E faʻafefea ona toe faʻafoʻisia le Yandex Browser

A o e galue i le fesoʻotaʻiga o vaitafe, e tatau ona e le na o le download pe tufatufaina atu o mea e aofia ai, ae ia faia foi ni faila fou. E manaʻomia lenei mea ina ia mafai ai ona faʻasoa lau uluai tufatufaina, ina ia mafai ai ona faʻasoa faʻamatalaga tulaga ese ma isi tagata faʻaoga, pe na o le faʻaleleia o lau fuataga i luga o le tracker. O le mea e leaga ai, e le mafai e tagata uma ona faʻatino lenei faiga. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona fai se faila faila e faʻaaoga ai le masani qBittorrent application.

Download qBittorrent

Fatu se faila faila

Muamua lava, tatou te fuafuaina le mea o le a tufatufa atu. Ma, i le polokalama qBittorrent, faʻaaoga le mea 'autu' Meafaigaluega 'e tatala ai se faamalama mo le fatuina o se faila.

I le matala matalala, e manaʻomia ona e faʻamaonia le ala i le anotusi na ma filifili muamua e tufatufaina atu. E mafai ona avea o se faila o soʻo se faʻaopoopoga poʻo se pusa atoa. Faʻalagolago i lenei mea, kiliki le ki "Faʻaopoopo le faila" poʻo le "Add folder".

I le faamalama e aliali mai, filifili le mea tatou te manaʻomia.

A maeʻa lena, o le polokalama e tosina atu ai i matou i le faamalama i le mea ua matou i ai. Ae o le taimi nei i le koluma "File poo le pusa e faaopoopo i le vaitafe," o le auala ua faamauina. O iinei, pe a manaʻomia pe talafeagai, e mafai ona e resitalaina tuatusi o le au faila, tagata vaʻavaʻai, faʻapea foi ma le tusitusi puupuu i le tufatufaina atu.

I le pito i lalo o le faamalama, filifili ia tulaga faatauaina o tulaga faatapulaa, pe o le a tapunia le vaitafe, pe amata ona tufatufa atu loa pe a uma le foafoaga, ma pe o le a le amanaiaina le vaega tufatufaina o lenei vaitafe. Ae ui i lea, i le tele o tulaga, o nei tau aogā e mafai ona tuʻuina e pei o le faʻaaogaina.

A uma ona matou faia uma tulaga, kiliki i luga o le "Fausia ma sefe" button.

O se faamalama e aliali mai e tatau ona e faʻamaonia ai le nofoaga o le faila faila fou i luga o le komepiuta o le komepiuta. I le taimi lava lea e taʻu mai ai i le aluma lona igoa. A uma lena, kiliki i le "Save" button.

O le polokalame qBittorrent e faia le faagasologa o le fatuina o se faila.

A maeʻa le faagasologa, o loʻo i ai se faʻamatalaga o le talosaga e taʻu mai ai o le faila faila.

E mafai ona faʻapipiʻiina le faila faila mo le tufatufa atu o mea i luga o le trackers, pe mafai foi ona tufatufaina e ala i le tufatufaina o fesoʻotaʻi magnet.

Vaʻai foi: polokalama mo le siiina o vaitafe

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le faagasologa o le faia o se faila i le polokalama qBittorrent e faigofie tele. O lenei taʻiala o le a fesoasoani ia malamalama i ona auiliiliga.