Faʻasagaina le D-Link DIR-320 NRU Beeline

Alatele Wi-Fi D-Link DIR-320

O le D-Link DIR-320 atonu o le rota sili ona lauiloa i Wi-Fi i Rusia ina ua maeʻa le DIR-300 ma le DIR-615, ma e toetoe lava o taimi fou o tagata fou o lenei router e fiafia i le fesili pe faapefea ona faatulaga le DIR-320 mo le tasi tagata e tuʻuina atu. O le manatu e tele ni firmware eseese mo lenei router, e ese mai i le mamanu ma le faʻatinoina, o le taimi muamua o le seti o le a faʻafouina le firmware firmware i le lomiga fou, mulimuli ane o le a faʻamatalaina le faagasologa o le faatulagaga. O le D-Link DIR-320 firmware e le tatau ona fefefe ia te oe - i totonu o le tusi lesona o le a ou faamatalaina auiliili mea e manaomia ona fai, ma o le faagasologa o le a le sili atu i le 10 minute. Vaʻai foʻi: faʻamatalaga vitio mo le faʻapipiʻiina o le router

Faʻafesoʻotaʻi le telefoni Wi-Fi D-Link DIR-320

Tua o le D-Link DIR-320 NRU

I le pito i tua o le alalaupapa, e 4 fesootaiga mo le fesoʻotaiina o masini e ala i le LAN interface, faʻapitoa foi ma se tasi fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti lea e fesoʻotaʻi ai le uaea o loʻo tuʻuina atu. I la matou mataupu, o Beeline lenei. O le faʻaogaina o se modem 3G i le routa DIR-320 e le o aofia i lenei tusi lesona.

O lea, faʻafesoʻotaʻi se tasi o pusa LAN o le DIR-320jn cable i le keli kiliva o lau komepiuta. Aua nei faʻafesoʻotaʻi le uaea uaea - o le a matou faia saʻo pe'ā maeʻa ona faʻafouina le firmware.

A maeʻa lena, liliu le mana o le uila. E le gata i lea, afai e te le o mautinoa, ou te fautuaina le siakiina o faatulagaga o fesootaiga i le lotoifale i luga o lau komepiuta na faʻaaogaina e faʻatautaia ai le telefoni. Ina ia faia lenei mea, alu i le Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa, Center adapter, filifili se faʻalapotopotoga a le eria ma kiliki i luga-o meatotino. I le faamalama e aliali mai, vaʻavaʻai i meatotino o le IPv4 protocol, lea e tatau ona setiina ai: Maua se tuatusi IP ile lava taʻavale ma faʻafesoʻotaʻi aunoa ma le faʻamaumau i le DNS. I Windows XP, e mafai foi ona faia i le Paefaʻatasi Manaʻo - fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Afai e faʻapipiʻi mea uma i lea auala, ona e alu lea i le laasaga e sosoo ai.

Faʻalogoina le faʻamaumauga sili ona lata mai mai le upega tafaʻilagi o le D-Link

Firmware 1.4.1 mo le D-Link DIR-320 NRU

Alu i le tuatusi //ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-320_NRU/Firmware/ ma download le faila i le extension .bin i soo se nofoaga i lau komepiuta. O le faila sili lea fou o le firmware mo le router Wi-Fi D-Link DIR-320 NRU. I le taimi o lenei tusitusiga, o le fomaʻi lata mai nei o le 1.4.1.

D-Link DIR-320 firmware

Afai na e faʻatauina se telefoni faʻaaoga, ona faatoa amata ai lea ona ou fautuaina le toefaʻiina i le fale faʻanatura - ia faia lenei mea, faʻaauau ma uu le button RESET i tua mo le 5-10 sekone. Faʻamalosia faʻamalosi i luga ole LAN, ae le o le Wi-Fi. Afai e faʻafesoʻotaʻi faʻatautaia masini komepiuta i le uila, e fautuaina e faʻasaʻo latou.

Faʻataʻitia lau suʻesuʻega e sili ona fiafia i ai - Mozilla Firefox, Google Chrome, Yandex Browser, Internet Explorer poʻo soʻo se tasi o lau filifiliga ma ulufale i le tuatusi o loʻo i lalo i le tuatusi o le lauga: 192.168.0.1 ma toe faʻasalaga.

O le iʻuga, o le a ave oe i le laiga o le initaneti ma le upega tafailagi ina ia mafai ai ona alu i le D-Link DIR-320 NRU. O lenei itulau atonu e foliga ese mo ituaiga eseese o le router, ae i soo se tulaga lava, o le le amanaiaina ma le upu faila e faaaoga e le faaletonu o le a avea ma admin / admin. Ulufale i ai ma alu i le autu autu o lau masini, lea e ono ese foi i fafo. Alu i le polokalama - faʻafouina polokalama faʻafouina (faʻafouina le Firmware), poʻo le "Faʻatulagaina lima" - polokalama - faʻafouina le polokalame.

I totonu o le fanua mo le ulufale atu i le nofoaga o le faila o le firmware fou, faʻamaonia le ala i le faila muamua na sii mai le upega tafaʻilagi a le D-Link. Kiliki "faʻafou" ma faʻatali mo le maeʻa manuia o le uʻamea telefoni.

Faʻasagaina o le DIR-320 ma le firmware 1.4.1 mo Beeline

A maeʻa le faʻafouina o le firmware, toe foʻi atu i le 192.168.0.1, lea o le a talosagaina ai oe e suia le palakalafa le aoga pe na o le ole atu mo lau initaneti ma lau upega tafailagi. E tutusa uma i latou - admin / admin.

I le auala, aua nei galo e faʻafesoʻotaʻi le laina Beeline i luga o le Initaneti o lau 'eletise aʻo leʻi faʻagasolo i luma ma faʻauigaga. E le gata i lea, aua nei aofia ai le fesoʻotaʻiga na e faʻaaoga muamua e maua ai le Initaneti i luga o lau komepiuta (Tagavai Beeline i luga o le laulau pe tutusa). E faʻaaogaina e le matala le faʻalauteleina o le alaleʻa DIR-300, ae peitai, e leai se eseesega pe a faʻatulagaina, seivagana ua e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le DIR-320 e ala i se modem USB 3G. Ma afai e faʻafuaseʻi ona e manaʻomia - auina mai ia te au le faʻamatalaga talafeagai ma o le a ou faʻamatalaga i luga o le auala e faʻatulaga ai le D-Link DIR-320 e ala i se modem 3G.

O le itulau mo le faʻatautaiga o le D-Link DIR-320 uaea ma le firmware fou e faapenei:

New firmware D-Link DIR-320

Ina ia fatuina sootaga L2TP mo Beeline, e tatau ona tatou filifilia le mea "Avanoa Maualuga" i le pito i lalo o le itulau, ona filifili lea o WAN i le Vaega o Fesootaiga ma kiliki "Faaopoopo" i le lisi o fesootaiga e aliali mai.

Faʻasologa o fesoʻotaʻiga o le Beeline

Setup Settle - Page 2

A maeʻa lena mea, matou te faʻafesoʻotaʻi le L2TP Beeline le fesoʻotaʻiga: i le ituaiga o fesoʻotaʻiga, filifili le L2TP + Dynamic IP, i le '' Suafa fesoʻotaʻiga ', matou te tusia mea matou te manaʻo ai - mo se faʻataʻitaʻiga, beeline. I le username, password and password password confirmation, ulufale i faʻamaumauga ua saunia e lau ISP. O le tuatusi o le VPN e faailoa mai e le tp.internet.beeline.ru. Kiliki "Faasao". A maeʻa lena, pe ae maua se isi "Save" button i le pito i luga taumatau, kiliki foi. Afai o faʻatonuina uma le faʻatulagaga o le faʻatulagaga o le Beeline, e tatau loa ona faigaluega le Initaneti. Alu i le faʻaogaina o le Wi-Fi fesoʻotaiga.

Le seti Wi-Fi i le D-Link DIR-320 NRU

I luga o itulau maualuga, alu i Wi-Fi - faatulagaga faavae. Iinei e mafai ona e ulufale i soʻo se igoa mo lau vaʻavaʻai avanoa.

Faʻatulaga le igoa o le avanoa ile DIR-320

I le isi itu, e manaʻomia ona e setiina se faʻaupuga mo le fesoʻotaiga i luga o le laina eletise, lea o le a puipuia mai le avanoa e le faʻatagaina o tuaoi i totonu o le fale. Ina ia faia lenei mea, alu i luga o le saogalemu Wi-Fi, filifili le ituaiga o le encodption WPA2-PSK (fautuaina) ma ulufale i le upu tatala manaomia ile nofoaga ole Wi-Fi, e aofia ai ia le itiiti ifo ma le 8 uiga. Faasaoina tulaga.

Faʻasaʻoina o se upega tafailagi mo le Wi-Fi

I le taimi nei, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga uʻamea ua faia i soo se mea o lau masini e lagolagoina ai ia fesootaiga Afai ei ai ni faʻafitauli, mo se faʻataʻitaʻiga, e le vaaia e le komepiuta Wi-Fi, ona tilotilo lea i lenei tusiga.

IPTV Beeline Setup

Ina ia setiina le Beeline TV i luga o le D-Link DIR-320 router i le firmware 1.4.1, e tatau lava ona e filifilia le mea e fai ai lisi mai le itulau autu autu o le alalaupapa ma taʻu mai po o fea o pusa LAN o le a e faafesootai i le seti luga.