Win32 Disk Imager 1.0.0

I le faʻatusatusaina o lomiga e lua ua mavae o Windows i le pito i luga o le sefulu, o loʻo i ai se faila faʻapitoa "WinSxS", o le mafuaʻaga autu o le teuina o faila faila pe a uma ona faʻapipiʻi OS. E le mafai ona aveeseina i metotia masani, ae mafai ona faʻamamaina. I le avea ai o se vaega o faatonuga i aso nei, tatou te faʻamatala auiliili le faagasologa atoa.

Faʻamamaina le "WinSxS" folder i le Windows 10

I le taimi nei, e fa meafaigaluega autu i le Windows 10 lea e mafai ai ona faʻamamā le fafautusi "WinSxS"o loo iai foi i uluai lomiga. I lenei tulaga, pe a uma ona faʻasalalau mea o le tusi, e le gata o faʻamaumauga kopi o le a faʻamuta, ae o nisi foi vaega faaopoopo.

Metotia 1: Poloaiga Faʻatonu

O le mea sili ona lautele i le Windows OS o soo se faʻauiga e "Poloaiga Poloaiga"Maʻo fea e mafai ai ona e faia ni faiga eseese. E aofia ai foʻi ma le fufulu faʻamalautusi. "WinSxS" faatasi ai ma le tuʻuina atu o se poloaiga faapitoa. O lenei metotia e tutusa lelei mo Windows i luga aʻe o le fitu.

  1. Faʻasani saʻo "Amata". Mai le lisi e aliali, filifili "Poloaiga Poloaiga" poʻo "Windows PowerShell". E manaʻomia foʻi le faʻatinoina o se pule.
  2. Ia mautinoa o le faamalama ua faaalia ai le aualaC: Windows system32, ulufale i le poloaiga lenei:Dism.exe / initaneti / fufulu-ata / ataʻaigaComponentStore. E mafai ona lomia ma kopiina.
  3. Afai o le poloaiga na saʻo saʻo, pe a uma ona kiliki le ki "Ulufale mai" faʻamamāina o le a amata. E mafai ona e mataʻituina lona faʻatinoina e faʻaaoga ai le paʻa o tulaga i le pito i lalo o le faamalama. "Poloaiga Poloaiga".

    A maeʻa manuia, o le a faʻaalia nisi faʻamatalaga. Aemaise lava, o iinei e mafai ona e vaʻai i le aofaiga atoa o faila ua faamatuu, o le mamafa o vaega taitasi ma le palou, faapea foi ma le aso o le faʻaiʻuga mulimuli o le taualumaga o loʻo fesiligia.

Tuuina atu le numera o faʻatulagaga manaʻomia, lea e faʻaitiitia i tua o isi filifiliga, o lenei metotia e sili ona lelei. Ae peitaʻi, afai e le mafai ona e ausia le mea e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaogaina i isi mea tutusa ma i le tele o itu e tatau ai filifiliga.

Metotia 2: Disk Cleaning

Soʻo se faʻamatalaga o Windows, e aofia ai le pito i luga, e maua ai se auala e fufuluina ai faʻaletonu o le lotoifale mai faila faigāluega le talafeagai i le faiga faʻapitoa. Faatasi ai ma lenei mea e mafai ona e faʻaumatia mea o loʻo i le pusa "WinSxS". Ae e le o faila uma mai lenei lisi o le a faʻamutaina.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma tusi i le pusa "Meafaigaluega Pulega". Lenei e tatau ona e kiliki i le ata "Clean Clean Disk".

    I le isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina "Saili"e ala i le tusia o fesili talafeagai.

  2. Mai le lisi "Disks" i le faamalama e aliali, filifili le vaeluaina o mea. I la tatou tulaga, e pei o le tele o tulaga, o loo faailoa mai e le tusi "C". Ae ui i lea, i luga o le faʻamaonia o le masini e manaʻomia o le logo o le Windows.

    A maeʻa lena, o le sailiga mo le faʻaoga ma soo se faila le talafeagai e amata, faʻatali sei oʻo i le iuga.

  3. O le isi laasaga o le kiliki le ki. "Faamamaina Faiga Faʻatonu" i lalo o le poloka "Faamatalaga". I tua atu o lenei mea e tatau ona toe fai le filifiliga o le pu.
  4. Mai le lisi "Aveese faila nei" E mafai ona e filifilia ni filifiliga i lau faitalia, faʻalogo i le faʻamatalaga, pe naʻo Faʻafou Failautusi Faila ma "Faamamaina o Windows Updates".

    Po o le a lava le vaega na filifilia, e tatau ona faʻamaonia le faʻamamaina e ala i le faʻamatalaga o le faʻamaufaʻailoga pe a uma le kiliki "Lelei".

  5. Le isi, o se faamalama e aliali mai ma le tulaga o le aveeseina o taualumaga. A maeʻa, e tatau ona toe toe amata le komepiuta.

Manatua afai e leʻi toe faʻafouina le PC pe ua maeʻa ona faʻamamaina e le metotia muamua, o le a leai ni faila faʻafou i le vaega. I lenei auala e oʻo mai i se mutaʻaga.

Metotia 3: Faʻataʻitaʻiga Galuega

I Windows "Faʻatulagaga o Task", lea, e pei ona mafai ona vaaia mai le ulutala, e mafai ai ona e faia nisi o gaioiga i le faiga faʻapitoa i ni tulaga patino. E mafai ona faʻaaogaina e fufulu le lima i le lima. "WinSxS". Vaʻai vave lava o le galuega e manaʻomia e faʻaopoopoina e ala i le le mafai ona fai, ma e faia i se tulaga masani, o le mafuaaga lea e le mafai ai ona manatu le auala e aoga.

  1. Tatala le lisi "Amata" ma i totonu o vaega autu ia maua le fafautusi "Meafaigaluega Pulega". Kiliki i luga o le ata "Faʻatulagaga o Task".
  2. Faʻaaogaina o le lisi autu i luga o le itu tauagavale o le faamalama, faʻalauteleMicrosoft Windows.

    Tusi i totonu o le lisi ile lisi "Auaunaga"e ala i le filifilia o lenei faila.

  3. Suʻe le laina "StartComponentCleanup"kiliki saʻo ma filifili Taumafai.

    O lenei o le a na o ia lava e faia le galuega ma o le a toe foi i lona tulaga muamua i le itula e tasi.

A maeʻa le meafaigaluega, o le faʻailoga "WinSxS" o le a faʻamaloina se vaega pe tumau pea le atoatoa. Atonu e mafua mai ona o le leai o ni faʻamaumauga poo isi tulaga. Po o le a lava le filifiliga e fai ai se suiga i le galuega o lenei galuega e le mafai.

Metotia 4: Polokalama ma Vaega

I le faaopoopo i kopi kopi o faʻamatalaga i totonu o le pusa "WinSxS" Faʻapitoa foi vaega uma o Windows, e aofia ai a latou lomiga fou ma le matutua ma tusa lava pe o le a le tulaga o le faatoaagaina. Ina ia faʻaititia le tele o le tusi i le tau o vaega, e mafai ona e faʻaaogaina le laina o le poloaiga, e ala i le faʻatusatusaga ma le auala muamua o lenei tusiga. Ae ui i lea, o le tulafono muamua na faʻaaogaina e tatau ona faʻataʻitaʻia.

  1. E ala i le lisi "Amata" tamoe "Laina laina (admin)". I se isi itu e mafai ona e faʻaaogaina "Windows PoweShell (admin)".
  2. Afai e faʻafouina le OS, ona faaopoopo atu lea i lomiga o loʻo iai nei i le pusa "WinSxS" o kopi tuai o vaega o le a tausia. Ina ia aveesea, faaaoga le poloaigaDism.exe / online / Cleanup-Image / StartComponentCleanup / ResetBase.

    A maeʻa, o le ae maua se faʻaliga. O le tele o le tusi o loʻo i le fesili e tatau ona faʻaititia.

    Faʻaaliga: O le taimi e faʻatino ai galuega e mafai ona faʻatuai tele, e faʻaaogaina ai se tele o punaoa komepiuta.

  3. Ina ia aveese vaega taʻitasi, mo se faʻataʻitaʻiga, e te le faʻaogaina, e te manaʻomia le faʻaaogaina o le poloaigaDism.exe / Online / English / Get-Features / Format: Laulaue ala i le ulufale i totonu "Laina o poloaiga".

    A maeʻa le auʻiliʻiliga, o le a faʻaalia se lisi o vaega, o le tulaga o nei mea o le a faʻaalia i le koluma taumatau. Filifili le aitema e faʻaumatia, manatuaina lona igoa.

  4. I totonu lava o le faamalama i luga o le laina fou, ulu i le poloaigaDism.exe / Online / Disable-Feature / namename: / Aveesefaaopoopo i ai mulimuli ane "/ faailo igoa:" igoa o le vaega e tatau ona aveesea. O se faʻataʻitaʻiga o le sao saʻo e mafai ona iloa i luga o la tatou sikolasipi.

    O le a sosoo ai ma le pusa o le tulaga ma a oʻo i luga "100%" aveese le taʻavale e maeʻa. O le taimi faʻatino e faʻalagolago i uiga o le PC ma le voluma o le vaega e tatau ona aveesea.

  5. Soo se vaega e tape i lenei auala e mafai ona toe maua e ala i le siiina mai e ala i le vaega talafeagai i totonu "Faʻamamaina poʻo le le lafoaia o vaega o le Windows".

O lenei metotia o le a sili atu ona lelei pe a vaʻaia ma le lima lima vaega o loʻo faʻamalosia muamua, a leai o le mamafa o le mamafa o le a leai se malosi i luga o le pusa. "WinSxS".

Faaiuga

I le faʻaopoopoga i le faʻamatalaina e matou, ei ai foi se polokalama faapitoa Unlocker, lea e mafai ai ona faʻamalo faila faila. I lenei tulaga, e le fautuaina e faʻaaogaina, talu ai ona o le aveesea faamalosi o mea e mafai ona tau atu i le faaletonu o le polokalama. O metotia ua manatu, o le muamua ma le lua o loʻo sili ona fautuaina, talu ai latou te faʻamamaina "WinSxS" ma le sili atu ona lelei.