Faʻaliliuina o faʻamatalaga mai le tasi masini Samsung i le isi

O le toʻatele o tagata e faʻaogaina masini i luga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o masini komepiuta o loʻo feagai ma le tele o faigata. E masani ona tupu ona o le faʻaalia o mea le lelei ma faʻafitauli faʻapitoa i le taimi o le faʻaaogaina o tusi talosaga, auaunaga ma le tele o faʻaaoga.

"Faʻailoga e fesoʻotaʻi atu i le" Apple ID server " - o se tasi o faafitauli e masani ona tupu pe a faʻafesoʻotaʻi i lau faʻamatalaga ID Apple. O lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe auala eseese e mafai ai ona e faʻateʻa ese le faʻaogaina o le faʻalauiloaina ma faʻaleleia le lelei o le masini.

Faʻapipiʻiina o se Faʻasalaga Fesootai i se Tūmau ID Apple

I se tulaga aoao, o le a le faigata ona foia le mea sese. E ono iloa lelei e tagata faʻapitoa tagata faʻapitoa le poloketi e siitia ai ina ia mafai ona faʻavaeina se fesoʻotaʻiga i le Apple ID. E tatau ona maitauina i nisi o tulaga e le masani ai, o le mea sese e mafai ona faʻaalia mai e iTunes. O le mea lea, o loʻo i lalo o le a tatou iloiloina fofo i faafitauli e le gata i le i ai o le Apple ID faʻamaumauga ma faigata pe a faʻapipiʻi i iTunes ile PC.

Apple ID

Le lisi muamua o auala e fesoasoani e foia ai faafitauli i le tuusao ma le fesoʻotaʻiga i le Apple ID.

Metotia 1: Toefaʻatonu le masini

O taga faigofie faigofie e tatau ona faʻamaonia i le nofoaga muamua lava. O le masini e ono iai ni faʻafitauli ma ni toilalo, lea na mafua ai le le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le Apple ID server.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona toe amata le iPhone

Metotia 2: Siaki Pamu a Apple

E i ai pea se avanoa e tapunia ai le au a Apple mo sina taimi ona o galuega faʻapitoa. Siaki pe leai se mea faigaluega i le taimi nei, mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Alu i le itulau o "Tulaga Faʻatonu" i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Apple.
  2. Saili i le lisi tele tatou te manaʻomia Apple ID.
  3. I le tulaga e lanu meamata le faʻailoga i autafa o le igoa, ona faigaluega ai lea o le aufaigaluega masani. Afai o le moli mumu, o le mea lea o le polokalama a le Apple e matua le atoatoa le taimi le tumau.

Metotia 3: Suega Suʻega

Afai e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i auaunaga tau fesoʻotaiga, e tatau ona siaki lau fesoʻotaiga i luga ole initaneti Afai e iai ni faafitauli i le Initaneti o loʻo matauina pea, i lenei tulaga, e tatau ona e gauai atu i le foia o faafitauli i le fesoʻotaʻiga.

Metotia 4: Siaki le aso

Ina ia lelei le tautua a Apple, e tatau i le masini ona i ai le taimi ma taimi faatulagaina. Siaki nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faigofie - e ala i tulaga. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. Tatala i luga"Faʻatonu"masini.
  2. Suʻe le vaega "Autu", alu i ai.
  3. Tatou maua i le pito i lalo o le lisi mea "Aso ma le Taimi", kiliki i luga.
  4. Matou te faia se siakiina o le aso ma le taimi faʻatulagaga o loʻo faʻapipiʻi nei i luga o le masini ma o le fea tulaga tatou te suia ai i nei aso. I le lisi lava e tasi e mafai ai ona faʻatagaina le faiga e seti ai nei laina, o le a faia lea e faʻaaoga ai le ki "Talia".

Metotia 5: Siaki le iOS version

E tatau ona e siaki pea le faʻafouina fou o le faʻaogaina o le polokalama ma faʻapipiʻi. E mafai o le faafitauli i le fesoʻotaʻi atu i le Apple ID o le mea saʻo lava lea o iOS i le masini. Ina ia siakiina fou fou ma faʻapipiʻi, e tatau ona e:

  1. Alu i "Faʻatonu" masini.
  2. Suʻe se vaega i le lisi "Autu" ma alu i ai.
  3. Suʻe se mea "Toe Fuataina o le Taumafaiga ma kiliki i lenei uiga.
  4. Faʻatasi ai ma faʻamatalaga e faʻaleleia ai le masini i le lomiga lata mai.

Metotia 6: Toe faʻafesoʻotaʻi

O se tasi o auala e foia ai le faafitauli o le teʻa ese atu mai lau faʻamaumauga Apple ID ma toe ulufale mai. E mafai ona e faia lenei pe afai:

  1. Tatala "Faʻatonu" mai le lisi lisi.
  2. Suʻe se vaega ITunes Store ma le Faleoloa Store ma alu i ai.
  3. Kiliki i le laina "Apple ID », lea o loʻo i ai se tuatusi imeli aoga o le teugatupe.
  4. Filifili le galuega e alu ese ai le tala e faʻaaoga ai le ki "Alu i fafo."
  5. Toe toe faʻaleleia le masini.
  6. Tatala "Faʻatonu" ma alu i le vaega o loʻo faʻamaonia i le parakalafa 2, ona toe faia lea o se faʻamatalaga i totonu o le teugatupe.

Metotia 7: Toe faʻafoʻi le masini

Le auala mulimuli e fesoasoani ai pe a le mafai ona fesoasoani isi metotia. E tatau ona maitauina ao leʻi amataina, ua fautuaina e faia se faʻamaumauga o faʻamatalaga talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina le tuatusi iPhone, iPod poʻo le iPad

Fai se tafaoga atoa i le fale faʻanatura pe afai:

  1. Tatala "Faʻatonu" mai le lisi lisi.
  2. Suʻe se vaega "Autu" ma alu i ai.
  3. Alu i le pito i lalo o le itulau ma sue le vaega "Toe faʻafou".
  4. Kiliki le mea "Tape mea o loʻo i ai ma faʻaoga."
  5. Faasolo le faamau Fufulu le iPhone, ma faʻamaonia ai le toe faʻatoʻatoaina o le masini i le fale gaosi oloa.

iTunes

O nei metotia ua faamoemoeina mo i latou o loʻo faʻaaogaina faʻamatalaga sese i le faʻaaogaina o le iTunes i luga o latou komepiuta poʻo le MacBook.

Metotia 1: Faʻamaumauga o Suʻega

I le tulaga o iTunes, e tusa ma le afa o faafitauli e mafua mai i le le lelei o le Initaneti. O le le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga e mafai ona mafua ai le tele o mea sese ao taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le auaunaga

Metotia 2: Faʻamaʻi Antivirus

E mafai e faʻaaoga eletise-virus ona faʻalavelaveina le faʻatinoina o le talosaga, ma mafua ai mea sese. Ina ia siakiina, e tatau ona e tapeina le taimi nei i taimi uma mo mea tau anti-virus, ona taumafai lea e teu i totonu o lau teugatupe.

Metotia 3: Siaki iTunes Version

O le i ai o le faʻamatalaga lata mai o le talosaga e talafeagai mo gaioiga masani. E mafai ona e siakiina ni faʻamaumauga fou a iTunes pe afai:

  1. Saili le faamau ile pito i luga o le faamalama "Fesoasoani" ma kiliki i luga.
  2. Kiliki i le mea i totonu o le lisi taʻavale. "Faʻafouina", ona siaki lea mo se kopi fou o le talosaga.

O auala uma e faʻamatalaina o le a fesoasoani pe a iai se mea sese e fesoʻotaʻi atu i le Apple ID server. Matou te faʻamoemoe na mafai e le tusiga ona fesoasoani ia te oe.