Ava malosi 52% 2.0.3.10221


Afai e manaʻomia lou fatuina o se ata ISO ma faʻataʻitaʻiina e aunoa ma le faʻaaogaina o se avetaʻavale faaletino, o le Alcohol 52% o se meafaigaluega lelei mo lenei faʻamoemoe. O lenei tusiga o le a talanoaina ai uiga o lenei oloa lauiloa.

Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le Alcohol 120%, o se fofo sili ona lelei mo galuega faigata ma ata. Alcohol 52% - o se lomiga o le Alcohol 120%, lea o le a sili atu ona lelei le sui i se tuagane matua matua taua.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai se ata puʻe

Fausia

O se tasi o vaega autu o lenei oloa o le galuega o le fatuina o ata. O le mea moni, o lenei faila o se 'upega tafaʻilagi lea e mafai ai ona e makaina uma faila uma e te manaʻomia. Ma e faʻalagolago i ituaiga o faʻamatalaga e te manaʻomia e tusi i le ata, e tele auala, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faila ma faila, CD CD ma DVD.

Luga

O se tulaga lauiloa e mafai ai e oe ona tamoe i luga o se komepiuta i luga o se komepiuta, e tusa lava pe leai sau taʻavale. I lenei tulaga, o le polokalama o le a fatuina se masini komepiuta e faʻaogaina ai le ata i le auala lava lea e tasi e pei o lau faamaumauga na tusia i le disk.

Taʻavalega ma le Avea faʻamatalaga

Afai e te manaʻomia se faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le avetaavale po o le disk, ona tuʻuina atu lea e se isi vaega o le polokalama oe maua faʻamatalaga auiliili, e pei o le ituaiga o le taavale, lapisi, pe mafai ona toe tusia, ma isi.

Audio Faʻasalalau

Ina ia mafai ona faʻaaoga le gaioiga o le liua o le leo, e tatau ona e faʻapipiʻi se masini faaopoopo i totonu o le polokalama, lea e mafai ona sii mai mai le laiga o le faʻapipiʻi.

Faʻasoa

Galue mai CD ma DVD faʻatasi ma isi tagata faʻaoga i se mamao e ala i le faʻasoaina atu.

Faʻapitoa:

1. Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. E le mamafa tele i ni mea le talafeagai.

Faʻafitauli:

1. Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina o le polokalama i le taimi e le teteʻe ai, o le a faʻapipiʻi isi oloa i luga o le komepiuta;

2. Tufatufaina mo se totogifuapauina, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga.

Alcohol 52% o se meafaigaluega autu mo le fatuina ma le faʻatulagaina o ata, lea e i ai se avanoa faigofie ma e leai ni galuega faʻaopoopo e na o le faʻateleina o le polokalama.

Tusia Alcohol 52% faʻasalaga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ava malosi 120% E faʻafefea ona faʻaalu se ata o le taaloga i le ava malosi 120% E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta i totonu o le ava malosi 120% Auala e faʻaaoga ai le ava malosi 120%

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le ava malosi o le 52% o se vaega mama o le eletise eletise lauiloa eleelea, lea e mafai ai ona e faia ni ata o ata ma taʻe ai i le OS OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ava malosi
Tau: $ 43
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.3.10221