E faʻafefea ona suia le faʻamaonia o se avega tietie taavale pe o se puʻe malosi i fafo?

Le aso lelei.

I le taimi nei o loʻo i ai laʻu tamaʻi tusiga e faʻatulagaina le faʻaaliaina o Windows - faʻafefea ona suia le faʻamaonia pe a faʻapipiʻiina se pulou flash USB (poʻo se isi faʻasalalauga, e pei o se masini malosi i fafo) i se komepiuta. Aisea e tatau ai lenei mea?

Muamua, e matagofie! Lona lua, pe ae maua ni nai masini komepiuta ma e te le manatua mea o loʻo ia te oe - o le a le ata faʻaalia poʻo le atigipusa - e mafai ona vave faʻataʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se taʻavale terevaʻa ma taaloga - e mafai ona e tuʻuina se faʻamalo mai se taaloga, ma i luga o se kiliva afi ma pepa - o le upu Word. Lona tolu, pe ae osofia se taavale afi i se siama, o le a suia oe i le mea e tasi, o lona uiga o le ae vave iloa le mea sese ma fai taga.

Tagavai eletise USB flash i le Windows 8

O le a ou sainia laasaga auala e suia ai le ata (i le ala, e naʻo le 2 gaioiga e te manaʻomia)!

1) Fausia o se atigipusa

Muamua, sue le ata e te manaʻo e tuʻu i luga o lau ave taavale.

Maua le ata mo le afi moli lele.

Lenei e te manaʻomia le faʻaaogaina o se polokalama poʻo se auaunaga i le initaneti mo le fatuina o faila ICO mai ata. Lalo o loʻo i ai i totonu o le tusiga ni nai sootaga i ia auaunaga.

Auaunaga i luga ole laiga mo le fatuina o icone mai faila o faila jpg, png, bmp, ma isi.:

//www.icoconverter.com/

//www.coolutils.com/en/online/PNG-to-ICO

//online-convert.ru/convert_photos_to_ico.html

I laʻu faataitaiga o le a ou faʻaaogaina le auaunaga muamua. Ina ia amata, lafo lau ata iina, ona filifili lea o le tele o pixels o le tatou: o le a faʻamaonia le tele 64 i le 64 pika.

Ona faigofie lea ona liliu le ata ma sau i lau komepiuta.

Faʻafesoʻotaʻi ICO i le Initaneti. Faʻaalia ata i le atigipusa.

Ioe i luga o lenei 'upega tafailagi. E tatau ona kopiina i lau avega eletise..

PS

E mafai foi ona e faʻaaoga Gimp poo IrfanView e fatu ai se atigipusa. Ae leai loʻu manatu, afai e te manaʻomia le faia o 1-2 ata, faʻaoga vave le 'initaneti faʻamalosi ...

2) Faia o se faila file permissionun.inf

Lenei faila autorun.inf manaʻomia le faʻaaogaina o masini faʻaleleia, e aofia ai le faʻaali o le ata. O se faila faila faigofie, ae faʻatasi ma le faʻaopoopoga inf. Ina ia le faamatalaina pe faapefea ona fatuina sea faila, o le a ou tuʻuina atu se sootaga i lau faila:

download autorun

E tatau ona e kopiina i lau kiona feʻaveaʻi.

I le ala, ia maitauina o le igoa o le faila faʻailoga e faʻamaonia i le autorun.inf i le maeʻa o le upu "icon =". I loʻu tulaga, o le icon e taʻua o le favicon.ico ma le faila autorun.inf i tafatafa o le laina "icon =" o le igoa foi! E tatau ona faʻatusa, a leai o le a le faʻaalia le faʻamalolagi!

[AutoRun] icon = favicon.ico

O le mea moni, afai ua uma ona e kopiina faila 2 i le USB flash drive: o le ata lava ia ma le file permissionun.inf, ona aveese lea ma faʻaofi le kiliva i le USB USB: e tatau ona suia le ata.

Windows 8 - masini kiliva ma le image pakmena ....

E taua!

Afai ua uma ona faʻataʻavaleina lau uila, o lona uiga o laina nei:

[AutoRun.Amd64] tatala = setup.exe
icon = setup.exe [AutoRun] tatala = punaoa SetupError.exe x64
icon = sources SetupError.exe, 0

Afai e te manaʻo e sui le faʻamalo i luga, na o se manoa icon = setup.exe sui i icon = favicon.ico.

I lenei aso, uma, o se vaiaso lelei tele!