaGet e sili ona lauiloa i tagata amata e na o le faʻaaogaina o le komepiuta, aua e matua faigofie lava ona faʻaaoga ma e le manaʻomia ai le faʻatulagaga.

Download MediaGet

Vuze

Vuze o se tagata gaosi vaitafe, faʻaaogaina i ni kopi se lua - leai se totogi ma totogi. O le faʻatinoina o le muamua e lava lea mo se faila faigofie o faila. E toetoe lava leai ni tapulaa; na o le pau lava le taimi o le faʻaalia o le faasalalauga i le tulaga o se fuʻa laititi.

O le totogi totogi ua ofoina atu ai isi avanoa, e pei o le tafeina o le vitio ma le siakiina o mea e sii mai mo siama. Ae ui i lea, o le mea mulimuli e le o manaʻo tele.

A o faʻapipiʻiina, e le o saunia le filifiliga a le gagana Rusia. Ae ui i lea, o le a mafai ona faʻaaoga le tusi talosaga i le gagana Rusia ma isi gagana o le lalolagi. I le taimi o le faʻatulagaga, o isi talosaga mai paʻaga e mafai ona ofoina atu.

O le lomiga a le tagata Lotu Radified o loʻo i ai se faʻalavelave faigata. E mafai e tagata amataina ona faʻaaoga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le polokalama. I le vaega o le faatulagaga, e mafai ona e filifilia lou tulaga - amataga, faʻaaogaina le tagata faʻapitoa poʻo le pro. Mo ituaiga eseese o loʻo i ai lana lava seti o galuega faʻaalia.

Download Vuze

qBittorrent

qBittorrent o se tagata faatau faigofie e avanoa mo le leai o se totogi. O se oloa o le atinaʻeina o volenitia o ē na fausiaina i latou i taimi latou te le maua. I le avea ai o se tutusa o uTorrent, o loʻo i ai foi filifiliga tutusa, ae o lona atinaʻe e faigofie lava ma o le a le amanaʻia tulaga faʻaonapo nei.

Aʻo tuʻuina le talosaga, e mafai ona e filifilia le gagana Rusia. E leai se faʻasalalauga, o le faagasologa lava ia e masani ma leai ni foliga. A e amata muamua le tagata o tausia, o le savali o loʻo taʻu mai ai o le tagata e faʻaaogaina le tali mo faila o le a ia tuuina atu i isi tagata faʻaoga e faʻaaoga ai le polokalama.

Amata ona faʻaaoga le tusi talosaga, e mafai ona fenumiai le tagata faʻaaoga i le seti o paʻu lanu eseese. Ae ui i lea, o lenei atinaʻe lata mai ei ai isi elemene o loʻo maua i taimi uma, e pei o faʻamatalaga uma e uiga i le siiina mai.

O loʻo i ai i le talosaga se galuega tulaga ese - faasolosolo download. A faʻagaoioia, o faila e le mafai ona sii mai i le taimi lava e tasi (tulaga masani mo tagata sili ona lata mai nei), ae i le itu.

Download qBittorrent

Felauaiga-Qt

Transmission-Qt o se lomiga o le tagata lauiloa o le Transmission client na atiae mo le polokalama o le faagaoioia o Windows. O le polokalama Transmission lava ia ua leva ona tamoʻe i luga o laasaga Linux ma MacOS. O se tulaga tutusa o le uTorrent, ae o le taimi nei e le masani ai.

Aʻo le faʻapipiʻiina o le talosaga e le faʻaalia le faʻasalalauga, o le faagasologa lava ia e vave ona maua. Ae ui i lea, e tasi le taimi le lelei: i le maea ai o le faʻatulagaga i luga o le Windows 10, e le i fuafuaina e amata le talosaga, e leai se auala i luga o le komepiuta. Ina ia tatalaina pea le polokalama, e tatau ona ou tilotilo i ai i le lisi o le Amata.

A e tatalaina muamua le talosaga, o le faʻaogaina o le atinaʻe e le o iloagofie, e le o le mamafa tele i elemene le talafeagai. O lenei mea faʻafaigofie faigofie e faʻafaigofie le galulue faʻatasi ma ia, ma faʻafiafia ai.

O le pito i luga o le laupapa, e tusa ai ma aga masani, o loʻo aofia ai le faʻatulagaina o le faʻatonuga. I le vaega pito i lalo, e mafai ona e seti se tapulaa le saoasaoa le tumau, ei ai foi se faamau mo lona faaaofia (i le foliga o se laumei). I le vaeluagalemu o se lisi o vaitafe.

Halite

O Halite o se polokalame e leai se totogi, e ese mai i isi faʻalogoga o uTorrent i se faʻafegalegaleaiga faʻa-faʻalelei ma le faigofie o le taʻavale. E leʻo manino atoatoa pe aisea na te lei mauaina ai le tufatufaga lava e tasi, ae e mafai o loo i ai pea o ia.

O le talosaga e le o aofia ai faasalalauga, i le saolotoga leai se tapulaa. E le oi ai ona totogi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele naua ana faʻatusatusaga, e tele naua e filifili mai ai. Latou te faia uma a latou galuega i le tatau, latou te le faʻaaogaina galuega talafeagai.