Faʻaopopo faʻamuamua ma vae i Microsoft Word

O se faʻaaogaina o se siosiomaga e galue ma fegalegaleai ma le polokalama. Ae ao lei faaaogaina ituaiga uma o talosaga, e tatau ona faʻaogaina. Mo le tele o tagata e faʻaaoga, e le faigata, ae mo i latou e leʻi leva ona latou masani i se komepiuta, o lenei faagasologa e mafua ai faafitauli. O le a tuʻuina atu i le tusiga taʻiala taʻitasi i le faʻapipiʻiina o polokalame i luga o se komipiuta, o fofo mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o talosaga ma avetaavale o le a faʻatulagaina.

Faʻapipiʻi talosaga i luga o le komepiuta

Mo le faʻapipiʻiina o se polokalame poʻo se taʻaloga, ia faʻaaoga le faʻapipiʻi poʻo, e pei foi ona taua, o le faʻatonutonu. E mafai ona i luga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe mafai foi ona e sii maia mai le Initaneti. E mafai ona vaevaeina le faʻavaeina o vaega, lea o le a faia i lenei tusiga. Ae o le mea e leaga ai, e faalagolago i le faʻatonutonuina, o nei laasaga e mafai ona eseese, ma o nisi atonu o le a le atoa. O le mea lea, afai e te mulimuli i faatonuga ma le faʻaaliga e leai sau faʻamalama, ona e alu loa lea.

E taua foi le faapea atu o le foliga mai o le faʻapipiʻi e ono fesuisuiai, ae o le a faʻaaogaina uma le faʻatonuga.

Laasaga 1: Faʻasaʻo le faʻapipiʻi

Soʻo se faʻapipiʻi e amata i le faʻalauiloaina o le faila o le faʻatulagaga. E pei ona uma ona faʻamatalaina, e mafai ona e sii maia mai le Initaneti pe atonu ua uma ona i luga o le disk (i totonu o le lotoifale). I le tulaga muamua, e faigofie mea uma - e manaʻomia ona tatala le faʻailoga i totonu "Saili"o fea na e faʻatuina ai, ma faʻalua-kiliki i le faila.

Manatua: i nisi tulaga, e tatau ona tatalaina le faila faʻapipiʻi e avea ma pule, e faia lenei mea, kiliki i luga-saʻo (kiliki-i) ma filifili le mea ma le igoa e tasi.

Afai o le faʻapipiʻiina o le a faia mai le disk, ona faʻaofi muamua lea i totonu o le taavale, ona mulimuli ai lea i laasaga nei:

  1. Taumafai "Saili"e ala i le kiliki i luga o lana icon i luga o le galuega.
  2. I luga o le itu, kiliki i le mea "O lenei komepiuta".
  3. I le vaega "Meafaigaluega ma Faʻamatalaga" kiliki le kiliki i luga o le 'olo ma le filifili "Tatala".
  4. I totonu o le faʻailoga e tatala ai, faalua le kiliki i le faila. "Seti" - o le faʻapipiʻi lea o le talosaga.

E i ai foi mataupu pe a e le sii maia se faila faila mai le Initaneti, ae o se ata ISO, lea e tatau ona sii i luga. E faia lenei mea i le fesoasoani o polokalama faapitoa e pei o le DAEMON Tools Lite poʻo le Alcohol 120%. Faatonuga mo le faapipiiina o se ata i DAEMON Tools Lite o le a saunia nei:

  1. Faʻamoemoe le polokalama.
  2. Kiliki le ata "Mauga Tele"lea o loʻo i luga o le vaega pito i lalo.
  3. I le faamalama e aliali mai "Saili" alu i le pusa lea o loʻo i ai le faʻatulagaga ISO, filifili ma kiliki le ki "Tatala".
  4. Kiliki tasi i le itu tauagavale o le kuki i luga o luga o le ata i luga o le ata e amata ai le faʻapipiʻi.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapefea ona e faʻatutusa se ata i le DAEMON Tools Lite
E faʻapefea ona e faʻatusa se ata i le ava malosi 120%

A maeʻa lena, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau. "Pulea o le Pule o Tagata"lea e te manaʻomia e kiliki ai "Ioe", pe afai e te mautinoa o le polokalama e le o iai ni tulafono leaga.

Laasaga 2: Filifiliga o gagana

I nisi tulaga, o lenei laasaga e mafai ona faaseʻe, e faʻalagolago lava i luga o le faʻapipiʻi. O le ae vaʻai i se faamalama ma se lisi pa'ū lea e te manaʻomia e filifili ai le gagana a le faʻapipiʻi. I nisi tulaga, o le lisi atonu e le o le Rusia, ona filifili lea o le Igilisi ma lolomi "Lelei". E le gata i lea, o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga o nofoaga e lua e faʻatutuina.

Laasaga 3: Folasaga i le polokalama

A uma ona e filifilia se gagana, o le uluai faamalama o le faʻapipiʻi lava ia o le a aliali mai i luga o le lau. O loʻo faʻamatalaina le oloa o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta, o le a tuʻuina atu fautuaga i luga o le faʻapipiʻiina ma fautua mai nisi gaioiga. Mai filifiliga e na o le lua paʻu, e tatau ona e kiliki "Lisi"/"Lisi".

Laasaga 4: Filifili le Masilaina

O lenei laasaga e le oi totonu o faʻalapotopotoga uma. Ae e te leʻi faʻapipiʻiina le talosaga, e tatau ona e filifilia lona ituaiga. E masani lava i lenei tulaga e lua ni kulini i le faʻapipiʻi "Customize"/"Faʻasinomaga" ma "Faʻamau"/"Faʻamau". A uma ona filifili le faamau mo le faʻapipiʻiina, o laasaga uma e mulimuli mai o le a faaseʻe, e oo atu i le sefululua. Ae a uma ona e filifilia tulaga maualuga o le faʻapipiʻi, o le a tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻamautu patino ai le tele o laina, faasolo mai le filifilia o le faila lea o le a kopiina ai faila talosaga ma faʻauʻu i le filifilia o isi polokalama faʻaopoopo.

Laasaga 5: Taliaina o le maliega laisene

Aʻo leʻi faʻagasolo atu i le faʻatonutonuina o le inisiua, e tatau ona e talia le maliega o le laisene, ia e faamasani ma oe. A leai, e le mafai ona faaauau le faʻapipiʻiina o le talosaga. Faiaʻoga eseese e faia lenei mea i auala eseese. I nisi, na o le lolomi "Lisi"/"Lisi"ma i isi ao leʻi faia lenei mea e tatau ona e tuʻu le ki i le tulaga "Ou te taliaina tuutuuga o le maliega"/"Ou te taliaina tuutuuga i totonu o le Maliega Laisene" poʻo se mea tutusa i totonu o le anotusi.

Laasaga 6: Filifilia se faʻailoga mo le faʻatulagaga

O lenei laasaga e manaʻomia i faʻapipiʻi uma. E tatau ona e faʻamaonia le auala i le pusa lea o le a faʻapipiʻi ai le talosaga i le matata talafeagai. Ma e mafai ona e faia lenei mea i auala eseese e lua. Muamua o le ulufale faʻatasi ma le lima, o lona lua o le taomi lea o le ki "Iloiloga"/"Suʻesuʻe" ma tuu i totonu "Saili". E mafai foi ona e tuua le pusa mo le faʻaaogaina le faʻaaogaina, o le a le mea o le ai ai le talosaga i luga o le disk "C" i totonu o le pusa "Polokalama Polokalama". A uma loa ona fai taga, e tatau ona e kiliki "Lisi"/"Lisi".

Manatua: mo nisi tusi talosaga e saʻo lelei, e tatau ona leai ni tusi Rusia i le ala i le faʻasalalau mulimuli, o lona uiga, o pepa uma e tatau ona i ai se igoa e tusia i le Igilisi.

Laasaga 7: Filifili se faila i le Amata amata

E tatau ona vave fai mai o lenei laasaga e masani ona fesoʻotai ma nisi taimi muamua.

I le va o latou, e masani lava e le eseese. E tatau ona e faʻamaonia le igoa o le pusa e tuʻu i le lisi. "Amata"mai le mea e mafai ona e faʻatino ai le talosaga. E pei o le taimi mulimuli, e mafai ona e ulufale i le igoa oe lava i lou suiina o le igoa i le atigipusa fetaui, pe lolomi "Iloiloga"/"Suʻesuʻe" ma faasino i ai "Saili". Ulufale le igoa, kiliki "Lisi"/"Lisi".

E mafai foi ona e musu e fatuina lenei pusa i le siakiina o le atigipusa i tafatafa o le mea e tutusa.

Laasaga 8: Filifili Vaega

Aʻo faʻapipiʻi polokalame e aofia ai le tele o vaega, o le a talosagaina oe e filifili. I le taimi lenei o le ai ai sau lisi. E ala i le kiliki i luga o le igoa o se tasi o elemene, e mafai ona e vaʻavaʻai i lona faʻamatalaga ina ia malamalama i le mea e nafa ma. Pau lava le mea e tatau ona fai o le seti o siaki i luma o vaega e te manaʻo e faʻaeʻe. Afai e le mafai ona e malamalama atoatoa pe o le a tonu le mea e tatau ona fai, tuʻu mea uma e pei ona i ai ma kiliki "Lisi"/"Lisi", ua uma ona filifilia le faʻafesoʻotaʻiga le lelei.

Laasaga 9: Filifili Faauluuluga Failautusi

Afai o le polokalama o loʻo e faʻapipiʻi e fegalegaleai ma faila o faʻaopoopoga eseese, ona fai atu lea ia oe e filifili na faila faila lea o le a faʻalauiloaina i le polokalama faʻapipiʻi e ala i le faaluaina o le LMB. E pei o le laasaga muamua, e tatau ona e tuu se faailoga i tafatafa o mea i le lisi ma kiliki "Lisi"/"Lisi".

Laasaga 10: Faia o Faʻamatalaga

I lenei laasaga, e mafai ona e fuafuaina le nofoaga o le alalaupapa tusi e manaʻomia e faʻataʻalo ai. E masani ona tuʻuina i luga "Papamaa" ma le lisi "Amata". Pau lava le mea e tatau ona e faia o le siaki lea o pusa fefaʻasoa ma kiliki "Lisi"/"Lisi".

Laasaga 11: Faʻatau Mea Faʻaopoopo

E tatau ona vave fai mai o lenei laasaga e mafai uma i le taimi mulimuli ma muamua. O le a faʻamalosia ai oe e faʻapipiʻi nisi polokalama faʻaopoopo. O le tele o taimi e tupu ai lenei mea i talosaga e leʻi laiseneina. I soo se tulaga, e fautuaina e lafoaia le avanoa ua filifilia, ona e le aoga na oi latou lava ma o le a na o le tataʻiina o le komepiuta, ma i nisi tulaga o le a faasalalauina ai siama i lenei auala. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e siaki mea uma ma kiliki le ki "Lisi"/"Lisi".

Laasaga 12: Aloaia ma le lipoti

Faʻatonuina le faʻatulagaina o tafaoga o le faʻapipiʻi. O lea ua tuʻuina atu ia oe se ripoti o mea uma na e faia muamua. I lenei laasaga, e tatau ona e faalua-siaki le faamatalaga maoti ma i le tulaga o le kiliki e le tausisia "Toe foi"/"Toe foi"e suia ai tulaga. Afai o mea uma lava e pei ona e faʻaalia, ona e lolomiina lea "Faʻamau"/"Faʻamau".

Laasaga 13: Faʻatulagaga Faʻatulagaina o Faʻatino

Ole taimi nei o loʻo i ai se pa i luma o oe o loʻo faʻaalia le faʻagasoloina o le faʻaaogaina o le talosaga i totonu o le faʻamaumauga ua faʻamaonia i luga. Pau lava le mea e te manaʻomia o le faʻatali sei maeʻa ona tumu i lanu meamata. I le auala, i le taimi lenei e mafai ona e kiliki "Faaleaoga"/"Faaleaoga"pe afai e te filifili e le faʻapipiʻi le polokalama.

Laasaga 14: Faaumaina o le Faʻatulagaga

O le ae vaʻai i se faamalama o le a faʻaalia ai oe e uiga i le faʻatulagaina manuia o le talosaga. I le avea ai o se tulafono, e na o le tasi lava le kuliga o loʻo galue i ai - "Faauma"/"Faauma", pe a uma ona faʻapipiʻi le matapiuta o le a tapunia ma e mafai ona e amata faʻaaoga le polokalama faʻapipiʻi na faʻapipiʻiina. Ae i nisi tulaga ei ai se itu "Tao le polokalama i le taimi nei"/"Faʻalauiloa le polokalama i le taimi nei". Afai o le faailoga i tafatafa o le a tu ai, ona maeʻa lea o le patini ua taua muamua, o le a amata vave le talosaga.

E i ai foi i nisi taimi o le ai ai se faamau Toe Toe Maua Nei. E tupu lenei mea pe afai e manaʻomia le toe faʻafouina o le komepiuta mo le faʻapipiʻiina o le talosaga e faigaluega saʻo. E fautuaina e faia, ae e mafai ona e faia i se taimi mulimuli ane e ala i le uomi o le ki talafeagai.

A maeʻa uma laasaga o loʻo i luga, o le polokalama faʻapipiʻi o le a faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta ma mafai loa loa ona e faʻaaogaina loa. Faʻalagolago i gaioiga na faia muamua, o le a faʻapipiʻiina le alalaupapa polokalame "Papamaa" poʻo le lisi "Amata". Afai e te musu e fatuina, ona e manaʻomia lea e tuusaʻo tuusaʻo mai le tusi faʻataʻitaʻiga na e filifili e faʻapipiʻi le talosaga.

Polokalama faʻapipiʻi polokalama

I le faʻaopoopoga i le auala o loʻo faʻatulagaina i luga o le faʻapipiʻiina o polokalama, o loʻo i ai se isi mea e aofia ai le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. Pau lava le mea e te manaʻomia o le faʻapipiʻiina lea o lenei masini ma faʻapipiʻi isi tusi talosaga faʻaaogaina. E tele na polokalama, ma e lelei uma i latou lava. E iai a matou tusiga faapitoa i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e lisiina ai i latou ma se faʻamatalaga puupuu.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻapipiʻiina o polokalama i komepiuta

O le a tatou mafaufau i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa i le faʻataʻitaʻiga a Npackd. I le auala, e mafai ona e faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai faatonuga o loʻo i luga. Ina ia faʻapipiʻi le polokalama, pe'ā uma ona tuʻuina le talosaga e manaʻomia ona e faia mea nei:

  1. Kiliki le lisi "Papa".
  2. I totonu o le fanua "Tulaga" tuu se ki i luga o le mea "Uma".
  3. Mai le faasologa o le lisi "Category" filifili le vaega o le polokalama o loʻoe vaʻaia. Afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e faʻamatala se pito i lalo e ala i le filifilia mai le lisi o le igoa e tasi.
  4. I le lisi o polokalame uma na maua, faʻafesoʻotamaʻi luga o le mea e manaʻomia.

    Faʻaaliga: afai e te iloa tonu le igoa o le polokalama, e mafai ona e faaseʻe uma laasaga i luga e ala i le ulufale i totonu o le fanua "Saili" ma kiliki Ulufale.

  5. Faasolo le faamau "Faʻamau"i luga o le pito i luga. E mafai ona e faia le gaioiga lava e tasi e ala i le lisi o talaʻaga poʻo le fesoasoani mai o kulimi vevela Ctrl + I.
  6. Faatali mo le faagasologa o le download ma le faʻatulagaina o le polokalame ua filifilia. I le auala, o lenei faagasologa atoa e mafai ona maua i luga o le lisi. "Galuega".

A maeʻa lena, o le polokalama e te filifilia o le a faʻapipiʻiina i lau PC. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mea sili ona lelei o le faʻaaogaina o sea polokalama o le leai lea o se manaʻoga e alu i laasaga uma o loʻo i totonu o le masini masani. E na ona e manaʻomia e filifili le talosaga mo le faʻapipiʻi ma kiliki "Faʻamau"ona otometi lava lea ona tupu mea uma. O mea le lelei e mafai ona na o le mea moni o nisi o talosaga atonu e le o iai i totonu o le lisi, ae o lenei mea ua faʻasalaina e le mafai ona faʻaopoopoina oe lava.

Polokalama mo le faʻatulagaina o avetaavale

I le faʻaopoopoga i polokalame mo le faʻapipiʻiina o isi masini komepiuta, o loʻo i ai vaifofo faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o avetaavale. E lelei i latou e mafai ona latou filifiliina tutoatasi po o le a le avetaavale o loʻo misi pe leai foi ma faʻapipiʻi. O le lisi lenei o sui lauiloa o lenei vaega:

  • Taʻavale DriverPack Solution;
  • Avetaavale Avetaavale;
  • SlimDrivers;
  • Polokalame o le Avetaavale Snappy;
  • Advanced Driver Updater;
  • Avetaavale Booster;
  • DriverScanner;
  • Auslogics Driver Updater;
  • DriverMax;
  • Fomaʻi Fomai.

O le faʻaaogaina o polokalame uma o loʻo i luga, e matua faigofie lava, e manaʻomia ona e faʻatinoina se faʻaogaina o le polokalama, ona kiliki lea o le ki "Faʻamau" poʻo "Toe faafou". O loʻo i ai sau 'upega tafaʻilagi i le auala e faʻaaogaina ai ia polokalama.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafou le avetaʻavale e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Matou te faafouina avetaavale e faʻaaoga ai DriverMax

Faaiuga

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu o le faʻapipiina o le polokalama i luga o se komepiuta o se faiga faigofie. O le mea sili o le faitau ma le totoa ia faʻamatalaga i vaega taʻitasi ma filifili le saʻo saʻoga. Afai e te le manaʻo e taulimaina lenei mea i taimi uma, o polokalama mo le faʻapipiʻiina o isi masini komepiuta o le a fesoasoani. Aua le galo e uiga i avetaavale, aua o le tele o tagata faaaoga o latou faʻatulagaga e le masani ai, ma faʻatasi ai ma le fesoasoani o polokalame faapitoa o le faʻagasologa o le faʻatulagaga e oʻo mai i nai kiliki kiliki.