Initaneti telefoni feaveaʻi

O lenei tusiga o le a tilotilo i fofo o mea tau komepiuta lea o le a fesoasoani e pulea au fefaatauaiga Faʻafetai atu ia i latou, e mafai ona e vaʻai i se aotelega o le faʻaaogaina o le Initaneti i se isi auala ma faʻatapulaʻa lona tulaga faamuamua. E le talafeagai le silasila i lipoti tusitusia i luga o se PC o loʻo i ai polokalama faʻapitoa faʻapipiʻiina i lona faiga faʻaoga - e mafai ona faia mamao. E le o se faafitauli o le sailia o le tau o le faʻaaogaina o punaoa ma le tele o isi mea.

NetWorx

Polokalame mai le kamupani SoftPerfect Research, lea e mafai ai ona pulea le faʻaaogaina o feoaiga. O loʻo tuʻuina atu e le polokalame ni faʻaopoopoga faʻaopoopo e mafai ai ona iloa faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o megapika mo se aso faapitoa poʻo se vaiaso, peʻa ma le leai o ni itula. Se avanoa e vaai ai i faailoilo o le oʻo mai ma le vave alu, mauaina ma auina atu faʻamatalaga.

Aemaise lava le meafaigaluega o le a aoga i mataupu pe a faʻaaoga le tapulaa 3G poʻo le LTE, ma, e tusa ai ma lea, e manaʻomia tapulaa. Afai e silia ma le tasi le faʻamatalaga, o le a faʻauluina fuainumera e uiga i tagata taʻitasi.

Download NetWorx

Du mita

O se tusi e siaki ai le faʻaaogaina o punaoa mai le upega tafailagi lautele. I totonu o le galuega o le a e vaʻaia ai le oʻo mai o faailo mai ma fafo. O le fesoʻotaʻiina o le tala o le auaunaga i le dumeter.net lea e ofoina atu e le tagata e faia le faʻatinoga, o le a mafai ona e aoina fuainumera i luga o le faʻaaogaina o se vaitafe o faʻamatalaga mai le Initaneti mai PC uma. O suiga fesuisuiai o le a fesoasoani ia te oe e fufulu le alia ma auina atu lipoti i lau imeli.

Faʻasalalau e mafai ai ona e faʻamaonia tuʻusaʻoina pe'ā e faʻaogaina se fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia le tau o le pusa o auaunaga na tuʻuina atu e lau kamupanī. E i ai se tusi faʻaoga e mafai ona e maua ai faatonuga ile auala e galulue ai ma le faʻatinoina o le polokalama.

Download DU Meter

Lelei telefoni feaveaʻi

O se faʻaoga e faʻaalia ai le faʻaaogaina o lipoti faʻatasi ma se seti o meafaigaluega faigofie e aunoa ma le manaʻomia mo le faʻapipiʻi. O le faamalama autu o loo faaalia ai fuainumera ma se otootoga o le fesootaiga e maua ai le Initaneti. O le tusi talosaga e mafai ona taofia le tafe ma faatapulaaina, e mafai ai e le tagata faʻapitoa ona faʻamaonia o latou lava tulaga taua. I totonu o faatulagaga e mafai ona e toe faʻavaeina le talafaamaumau faamauina. E mafai ona faamaumau fuainumera avanoa i le faila faila. O le faʻauluuluga o Arsenal o le a fesoasoani i le faʻatulagaina o le saoasaoa o le taʻavale ma le faʻatulagaga

Faʻasaʻo le Suʻesuʻega o Taavale Feoai

TrafficMonitor

O le talosaga o se fofo sili lea mo le faʻamatalaga o faʻamatalaga mai le fesoʻotaiga. E tele faʻamatalaga e faʻaalia ai le aofaʻi o faʻamatalaga o faʻatau, faʻamatalaga, saoasaoa, maualuga ma tau aofaʻi. Polokalama o polokalama e faatagaina ai oe e fuafua le tau o le aofaiga o faʻamatalaga o faʻamatalaga i le taimi nei.

I lipoti tuufaatasia o le a avea ma lisi o taga e fesootaʻi atu i le fesoʻotaʻiga. O le kalafi o loʻo faʻaalia i se isi faamalama, ma o le fua o loʻo faʻaalia i le taimi moni, o le ae vaaia i le pito i luga o polokalama uma e te galue ai. O le vaifofo e leai se totogi ma ei ai se atinaʻe Rusia.

Download TrafficMonitor

NetLimiter

O loʻo i ai i le polokalame se mamanu faʻaonaponei ma galuega mamana. O lona tulaga ese o le tuʻuina atu o lipoti ia o loʻo i ai se otootoga o le faʻaaogaina o auala o faagasologa taʻitasi i luga ole PC. Fuainumera faamaumauina o fuainumera faʻatulagaina i vaitau eseese, ma o le mea lea, o le a matua faigofie lava ona maua le taimi talafeagai.

Afai e faʻapipiʻi NetLimiter i luga o le isi komepiuta, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ma pulea lana fesoʻotaiga ma isi galuega. Ina ia faʻanatinati faiga i totonu o le talosaga, o tulafono e tusia e le tagata faʻaaoga. I le faʻatulagaina, e mafai ona e fatuina au lava tapulaʻa pe'ā e faʻaaogaina auaunaga a le 'auʻaunaga, faʻapea ai ma poloka poloka i le lalolagi ma le upega tafaʻilagi.

Download NetLimiter

Tiute

O foliga o lenei polokalama e faʻailoa ai fuainumera faʻaopoopoga. O loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga lea na ulufale atu ai le tagata faʻaoga i le lalolagi atoa, o le sauniga ma o latou umi, faʻapea foi le umi o le faʻaaoga ma sili atu. O lipoti uma eo mai ma faʻamatalaga i le tulaga o se siata e faʻamaonia ai le umi o le faʻaaogaina o feoaiga i le taimi. I tafaʻatasi e mafai ona e faʻaaogaina soo se mea mamanu.

O le kalafi o loʻo faʻaalia i totonu o se nofoaga faapitoa e faʻafouina i le tai lua aso. O le mea e leaga ai, o le aoga e le o lagolagoina e le atinaʻe, ae o loʻo i ai se gagana faʻa-Rusia ma e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

Tikiake le DUTraffic

Bwmeter

E siaki e le polokalame le avega / aafiaga ma le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga. O le faʻaaogaina o filiga e faʻaalia pe mataʻina pe a fai e faʻaaogaina e le OS ni faʻaoga mea. O faʻaoga eseese e faʻaaogaina e foia ai galuega eseese. O le tagata faʻaaoga o le a mafai ona faʻasalaina uma ia ata faʻaalia i la latou faitalia.

Faatasi ai ma isi mea, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le umi o le faʻaaogaina o feoaiga, le saoasaoa o le mauaina ma le toe foi mai, faʻapea foʻi ma le tau maualalo ma le maualuga. O le aoga e mafai ona faʻatulagaina e faʻaalia ai faʻasalalauga pe a tutupu mea e tutupu e pei o le numera mamafa o megabytes ma le taimi o fesoʻotaʻiga. I le ulufale atu i le tuatusi tuatusi i le laina fetaui, e mafai ona e siaki lana ping, ma o le taunuuga ua faamaumauina i se faila log.

Download BWMeter

BitMeter II

O le faaiuga e tuʻuina atu se otootoga o le faʻaogaina o auaunaga a le tagata e tuʻuina atu. O loʻo i ai faʻamatalaga uma i faʻamaumauga ma faʻataʻitaʻi. I faʻasalalau, ua faʻasalalauina faʻaaliga mo mea e tutupu i le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga ma faʻafefe le tafe. Mo le faigofie, BitMeter II e mafai ai e oe ona fuafua le umi o le taimi o le a utaina ua oʻo i le aofaiga o faʻamaumauga i megabytes.

O faʻatinoga e mafai ai e oe ona fuafua pe o le a le tele o le avanoa o loʻo maua e le 'auʻaunaga, ma pe a oʻo i le tapulaa, o le a faʻaalia se savali i totonu o le faʻailoga. E le gata i lea, o le siiina mai e mafai ona faatapulaaina i le faasologa o tafaoga, faapea foi ma le mataituina o fuainumera i le mamao i le tulaga o le sailiga.

Download BitMeter II

O oloa faʻapipiʻi tuʻuina atu o le a taua tele i le puleaina o le faʻaaogaina o punaoa i le Initaneti. O le faʻaaogaina o mea faigaluega o le a fesoasoani i le fatuina o lipoti auiliili, ma lipoti e auina atu i imeli e avanoa mo le matamata i soo se taimi talafeagai.